Adventi játék, karácsonyi nyereményjáték 2026
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 167 / 182 oldal |
nekem cerbonán kivül bármi ok lenne
Jó reggelt minden kedves fórumos Társamnak! Itt figyuzlak benneteket reggel óta, gratulálok a gazdag nyereményekhez, nálam szokás szerint semmi! Pedig én is régi házat vettem
Még az angyalkák is elkerülnek! Na, de hajrá, fel a fejjel, máshogy nem megy!
Még az angyalkák is elkerülnek! Na, de hajrá, fel a fejjel, máshogy nem megy!Hát én úgy szoktam csinálni a 2 pontost,hogy bemegyek ajándéktárgyat nézni,majd a " vissza" gombbal ( ekkor csak 1 pontot számol) majd megint ajándék vissza...Eljutok ugye a 10 pontig és kaparhatok. Na,lekapartam és akkor kijön 3 sor és a legalsóra megyek,hogy vissza az oldalra,ahol jártam. És ezután már csak a "Vissza" gombra katt. és ekkor kettesével számol. Ha érthetetlen voltam,bocsi. Prósza ki,hogy nektek működik-e. Ha nem értitek,megpróbálom érthetőbben.
3 egyformának is örülnék
Héééé nekem miért nem ad smileykat???
Én csak olyat láttam az oldalon, hogy 1pontos kattintások! Mi számít 2pontosnak??? :/
Tegnap óta üdvözletet sem láttam, pedig régebben sokat nyertem :-D
hááát én kaparok napok ota de max 2 egyforma...
Azt nem értem, hogy nekem mindig princess meg George Michael cd-t dob fel a sorjegy alatt, és olyat mégsem nyer szinte senki 

Az elözö napokhoz képest,ma feltünöen kevés a nyertes

Nem semmik ezek a porszívók. Biztos nem olcsó mulatság. Seperc alatt felszívná a szobát :-)))
Elfogadnék egyet belőle. Fura hogy csak 4db van és 1nap alatt kiosztottak kettőt is
Elfogadnék egyet belőle. Fura hogy csak 4db van és 1nap alatt kiosztottak kettőt is
Igen, 3egyforma kabin volt. Tesóm muattta hogy nézd már mi ez hűtőt nyertünk?? :-))
Utána kiírta hogy grat a hidromasszázs kabinhoz.
De nem mertem örülni, csak mikor már a listában is szerepelt a neve:-)
Utána kiírta hogy grat a hidromasszázs kabinhoz.
De nem mertem örülni, csak mikor már a listában is szerepelt a neve:-)
És három egyforma kabin volt a képen, amikor nyerted???
Nekem biztos kiugrott volna a szívem, ha megláttam volna, de most is, ha nyernék végre valamit...
Nekem biztos kiugrott volna a szívem, ha megláttam volna, de most is, ha nyernék végre valamit...
Köszi:-)
De azért kíváncsi vagyok mennyibe kerülnek a szerelési munkálatok, amik ezzel járnak. Vagy majd csak nézegetjük:-)))
De azért kíváncsi vagyok mennyibe kerülnek a szerelési munkálatok, amik ezzel járnak. Vagy majd csak nézegetjük:-)))
cica, gratula a cdhez, ördöglakat a hőlégfúvóhoz, de a legnagyobb gratula a hidromasszázs kabinhoz!!! Az nekem is jó lett volna a derekamnak, mert egyre többször van, hogy alig tudok kiegyenesedni...
Megvan a második! Dod Stewart CD-ém
Ha valaki Zeneovit nyer és nincs gyermeke(vagy akinek el tudja ajánékozni)és nagyon vágyik egy Rod Stewart-ra
Elcserélném az öreget 
Ha valaki Zeneovit nyer és nincs gyermeke(vagy akinek el tudja ajánékozni)és nagyon vágyik egy Rod Stewart-ra
Elcserélném az öreget 
Edebede: köszi, aranyos vagy

Hőlégfúvó??? Grat. Na ezért nem soroltak sokáig, mert most nem holmi cerbona csomag következett:-))
Sztem tuti megvan az időpont!
Köszi a választ! Akkor tehát 1 pontjával haladtok? Mert ugye lehet kettesével is. Akkor tehát "tisztán" kell játszani. Igen,olvastam,hogy a tesód volt,gratula a tesódhoz!
De szupi lesz az a csodakabin!
További sok sikert! Sztetek előre megvannak az időpontok és a köv. lekaparó nyerhet?
Köszi a választ előre is.
De szupi lesz az a csodakabin!
További sok sikert! Sztetek előre megvannak az időpontok és a köv. lekaparó nyerhet?
Köszi a választ előre is.