Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 167 / 246 oldal |
Tatabányán a Tesconál is simán beváltották a fagyikupont, még dobozt is akartak adni, de vittem kettőt.
Minden simán ment nálunk is a Danett kupon beváltásánál a püspökladányi Sparban. Egy szó nélkül beváltották. 1 db pudin így 49ft volt, a 4-es meg 349ft.
köszi Szednori
***-os ötös a posta melleti fagyizó tulajdonosának Gyöngyösön!!!
Ma elküldtem a gyerekeket 2 dobozzal,hogy hozzák el a fagyikat.
Új epres dobozt vett elő,hogy keményebb maradjon a fagyi,mire hazaérnek!!!
Nagyon köszönöm!!
" alt="
">
" alt="
">
Ma elküldtem a gyerekeket 2 dobozzal,hogy hozzák el a fagyikat.
Új epres dobozt vett elő,hogy keményebb maradjon a fagyi,mire hazaérnek!!!
Nagyon köszönöm!!
" alt="
">
" alt="
">BBarbi! A reklamációm eredménye,minden nagyképűség nélkül írhatom le.Nem is tudtak róla,hogy nem kaptuk meg a garancia levelet!!!
hívtak a P&G-től küldik a Braun hajszárítóhoz a garilevelet
tudtam, hogy nem lesz baj
biztos, szabin voltak
" alt="
">
tudtam, hogy nem lesz baj
biztos, szabin voltak
" alt="
">Óbudán a Pizza Paradicsomban sem volt semmi gond a fagyikupon beváltással. 3x mentem, 30 gombócot hoztam el, a lány mindig kedves volt és mosolygott. Le a kalappal előttük!!!
Remélem az illetékesek olvassák.
" alt="
">
Remélem az illetékesek olvassák.
" alt="
">A MOM parkban ma minden gond nélkül beváltották a fagyikuponjaimat. Dobozt vittem és hűtőtáskát is, nem kötözködtek, szedték szépen a faygikat
" alt="
">
" alt="
">Nem nyeremény ugyan:
Sopronban a Hotel Sziesztában nagyon korrekt áron nyaraltunk hat éjszakát, ha valaki nem nyerne és szeretne nyaralni, bátran ajánlhatom, ígényeseknek standard pluss szoba!
Szintén Sopron nyári bobpálya, nagyon rendesek, figyelmesek, szerintem az ár is jó, és szuper élvezet, ezt nem szabad kihagyni!
Sopronban a Hotel Sziesztában nagyon korrekt áron nyaraltunk hat éjszakát, ha valaki nem nyerne és szeretne nyaralni, bátran ajánlhatom, ígényeseknek standard pluss szoba!
Szintén Sopron nyári bobpálya, nagyon rendesek, figyelmesek, szerintem az ár is jó, és szuper élvezet, ezt nem szabad kihagyni!
Egész könnyedén be tudtam váltani az actimel 100ft-os kupont a gyöngyösi spar-ban. Csak 5 percet kellett várni
" alt="
">
" alt="
">Tatabányai Interspárban is sok van.Persze nem néztem konkrétan,hogy mindenből van-e,mert nekem nem kellett semmi.
Ha valaki szeretne valamit és elküldi a dolgokat hozzá,megveszem neki.persze a vissza posta ktget is fizetnie kell!
Ha valaki szeretne valamit és elküldi a dolgokat hozzá,megveszem neki.persze a vissza posta ktget is fizetnie kell!
A kaposvári Sparban ma délután még láttam sok-sok Kappa táskát.
Ma simán beváltottuk a Tescoban a Danon kuponokat!
10 db 150gr-os pudingot vettem 99ft helyett 49ft.-ért
" alt="
">
10 db 150gr-os pudingot vettem 99ft helyett 49ft.-ért
" alt="
">Sikerült venni ma délután egy Spar-Kappa gurulós utazótáskát!
" alt="
"> Csak pár darab jött belőle, mázlink volt vele.
" alt="
"> Viszont akár a negába is mehetne, hogy hatalmas harc volt az utolsó darabokért, és mindenki szegény eladókat bántotta, pedig nem ők tehetnek róla, hogy kevés táska volt.
" alt="
">
" alt="
"> Csak pár darab jött belőle, mázlink volt vele.
" alt="
"> Viszont akár a negába is mehetne, hogy hatalmas harc volt az utolsó darabokért, és mindenki szegény eladókat bántotta, pedig nem ők tehetnek róla, hogy kevés táska volt.
" alt="
">Pécsen simán beváltották tegnap a fagyikuponokat.
KÖszönöm ferkat, hogy beírtad, hogy a Budai vámos tescoba is beváltják, így nem kellett leutaznunk a "világ végére".
" alt="
">
KÖszönöm ferkat, hogy beírtad, hogy a Budai vámos tescoba is beváltják, így nem kellett leutaznunk a "világ végére".
" alt="
">Salgótarjánban még ma is be tudtuk váltani a jégkrémdesszertes fagyikuponokat
" alt="
">
" alt="
">Természetesen! Íme a cím, amire írtam: reklamacio@media-log.hu
Remélem tényleg másnak is tudok vele segíteni!
" alt="
">
Remélem tényleg másnak is tudok vele segíteni!
" alt="
">Írd be az elérhetőségekhez a MediaLog címét (Coke-s Cosmopolitan)!
Hátha másnak is segítesz vele!
Hátha másnak is segítesz vele!
Szerdán írtam egy mailt a Coke-os Cosmopolitanom ügyében a Postának. Visszaírtak, hogy ez nem hozzájuk, hanem a MediaLog-hoz tartozik. Elküldtem nekik is a panaszos levelemet. Erre a mai reggelen egy augusztusi szám volt a postaládámban, mellékelve egy levél, miszrint elnézést kérnek a hibás szállításért!
" alt="
">
" alt="
">Igaz
" alt="
"> De a 7 egyforma danettnek uaz a vkdja .
" alt="
"> De a 7 egyforma danettnek uaz a vkdja .