Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 167 / 303 oldal |
Nem enged belépni a prizee-be a rendszer. Valami fax számot ír vagy levélcímet?! Ilyenkor mit kell csinálni?
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Hy!
Tudna valaki segíteni nekem abban ,h. hol tudom megtalálni a kék patkót?még csak most ismerkedem a játékkal,de a zöldet már sikerült begyűjtenem az imént
a fórumot elég sokáig olvasgattam,de nem találtam erre a kérdésre választ
jah és ezeket csak egyszeri alkalommal lehet "begyűjteni" vagy többször is lehet?
előre is köszi a segítséget!
Tudna valaki segíteni nekem abban ,h. hol tudom megtalálni a kék patkót?még csak most ismerkedem a játékkal,de a zöldet már sikerült begyűjtenem az imént
a fórumot elég sokáig olvasgattam,de nem találtam erre a kérdésre választ
jah és ezeket csak egyszeri alkalommal lehet "begyűjteni" vagy többször is lehet?
előre is köszi a segítséget!
Szeretném megkérdezni, hogy az 5 bubz-os sorsjegyen amit sorsolnak, milyen nyeremények vannak? Érdemes próbálkozni? Ha esetleg valaki tudja megköszönném, ha írna.
a klán pontja miért törlődnek, egyik nap tök sok van aztán törlődnek, mi annak a lényege? Már kétszer törlődött. 

jójó, legközelebb ott keresem a választ 

psy: a nyerési dolgokat véletlenül leírtam itt is:
www.packbarre.extra.hu
www.packbarre.extra.hu

húh.. leizzadtam... tökre megijedtem, hogy az én butaságom miatt annyi a keservesen összekuporgatott bubzoknak
no de megvannak a bubzocskák 
no de megvannak a bubzocskák 
nem veszted el, csak akkor vonják le ha tényleg nyertél!!
basszus véletlenül nem a sorbaállósba álltam, hanem a sorsolósba
vissza lehet valahogy vonni? Ha nem nyerek elvesztem a bubzokat? 
vissza lehet valahogy vonni? Ha nem nyerek elvesztem a bubzokat? 
Bublesz: szerintem aranyos és minőségi darab a Prizee kulcstartó. Van benne anyag rendesen és jól kidolgozott. Én pl. sorbanállással és vitrinezéssel is nyertem.
Köszi Viki a választ. Megkeresem azt amit régen nyertem. És akkor majd beírom, hogy mire jutottam.

Hali!
Képzeljétek mi történt ma:
Belépek binbangora, elkezdem játszani a jegyeimet. Először az e heti kaparóssal. Miután azzal szereztem 0,10-et, elkezdtem játszani a La caverne-vel. Kb 2-t pörgethettem, amikor nyertem +50 ticketet
Folytattam a játékot az utóbbival, és azóta többször nyertem még +3-at, meg most +10-et és még mindig van játékom
Egyébként a pizee után ez a kedvenc oldalam
Én konkrétan findcode-ért játszom.
Képzeljétek mi történt ma:
Belépek binbangora, elkezdem játszani a jegyeimet. Először az e heti kaparóssal. Miután azzal szereztem 0,10-et, elkezdtem játszani a La caverne-vel. Kb 2-t pörgethettem, amikor nyertem +50 ticketet
Folytattam a játékot az utóbbival, és azóta többször nyertem még +3-at, meg most +10-et és még mindig van játékom
Egyébként a pizee után ez a kedvenc oldalam
Én konkrétan findcode-ért játszom.Hogy nyertetek kulcstartot?
nem mint ha nagy értéket képviselne csak puszta kiváncsiság
nem mint ha nagy értéket képviselne csak puszta kiváncsiság
Gia: nem teljesen értem a kérdést, de én pár napja kaptam halas kulcstartót és teljesen úgy néz ki mint a képen! Régebben nem nyertem, nem tudom milyen a régi, de amit most küldenek az olayn mint a képen. (új kép van fent.)
A halacskás kulcstartó új kinézetű vagy a régi csak más fotóval? Nem találom itthon azt amit nyertem, és így nem tudom összehasonlítani.
SZiasztok, a mostani Macpack-os játékba nincs értelme bekapcsolódni, ugye? Mert úgy tudom, hogy nem szállítják ki Magyarországra a nyereményt...
jaaaa
én a nagy táblán kerestem
köszi 
én a nagy táblán kerestem
köszi 
psy
azok közül villog az egyik amiket össze kell gyűjtened, a jobb oldali táblán
azok közül villog az egyik amiket össze kell gyűjtened, a jobb oldali táblán
kriszte: lehet
psy: játék közben a jobb oldali listában villog az a szimbólum, ami a bubzot adja.
psy: játék közben a jobb oldali listában villog az a szimbólum, ami a bubzot adja.
hát makker én akárhogy sasolok nem látom azt a villogást
pedig nagyon meresztem ám a szemem!
pedig nagyon meresztem ám a szemem!