Nyerőpercek
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 167 / 232 oldal |
a MASTER foodsnak holnap lesz meetingje( míting,ha rosszul írtam le akkor bocsi)az egyik képviselőnek aki holnap megy fel erre a továbbképzésre ma hosszan ecseteltem,hogy mi a problémánk. azt mondta,holnap szóvá teszi ,remélem így már tényleg történni fog valami. meséltem neki olyan cégek milliós büntetéseiről akik megváltoztatták a szabályokat.... ha már ő felszólal ti meg reklamáltok telefonon akkor a dolgoknak változniuk kell. meséltem neki a negatív beváltási tapasztalatokról is. hát csak ámult és bámult. majd a végén megjegyeztem,hogy ezért jobb a megveszem,kibontom és látom benne,hogy nyertem-e vagy sem,mert akkor senki sem reklamálna.
nővéremnek 6:5. holnap egy egész doboz csokit akar venni, amitől már undorunk van.marad a fagyasztós módszer.

bár a játék alakulását tekintve,nem tudom hogy érdemes e még beruházni,bár ezt mindenki maga dönti el ugyebár
Aki orba szájba nyer annak megéri,nekem már minuszba van ugyhogy szerintem hagyom a francba.De még alszok rá egyet,jó lenne legalább pluszba zárni.De mondjuk ami meg nem megy nem kell erőltetni
Aki orba szájba nyer annak megéri,nekem már minuszba van ugyhogy szerintem hagyom a francba.De még alszok rá egyet,jó lenne legalább pluszba zárni.De mondjuk ami meg nem megy nem kell erőltetni

Úgy tűnik, nem fogad e-mailt az xyz@mnmail.hu
Aki írt/írni fog, annak egy másik: sooms@c2.hu
Aki írt/írni fog, annak egy másik: sooms@c2.hu
Ja akkor nem szoltam 

De a tescoban mától 3-at fizet 4-et kap, 239-ért.
Így is olcsóbb a real?
Így is olcsóbb a real?
REAL-ban olcsóbb
twix és snikers is
egy vicc a tesco
twix és snikers is
egy vicc a tesco

Ma akartam venni a tescoban egy mázsa csokit 

régi emberek ne játszanak csak ujjak nyernek
méghozzá 100%os eredménnyel 
méghozzá 100%os eredménnyel 
6:0
pedig próbáltam aztán mindig 
pedig próbáltam aztán mindig 
Gondolom az itteni vásárlókat sem akarják elveszíteni...
silver: Ugye milyen érdekes?
A lenti e-mail címen CSAK a Karaván-ajánlattal keressetek! Köszi!
A lenti e-mail címen CSAK a Karaván-ajánlattal keressetek! Köszi!
És milyen érdekes azok nyernek akik most regisztráltak 

xyz@mnmail.hu
Ma egyre több a beépített ember 

XYZ!
HA nem publikus az email címed akkor nem tudnak KAraván hátizsákkal bombázni az érdeklődők!
Engem érdekelne az ajánlatod - címem fennt
HA nem publikus az email címed akkor nem tudnak KAraván hátizsákkal bombázni az érdeklődők!
Engem érdekelne az ajánlatod - címem fennt

XYZ: e vagy a 3. vagy 4. új emberke itt ebben a topicban, nem bíznak benned. Nekem nyomhatnál pár kódot. dupla mennyiségű tele csokival fizetem vissza. 

Minya: Kb. 1 órája regisztráltam az XYZ nevem, nem tudom, miről beszélsz...
De jó: beesik ide egy új tag, bizonygatni, hogy mekkora királyság a rendszer. Közben meg nem az. Még nyer is nekünk, de jó 

XYZ, ha te az vagy aki rég XYZ volt, akkor még mindig tartozol nekem egy sörtartóval. Bocs az off-ért.