elkati!
Örülök, hogy megoldódott a probléma.

" alt="

">
Ilyen árak mellett így is meggondolja az ember, hogy játsszon-e, ezért ha már direkt a játék miatt vásárol, az a blokk szinte aranyat ér. 😅 Jó, hogy visszamentél.

" alt="

"> Amúgy jók a kedvezmények, de ha a játék minimum összeghez kötött, tényleg figyelni kell, hogy akkor mennyi is az az annyi.
Johnny-X ahogy gondolod

" alt="

"> de nem azért írtam. Az ilyen akciós cuccokból keveset rendelnek, hamar elkapkodják, meg pl. azt a pöttyös kakaót anno a hűtőtől teljesen más sorban találtam meg.
Ez kb. olyan mint az Aldi magyar tej. Csak tejfől volt igencsak "jó" áron.
pieceofluck szó szerint így történt, de nem kérdezett a pénztáros semmit, csak blokkolta. Siettem, nem vettem észre, mert mást is vásároltam. De este merészen visszamentem és sikerült rendeznem, ahogy jojonak írtam

" alt="

">
jojo, nem 10 %, hanem akióban volt kártyával, a kártyámon már nem volt 10%. De gondoltam egy merészet, visszavittem, sztornóztattam, újból blokkolták, vettem hozzá papírzsebkendőt, így meglett bőven az 1500 Ft. Annyira nem örültek nekem, de meglett

" alt="

">
Vénember
Akkor neked szerencséd volt.
Én a 4-ből 2x is megkérdeztem az eladókat. Sajnos most nincs, mert csak időszakos az áru, ezzel magyarázták a készlethiányt (egy darabig én is ide-oda ténfergek, de nem szégyellek / időnként szoktam segítséget kérni. Tapasztalataim alapján egyébként tök normálisak, kedvesek a LIDL munkatársai).
Paintuci
Van ismerősöm, aki a Corvin-nál lakik (őt már megkértem, hogy nézze meg a boltot), illetve én is járok majd arrafelé. Ha ezekkel a blokkokkal nyerünk, jelentkezem, ígérem! ;-)
LIDL - MIZO
Keresem, nem lelem, mert nincs KIRAKVA!
Kértem eladótól segítséget.
Azt mondta, azért nem található a polcokon, mert következő naptól lesz akciós.
Mutatom neki ezen oldalt, hogy hetek óta és még néhány napig kizárólag a LIDL-ben nyereményjáték résztvevője az árucikk.
Egyet (EGGGYYYYYET!!!!😡😡🤬😡🤬) lépet, én csak megfordultam: ott volt egy raklap áru, éppen a tetején tucatnyi doboz MIZO rudi! Már ott tébláboltam, keresgéltem, amikor odahúzta.
Corvin negyed... Akciós hűtő, leghátúl szemben.
Javasolni nem tudok, de általában ez van ha valami akciós. Az utolsó napokban ha elfogy, már nem töltik újra. Csütörtökön már lesz drágábban...
Sorozatban immár a 4. (!) olyan LIDL-be sikerült eljutnom, ahol NINCS MIZO túró rudi! Vagy nagyon jól szervezték a promóciót (=olyan nagy az érdeklődés, hogy nagyon hamar elkapkodták a termékeket), vagy ismét alul becsülték a készletezést.
Azon túl, hogy ezen én még bosszankodhatom, amennyit akarok, tudna valaki javasolni egy olyan LIDL-t, ahol mostanában látott MIZO Túró Rudikat? (Budapesten, és ha lehet, inkább a pesti oldalon. De legalább Pest megyén belül... előre is köszönöm!)
Nagyon szép,friss húst kapnak minden reggel nyitáskor / 06:00 100 kg-t /
Kiflit is árulnak 59 Ft / db ami máshol 150-160 ft / db
jojó
Tudom, hogy az ársapkás comb olcsó.
De ha 1100 Ft kilója, ott valami nagyon sántít.
elkati
akciós újságban -10 % Rossmann kártyával
elkati
6 - 8 között Nőnapi kedvezmény 15% a Rossmannban ?
sada
nekem írtad a darálthús 1100 Ft ?
Ha ,igen,én vásárolok annyiért ,jó minőségű ársapkás comb /diójából

" alt="

"> :
elkati!
Az -10%. Van, amikor bizonyos termékekre, Rossman kártya beolvasásával van automatikus kedvezmény, de azt általában kiírják a polcon lévő árhoz is. Vagy a másik lehetőség, amikor végösszeg -10% kedvezmény van, szintén kell hozzá a kártya, de arra rákérdez a pénztáros, hogy levonja-e. Azt főleg akkor éri meg, ha nagyobb összegben vásárol az ember.
Amúgy nagyon ritkán járok Rossmannba, szinte csak akkor, ha valamilyen játék van, de nekem ezek a tapasztalataim.
Vettem ma a Rossmannban Ooops papírtörlőt, 1649 Ft-ért, a kassza levont annyit, hogy a végösszeg 1484 lett

" alt="

">
1.
A Gyulai játszik, a darált hús nem.
2.
Nem hiszem, hogy 1100 Ft-os kilóáron rendes darálthúst kapsz.
(Vagy nagyon magas a zsírtartalma v. eleve mócsingot daráltak le.)
Betája
nem kell megvenni
fél kg darált húst veszek helyette
Gyulai májas 125 gramm Coop 549.... mi van.....?????
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások