van 6 darab pallmall kódom!
3 pepsi kódért vihető! A kódok szüzek legyenek!

végre sikerült a színpróba
egy fél nap kellett, míg rájöttem a módszerre
a lényeg, hogy eleinte amíg 4 bábu van, addig egy egy oszlopba csak egy színt rakjatok, az megmutatja hány van belőle
amikor már 6 bábu van, akkor már egy oszlopba kettő színből rakjatok
hátha sikerül
nekem így jött össze
Valaki nem csinálná meg nekem a színpróbát, nem megy

Biztos rossz a módszerem.
Emberek!
Egyetlenegyszer lehet kapni a Cabrios és a színes játékon is a két pontot. Nem naponta-hetente, hanem egyetlenegyszer!
A színpróba játékban tegnap szereztem 2 pontot. Ma végig játszottam ismét, de azt mondja, hogy már nem kapok pontot, mert már megkaptam. Ezek szerint naponta nem lehet vele játszani, remélhetőleg hetente igen.
Majd kipróbálom.
Teszek ezen a héten is a heti nyereményre, meg hétfőn is megpróbálom.
Ha elfogadja, akkor téves a szórólap.
Ha nem fogadja el, akkor az első hét 9 napos.
szerdát ír a szórólapon tehát jövőhét hétfő és kedd is belehet küldeni!
A heti nyeremények sorsolása a hét végét követően szokott lenni.
A sorsolásra az is jelentkezhet, aki péntek-szombat-vasárnap küldi be a kódját.
értem!akkor jövőhét keddig lehet elküldeni, nem kell már a héten!
köszi!
Szerdánként, de nyilván a heti sorsoláshoz megvárnak egy hetet... Feltételezem, sokaknak nincs is 3 pontja, mert levásárolta a butikban, és nem érte el a szükséges pontokat a plusz játékoknál... Türelem!

nem ma sorsolnak akkor?
mert azt írja szerdánként van a sorsolás

igen, én is most néztem meg, addig. De mi ezzel a gond?
azt írja minden kedd este 11ig lehet jelentkezni!
akkor hogy is van ez?
Hali!
Erre a strandsátorra meddig lehet akkor jelentkezni?

Az sajna lehet

tea-pot - minr írtam, én is szeretném, ha feltöltenék még, nem az ellen vagyok. De! A nyereményoldal nyereményei nem fogytak el (Bank), csak a garantált ajándékok...
Szerintem (remélem) nem is egyszer fogják újratölteni a "boltot", mivel a meghirdetett játék időtartama sem rövid, gondolom az előző játékok tapasztalatai alapján felkészültek rá, hogy sokan lesznek (leszünk :p).
Hogy nézne, ki több héten/hónapon át egy nyeremény oladal nyeremények nélkül...?
Én is így voltam, "ráérek" ezek szerint nem, sokat vakaróztam, és lemaradtam a késkészletről.

Brühüm....
Ha valakinek lenne felesleges nyakbaakaszós rádiója én " vevő" lennék rá, a lányom azt szeretett volna, én meg gondoltam abból lesz még később is. Nem jött be.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások