Csókoltatom az összes p*cs cirkuszost...
https://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/nem_folytat
ta_a_musort_az_eotvos_cirkusz_haloba_gabalyodott_az_
oroszlan/2606006/?fbclid=IwAR30U7fRcnK5y5jAnns3GJ2PS
FgK3-s24-g5Jg4K3NInURZ9w0c9is_3qmU
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 168 / 265 oldal |

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Szintén régebben hárman nyertünk autót egy promóban. Az egyik hölgynek nem adták át, mert kisboltja volt... Ilyen is van /volt/.
2000 es évek elején volt a cba autós nyereményes., ahol ( az előbb leírtak alapján egy szentesi cba tulaj vitt el pár autót.. a balhé után visszaadta.
krisztasz!
Sőt láttam már kisboltot, ahol csomagolás nélkül, lédig, kimérten árultak korábbi nyerős cukorkát, nápolyit. Vajon hová tűntek a belsőkódos zacskóik? üdv
Sőt láttam már kisboltot, ahol csomagolás nélkül, lédig, kimérten árultak korábbi nyerős cukorkát, nápolyit. Vajon hová tűntek a belsőkódos zacskóik? üdv
Na jól van béke szeretet megyek felkeltem Pityit ne horpasszon olyan sokaig... 😁
Őt is idegesítem kicsit... 😜 😁
Őt is idegesítem kicsit... 😜 😁
krysztasz sok kerdesedben ott a valasz is... 😖
..es meg van jópár módja, hogy szokták... 😏
..es a Maxxont érdekli ki mit ir nekik h. Gizi néni boltjában mi folyik?
Valtoztattak vmit az evek alatt??? Egy normalis oldalt nem tudnak összerakni.
..es meg van jópár módja, hogy szokták... 😏
..es a Maxxont érdekli ki mit ir nekik h. Gizi néni boltjában mi folyik?
Valtoztattak vmit az evek alatt??? Egy normalis oldalt nem tudnak összerakni.
krisztasz!
A "kisboltosoknál" a kis családi vállalkozásokra kell gondolni. Sokszor nem tartoznak egy lánchoz sem. A pénztárgép gyüjtős, nem kiírós, mert a kiíróshoz számítógépes rendszer kell, ami nagyon drága. Az árut - hivatalosan számlára szerzi be, úgy adja tovább. Játszik: akkor ha van pl. egy drága itallal nyereményjáték, meg vesz egyenként blokkra, /nem hivatalosan/, ahol olcsó 20 db-ot. Addig míg egy közönséges fogyasztó egyet-kettőt tud megvenni, akár anyagi okok miatt, akár mert többet nem fogyasztanak el, ő azt a 20-at szép lassan eladja a boltjában. Ugye, már lényegesen nagyobb eséllyel indul?
Vagy: kívül van a kód a szörpön, csokin, stb. Kartonszám veszi, pályázik, felteszi a felső polcra és a nyereményjáték vége után a nem nyerteket eladja. Ugye lényegesen nagyobb az esélye?
Vagy: ahol gyüjtős blokkot is elfogadnak: nem kell, hogy gyüjtögesse, ki hagyja ott, annyit csinál magának, amennyit akar, még le is igazolja aláírással, pecséttel, hogy az adott terméket vették, egy a lényeg, hogy lehessen azt kapni a boltjában. A család nagy, vannak nevek, mailcímek a játékhoz. Sajnos így van. Lennének minderre megoldások, de a szervezők nem foglalkoznak vele, tisztelet a nagyon kevés kivételnek!
NYUGTÁVAL dicsérd a napot, üdv
A "kisboltosoknál" a kis családi vállalkozásokra kell gondolni. Sokszor nem tartoznak egy lánchoz sem. A pénztárgép gyüjtős, nem kiírós, mert a kiíróshoz számítógépes rendszer kell, ami nagyon drága. Az árut - hivatalosan számlára szerzi be, úgy adja tovább. Játszik: akkor ha van pl. egy drága itallal nyereményjáték, meg vesz egyenként blokkra, /nem hivatalosan/, ahol olcsó 20 db-ot. Addig míg egy közönséges fogyasztó egyet-kettőt tud megvenni, akár anyagi okok miatt, akár mert többet nem fogyasztanak el, ő azt a 20-at szép lassan eladja a boltjában. Ugye, már lényegesen nagyobb eséllyel indul?
Vagy: kívül van a kód a szörpön, csokin, stb. Kartonszám veszi, pályázik, felteszi a felső polcra és a nyereményjáték vége után a nem nyerteket eladja. Ugye lényegesen nagyobb az esélye?
Vagy: ahol gyüjtős blokkot is elfogadnak: nem kell, hogy gyüjtögesse, ki hagyja ott, annyit csinál magának, amennyit akar, még le is igazolja aláírással, pecséttel, hogy az adott terméket vették, egy a lényeg, hogy lehessen azt kapni a boltjában. A család nagy, vannak nevek, mailcímek a játékhoz. Sajnos így van. Lennének minderre megoldások, de a szervezők nem foglalkoznak vele, tisztelet a nagyon kevés kivételnek!
NYUGTÁVAL dicsérd a napot, üdv
Annak nem örülnék, ha a supershop kártya alapján lehetne pályázni, mert nem minden ajándékot tudok hova tenni - van ilyen. Most pl. a vateránál volt egy kérdőív, Marie Kondo Rendakármi könyét lehet megnyerni, a kérdőív végén vagy megadjuk az emailt vagy nem. Én nem adtam meg, mert a könyvet félig olvastam majd letettem, mert csak felbosszantott. Mit kezdtem volna a könyvvel? Csak a bajom lett volna vele. Nyerje meg az, akit érdekel.
Ha nekem boltom lenne és lenne lehetőségem, valószínű, sőt, biztos, hogy átnézném én is a blokkokat. Viszont azt nem tudom, hogy oldanám meg. Főnök lennék, szólnék a kollégáknak, hogy Marika, a blokkokat ne dobjátok ki, hanem zsákba tegyétek az ajtó elé. Meló után fel a vállamra, köszönünk, zárunk, és megyek a vállamon a zsákkal az autóhoz? Nem lenne feltűnő? Igaz, nem biztos, hogy Marika jelentené a szervezőknek. Hát nem tudom, szóval az ötlet kivitelezésével van problémám.
Viszont a gyakorlatban sem tudom igazán ezt elképzelni, ha vkinek pl. coopos kisboltja van - nyilván kistelepülésen -, nem tűnne fel a kamerán keresztül a tulajnak, hogy a főnök mindennap 2 zsák blokkal a vállán hagyja el a boltot?
Nagyvárosban ez kivitelezhetetlen, megyeszékhelyen, ott biztos, hogy van kamera és feltűnne, mit csinál annyi blokkal, fűteni felesleges. Ha kiderülne, akkor nyilván nem tetszene, hogy mennyit nyer ingyen, más is vérszemet kapna.
Ezért nem értem a bizt. őr blokkgyűjtését is, hiszen munka közben - nulla forgalom mellett - is feltűnne Marikának, hogy az őr gyűjtöget és nyer is.
Viszont a gyakorlatban sem tudom igazán ezt elképzelni, ha vkinek pl. coopos kisboltja van - nyilván kistelepülésen -, nem tűnne fel a kamerán keresztül a tulajnak, hogy a főnök mindennap 2 zsák blokkal a vállán hagyja el a boltot?
Nagyvárosban ez kivitelezhetetlen, megyeszékhelyen, ott biztos, hogy van kamera és feltűnne, mit csinál annyi blokkal, fűteni felesleges. Ha kiderülne, akkor nyilván nem tetszene, hogy mennyit nyer ingyen, más is vérszemet kapna.
Ezért nem értem a bizt. őr blokkgyűjtését is, hiszen munka közben - nulla forgalom mellett - is feltűnne Marikának, hogy az őr gyűjtöget és nyer is.
A Kajla útleveles ingyenes utazást aug. 31-ig meghosszabbították.
Jó reggelt kívánok! Csak úgy, általában: két igazmondást tarts szem előtt, "Többől több marad!" és "Jut is marad is!" - szerencsére sok nyereményjáték van, válaszd ki magadnak a legkedvezőbbeket és pályázz. Kiszakítod magadnak a megfelelő részt, a többivel ne foglalkozz, el kell engedni. Persze, mindenkit idegesít az ilyen-olyan ügyeskedés, csalás, szervezési malőr, vagy technikai probléma, engem is. Sok minden ellen nem lehet tenni, mint ahogy P. írja, mindig is jelen lesznek, mint, ahogy más negatívumok az életünkben. Meggyőződésem és jó ideje tapasztalatom, hogy kellő kitartással és odafigyeléssel nyereséges bőven a "nyereményjátékozás", vagyis eltartja saját magát.
Ó, igen, persze, persze, Vágási Ferihez hasonlóan olykor nekem is elveszi a kedvem adott szitu, de mindíg csak percekig tart...
Tehát, hajrá, NYUGTÁVAL dicsérd a napot! üdv
Ó, igen, persze, persze, Vágási Ferihez hasonlóan olykor nekem is elveszi a kedvem adott szitu, de mindíg csak percekig tart...
Tehát, hajrá, NYUGTÁVAL dicsérd a napot! üdv
Feri én ertem h. mit akarsz mondani de ez a vilag nem a gerincrol szol. Sajna vannak akik a jateknal mar verre mennek. Mar a csereknel is vannak gondok atvagjak egymast es stb...
Legy büszke Te vettel egy Monster irtal egy verset... Ez dicsőség is.. Meg tehetség...
Legy büszke Te vettel egy Monster irtal egy verset... Ez dicsőség is.. Meg tehetség...
De nem valaszoltatok.. Ha Ti lennetek boltosok... Lenke nenik... Mit tennetek????
rea300 nem.. 😁 Vágási Feri leragadtal a szomszedoknal ahol becsületes Lenke nenik voltak... Most mar nem azok...
Meghosszabbították a Penny matrica kiadását 21-ig
" alt="
">
" alt="
">Nincs olyan, hogy "mi lenne, ha...". Szabályok, gerincesség viszont van. Ennyi. A szabályokat be kell tartani. Persze valóban ott a kisördög, hogy "basszus, ne haggyuk már veszni, hátha pont ezzel nyernék én (vagy ismerős, szomszéd). Én a vásárlói oldalról írom azt, amit írok.
Az EuroFamily-ben (Szegeden) pl. kezedbe nyomják a blokkot és a kis popírt, amin ott figyel a felhívás nyj-ra + elmondják, hogy pályázz. Na ez nagyon szimpatikus. Ez kellene legyen az etalon. Mindenhol.
Az EuroFamily-ben (Szegeden) pl. kezedbe nyomják a blokkot és a kis popírt, amin ott figyel a felhívás nyj-ra + elmondják, hogy pályázz. Na ez nagyon szimpatikus. Ez kellene legyen az etalon. Mindenhol.
Cilikével...
😁
😁
Kivel?
Paintuci feleztek?😎😎😎😎
Mindigis lesz akinek boltja van lottozoban dolgozik vagy zsákkal gyűjt... Nem tudsz ellene mit tenni felveszed a versenyt max... Ide jutott a nyeremenyjatekozas...