Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 167 / 284 oldal |
2

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Viki igazad van.
Ritta azt hiszem a Whiskis azért bement a bankba, így bankot rabolt nem? Így ezt nem nevezném taktikának, hanem bankrablásnak sk. De lehet rosszul tudom.
Akkor remélem az én 2 telóm nem fájt senkinek.
Mi az feldobjuk telefon, leesik semmi? "Pepsis játék"
pupika sosem szabad azt mondani nincs meg a kupak, esetleg akkor amikor már itt a futár. Szorítok neked.
De észrevettétek, hogy általában mindenki egy db telefont nyer?
Pepsi szerintem már direkt így csinálja nehogy duplázással, triplázással nyagassák, de majd mással fogják.

Ritta azt hiszem a Whiskis azért bement a bankba, így bankot rabolt nem? Így ezt nem nevezném taktikának, hanem bankrablásnak sk. De lehet rosszul tudom.
Akkor remélem az én 2 telóm nem fájt senkinek.
Mi az feldobjuk telefon, leesik semmi? "Pepsis játék"
pupika sosem szabad azt mondani nincs meg a kupak, esetleg akkor amikor már itt a futár. Szorítok neked.
De észrevettétek, hogy általában mindenki egy db telefont nyer?
Pepsi szerintem már direkt így csinálja nehogy duplázással, triplázással nyagassák, de majd mással fogják.

Melyik napnál tart a sorsolás?
Bocs, mégis fent van az eredeti lista, bocsi még egyszer.
ani-ha: nem vették le, nekem bejön rendesen
uzsina: igen, rejtett számmal
Még mindig májust sorsolnak? Júniusit még nem is hívtak?
Levették a pepsispiler oldalról az eddigi nyerteseket. Most frissítik talán?
Levették a pepsispiler oldalról az eddigi nyerteseket. Most frissítik talán?
Május 29-30-31-ét hívták már?
szám nélkül hívnak?
fradigy: biztos arra gondol hogy ha egyesek megálltak volna 2 ne adj isten háromnál, akkor semmi gáz nem lett volna. Senkinek nem fájt volna és fel sem tűnt volna. De hát megint győzött a harácsolás.
ritta
csak 1et felejt el mindenki
nem mindenkinek 30 telefonja volt...
csak 1et felejt el mindenki
nem mindenkinek 30 telefonja volt...
looser, Nem a "magyar mentalitás" és az "emberi butaság" győzött, hanem a kapzsiság és a mértéktelen pofátlanság veszített.
Ez a legjellemzőbb a hogy is írták? ''taktikázókra'' . Végülis a whiskeys se bankot rabolt csak taktikázott, no meg elkapták!
Ez a legjellemzőbb a hogy is írták? ''taktikázókra'' . Végülis a whiskeys se bankot rabolt csak taktikázott, no meg elkapták!
paint: biciklis boltban lehet kapni tűszelepet, filléres dolog.
nekem 05.24.
akkor még reménykedem, de ezt nagyon elszúrtam
akkor még reménykedem, de ezt nagyon elszúrtam
leon
melyik napon küldted a kódot, lehet h téged hívtak helyettem
melyik napon küldted a kódot, lehet h téged hívtak helyettem

05.23.
egy nővel beszéltem, mondta megpróbál intézkedni, de lehet, hogy már mást hívtak helyettem

melyik napnál tartanak?
HE,HE,HE most hívtak !!!!!!
Akkor találtam a labdás kupakot amikor az a nők lapja majális volt, aztán rá 2 napra mondtam be a címem, nem tudom kb. 3 hét.