jojó!
Én nem veszek részt a mostani játékban, de ha vége, akkor állítólag újra lesz pontgyűjtés garantált ajándékokért (legalábbis remélem), úgyhogy néha szoktam én is venni.
Pont ma voltam Sparban, és kíváncsiságból megnéztem az árát, csak néztem én is.
Felénk a Privát Max-ban 189 Ft, és kb. 1 hónapja vettem párat a Plus Market-ben, ott 160 Ft volt, persze azóta változhatott az ár.

" alt="

">
Spárban kb. 1 hónapja . a Bombi 209Ft -ba került ,most 259
Ft

" alt="

">
A 249ft-os ami az újságban is van, azt nem a megszokott helyen kell keresni, hanem egy külön állványon a pénztárak körül.
Makkosházi krt.
Bár az akciJós soron nem néztem, mert siettem...
Lidl (Szeged) - Mogyi
Csak egy termék kapható (Crasssh! 120g - hagymás-tejfölös), az is horror áron (629)
sünkutya
Ez sem jobb minőség. Mellélelt útmutatóban tájékoztatnak a kíméletes mosogatásról .
Amúgy nagy mosogatás nem kell neki .
jojó: Most Kalocsán készítik a Nagyi titka tányérokat. Lecserélték a tavalyi gyártót. Sok panasz volt rájuk. A minta 2 mosás után lejött. Reméljük ezek jobban bírják majd. Én azt nem értem miért 5 db-ból áll a készlet?
Nagyi tányér kicsit nagyobb,mint az előző kollekció ,de a minőség ?

" alt="

">
Szerintem az előző inkább porcelán.
Talán a börtönben készülnek ?
Na, mán' betőt.
Viszont nem nyertem sem a Paramountos (tv + házimozi) sem a Comedy Centralos (utazás Angliába) játékon.
Sose' vótam még ilyen szomorú.
A Sport Ziccer kódot már nem először nem tudom kiolvasni. De eddig sikeresen kitaláltam a hiányzó részt. Most viszont egyszerűen lehetetlen megfejteni az első karaktert
Nem. Elég, ha használtad a Penny kártyádat.
Penny játék - 2db Milka,Spot szelet ,Negro stb,,,,
Blokkot nem is kérik a nyertestől ?

" alt="

">
Az Oreo jatekot nem arazta túl valaki? Ez az X box 500 dollar sincs nem hogy 5000!
https://spar.magyaranyero.hu/nyitolap
Magyar a nyerő.
Mindkét képre kattintva a cba-t dobja be...
elkati
Tanácsolni szerettem volna ,én is így tettem volna

" alt="

">
Ügyes voltál ,lényeg,hogy Te örülsz

" alt="

"> főképp,ha nyersz is vele !!!

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások