Jófogás, Tesz-Vesz, Vatera, aukció, aukciózás
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 167 / 249 oldal |
a teszveszen és a vaterán is lesznek 30-a után is termékek, nagyrészük - gondolom - azoké, akik nem járatnak hírlevelet, fórumot nem olvasnak és nem beszélnek arról, hogy aukcióznak. Én kb. 1,5 éve teszveszezek, és kb. fél éve hírlevelezek. Így én sem tudnék az emelésről. Legfeljebb 1 hónap múlva - amikor kimegy a számla - fogják tudni az aukciósok, hogy fizetniük kell, ki tudja mennyit...
http://nol.hu/gazdasag/lottek_az_online_aukciozasnak
Tiltakozás????
" alt="
">
Ugyan már, kit érdekel szerintetek?
Az ajtó nyitva kifele is, befele is!
" alt="
">
Ugyan már, kit érdekel szerintetek?
Az ajtó nyitva kifele is, befele is!
a tesz-vesz ellen is... hiszen ott is fizetős lesz..
szerintem amikor a feltétel is dijas lesz utána nem kell visszatenni a tételeket és meglátják mi történik és addig tartson amig meg nem szüntetik...
szerintem amikor a feltétel is dijas lesz utána nem kell visszatenni a tételeket és meglátják mi történik és addig tartson amig meg nem szüntetik...
tiltakozási akció a vatera listázási dij ellen:
Kezdete: 2009 március 25 00.00óra
(A demonstráció kezdetét, természetesen mindenki a saját időbeosztásához igazítja, szerintem a lényeg, hogy kb. 7.30-8.00-tól 24.00 óráig látszódjon)
Időtartama: 1nap – 24óra
Módja: Minden termék kijelölése majd „Lejártá tétele” – a demonstráció után, azaz 2009 március 26.-án 00.00-órakor újra kell indítani a termékek aukcióit, hogy mérhető legyen a változás
Kezdete: 2009 március 25 00.00óra
(A demonstráció kezdetét, természetesen mindenki a saját időbeosztásához igazítja, szerintem a lényeg, hogy kb. 7.30-8.00-tól 24.00 óráig látszódjon)
Időtartama: 1nap – 24óra
Módja: Minden termék kijelölése majd „Lejártá tétele” – a demonstráció után, azaz 2009 március 26.-án 00.00-órakor újra kell indítani a termékek aukcióit, hogy mérhető legyen a változás
magdalin
köszi!
" alt="
">
hogy érted, hogy licit nélkülire? Én ált. 10-14 napra teszem fel, licites ÉS licit nélküli lehetőséggel. Vagy hogy érted..? Még viszonylag kezdő vagyok :s köszi
" alt="
">
köszi!
" alt="
">
hogy érted, hogy licit nélkülire? Én ált. 10-14 napra teszem fel, licites ÉS licit nélküli lehetőséggel. Vagy hogy érted..? Még viszonylag kezdő vagyok :s köszi
" alt="
">Nórika, ami márciusban indul arra még nem teszik rá.
Ha 2 hétre indítod jó lehet, csak én azt tapasztaltam, hogy nagyon sokan a l ejáró aukciókból vásárolnak, sokáig marad hátul, érdemes licit nélkülire feltenni szerintem.
Ha 2 hétre indítod jó lehet, csak én azt tapasztaltam, hogy nagyon sokan a l ejáró aukciókból vásárolnak, sokáig marad hátul, érdemes licit nélkülire feltenni szerintem.
Ildikó, bolhapiaci belépő volt ott a licitbox.hu-ra.
Van még, amit nem találtak meg.
1.-Ft-ról indultak, egyszer kell megvenni.
Van még, amit nem találtak meg.
1.-Ft-ról indultak, egyszer kell megvenni.
www.auxx.hu -t ismeri valaki? Mi a tapasztalat?
teszvesz: ha márc 29-én indítok egy 14 napos aukciót, arra szerintetek 30-án már ráteszik a listázási díjat? Vagy csak arra, ami 30-a után indul?
ha összefogunk hogy nem lesz eladó termék a vaterán akkor majd rájönnek, hogy nem lesz jutalékuk..
szia
itt mi volt? mert kitöltölték..
magdalin Hozzászólás - 2009. március 16. :: 10:19
Teszveszről kivándorlók figyelmébe ajánlom:
http://teszvesz.hu/item582589050_bolhapiaci_belep
o.html
itt mi volt? mert kitöltölték..
magdalin Hozzászólás - 2009. március 16. :: 10:19
Teszveszről kivándorlók figyelmébe ajánlom:
http://teszvesz.hu/item582589050_bolhapiaci_belep
o.html
krysztasz
ua az a tulajdonos a 2 cégnél
" alt="
">
ua az a tulajdonos a 2 cégnél
" alt="
">Jól írta vki tegnap a teszveszen, mivel a gazdasági válság miatt visszaesett a vásárlás, a jutalék is, így vhol árat kellett emelni. A jutalék emelés nem jó a gazd. váls. miatt, hát kitalálták a listázási díjat. Most meg a vatera, mert - gondolom én - sokan, mint én, hirtelen odaregiztünk. Lesz pár napunk ott, amíg vmit talán el tudunk adni, aztán csendespihenő.
" alt="
"> Sajnálom, szerettem a teszveszt. De ha ők így, én meg úgy, max. min. dolgot fogok feltenni 1 ft-ért. Legszívesebben a port az ablakból tenném oda fel 1 ft-ért... 100 aukcióban...
" alt="
"> Sajnálom, szerettem a teszveszt. De ha ők így, én meg úgy, max. min. dolgot fogok feltenni 1 ft-ért. Legszívesebben a port az ablakból tenném oda fel 1 ft-ért... 100 aukcióban...A licitbox.hu-n az elérhetőségedet is felteheted, aztán mehet a weboldal.
Zsanett, lemaradtam egy körrel mert én még az elején regiztem, amikor semmi díj nem volt. Ám ha kiszámolod, a fasorban sincs az éves díj ahhoz képest, amit e másik két oldalon kifizetsz akkor is ha nem adsz el semmit! Ha mégis, akkor + jutalék....
Nekem ha maradok itt is ott is havi többször 9500.-Ft-om bánja, amit valamiből ki is kellene termelni.
" alt="
">
Nekem ha maradok itt is ott is havi többször 9500.-Ft-om bánja, amit valamiből ki is kellene termelni.
" alt="
">azt hiszem inkább csinálok egy weboldalt és oda fogom feltenni az eladó dolgaim
én is éppen most olvasom
" alt="
">
szerintem ez már a kapzsiság teteje, nagyon pénzéhes banda lett, így már egyáltalán nem szimpatikus
úgy gondolják, hogy ők a 2 legnagyobb oldal, s ezért mindent megtehetnek, pedig nem hiszen, hogy ne lenne bevételük
persze a többhöz, több kell
" alt="
">
szerintem ez már a kapzsiság teteje, nagyon pénzéhes banda lett, így már egyáltalán nem szimpatikus
úgy gondolják, hogy ők a 2 legnagyobb oldal, s ezért mindent megtehetnek, pedig nem hiszen, hogy ne lenne bevételük
persze a többhöz, több kell
magdalin
de a toiplicit.com oldalon is van 9500Ft éves díj nem?
de a toiplicit.com oldalon is van 9500Ft éves díj nem?
Komolyan mondom, ez már nem üzlet hanem kapzsiság.
" alt="
">
Ha a felhasználók fejével számolnának, nem lenne nehéz rájönni, hogy ember nincs akinek ez megérje, akár kismama, akár kereskedő.
Akinek több száz, vagy több ezer terméke fut, az a listázási díjból olyan webáruházat üzemeltet hogy ......
Persze az 1.-Ft-os kakis bili, térítésmentes marad...
" alt="
">
Ha a felhasználók fejével számolnának, nem lenne nehéz rájönni, hogy ember nincs akinek ez megérje, akár kismama, akár kereskedő.
Akinek több száz, vagy több ezer terméke fut, az a listázási díjból olyan webáruházat üzemeltet hogy ......
Persze az 1.-Ft-os kakis bili, térítésmentes marad...