Sziasztok, segítséget kérnék:
a veszprém tv adását szeretném online nézni, de nem akaródzik,..
Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 167 / 892 oldal |
fapadoson nem lehet kivinni? Veszel egy jegyet oda-vissza, negyed ennyibe sem kerül. Bár azt nem tudom háziállatot lehet-e kivinni, ezt a légitársaságtól kell megkérdezni.
Köszönöm, akkor elindulok vele...pont elég is lesz oda-vissza a városban.
Még szülés előtt vettem 2009 nyarán, akkor még 2350,-Ft volt a 10 db-os tömb. Most legalább már elhasználom.
Még szülés előtt vettem 2009 nyarán, akkor még 2350,-Ft volt a 10 db-os tömb. Most legalább már elhasználom.
S.O.S segítséget kérek! Londonba kéne kíjutni a cicámnak az egyik szállító cég 170.000 akarja kivinni, Nem tudtok valakit aki utazási irodában dolgozik és van ötlete? Papírjai megvannak!
bejcsi
Igen, érvényesek. Sem a tömbjegyeken sem a sima jegyeken nincs lejárati dátum. ( A kinegram nélküli jegyek már nem válthatók vissza és utazni sem lehet velük.)
http://bkv.hu/hu/jegyek_es_berletek
Igen, érvényesek. Sem a tömbjegyeken sem a sima jegyeken nincs lejárati dátum. ( A kinegram nélküli jegyek már nem válthatók vissza és utazni sem lehet velük.)
http://bkv.hu/hu/jegyek_es_berletek
Sziasztok!Tudja esetleg valaki, hogy a régi BKV jegyek (tömb) felhasználhatóak-e még? Holnap mennék Pestre és nem szeretném, hogy az ellenőrök egyből megbüntessenek.
köszi a segítséget
" alt="
">
" alt="
">Mire beírtam meglett!
" alt="
">Fő hogy sikerült!
" alt="
">Fő hogy sikerült!Persze.Bal oldalt ott van,hogy bejelentkezés,ha be vagy jelentkezve,akkor az van ott,hogy az Én napszüretem.Vagy valami ilyesmi.
Naaaaaaa, most sikerült bejelentkeznem, és látom a helyet!!!!
trendy
Mutatja valahol, hogy be vagyok jelentkezve? Bocsi, ennyire nem szoktam béna lenni
" alt="
">
Mutatja valahol, hogy be vagyok jelentkezve? Bocsi, ennyire nem szoktam béna lenni
" alt="
">vadaska: www.napszuret.hu nekem középtájt ott az írja be a kódot felirat...
Mellette a hűségpontra váltom felirat.
Sikerült?
Mellette a hűségpontra váltom felirat.
Sikerült?
vadaska!
Be vagy jelentkezve?Mert csak akkor jelenik meg szerintem a kód helye.
Be vagy jelentkezve?Mert csak akkor jelenik meg szerintem a kód helye.
sada! De hol? Milyen fül alatt? Sehol nem kínálja fel azt a lehetőséget, ahová beírhatnám a kódot!
2 db vénuszkódot szeretnék !
Belépés után fenn, középen.
SOS! Maradék Vénusz kódjaimat most szeretném regisztrálni, de nem találom az oldalon, hogy hol kellene!
Valaki tudna küldeni egy linket, vagy valami támpontot, hogy hol találom az oldalon azt a helyet, ahová be tudom írni a kódokat? A játék ma este 8 óráig a játékszabályzat szerint működik...
Valaki tudna küldeni egy linket, vagy valami támpontot, hogy hol találom az oldalon azt a helyet, ahová be tudom írni a kódokat? A játék ma este 8 óráig a játékszabályzat szerint működik...
Mindenkinek köszönöm a segítségét!!!!!!!!!!!!!!!! Már megkaptam.
B.U.É.K.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! az összes fórumos társamnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
B.U.É.K.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! az összes fórumos társamnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Köszi,beküldtem,elfogadta a rendszer már csak nyerni kellene vele
" alt="
">
" alt="
">Ment : )