Sziasztok!
Ha valakinek kell mosolymozgalom, myvip, barátikör, milgram, drusza , in3touch és ppl meghívó az írjon egy mailt, és küldöm a meghívót!
Sziasztok!
Ha valakinek kell mosolymozgalom, myvip, barátikör, milgram, drusza és in3touch meghívó az írjon egy mailt, és küldöm a meghívót!
Én is tudok meghívót küldeni a mosolymozgalomba,ahol a pontokat beválthatod nyereményekre!Címem:ujvarosinekata@freemail.hu
van egy iwiw meghívóm
akinek kell írjon
evidor: Küldtem barátikörös meghívót!
Ha valakinek kell barátikörös meghívó, vagy a mosolymozgalomra az írjon egy mailt!
Hát láttam már olyan fényképezőt, ami elég érdekes képméretet produkált, valahogy nem nagyon volt szabványos
Én ezt a problémát pont úgy oldottam meg, hogy kicsit levágtam az aljából/tetejéből, hogy jó legyen a képarány.
Tibiii
Igen, állandóan azt írja, hogy hiba a kép felöltésekor!De mindegyik képet ugyanúgy fényképezzük, nem állítunk át semmit, és mégis enged két mappából, a többiből viszont nem!
Én is azt vettem észre, a szerkesztett képeket nem engedte feltölteni.
Sajnos

szabcsina: nem tudom, hogy neked kiírta-e, hogy hiba a kép feltöltése közben. Én elszórakoztam 1 képpel, mert nem akart felmenni. Aztán úgy néz ki, hogy hiába van benne a méretkorlátban, ha nem szabványos a képarány, akkor eldobja. Szóval törekedni kell az ilyen 640x480, 800x600, 1024x768, stb. képméretre (és ilyen arányra). Persze az állóképeket is elfogadja, de a hosszabbik/rövidebbik oldalarány annál is ugyanaz.
Köszönöm Galeria, de sajna Evidor már regisztrált!
Nekem van kb. 40 mappába képem,több száz és eddig csak két mappá
ból enged tölteni, amiben viszont nem nagyon van mosolygós kép!
De nem értem, hogy miért, mert mindegyik jpg, és benne van a méretkorlát között is!
Szabcsina, küldjél Evidornak, ha még nem kapott. nekem is nehezen megy ez a képfeltöltés
Én nagyon szerettem volna rágót nyerni, meg persze egy türcsit de nem nagyon fog úgylátszik összejönni sajnos

Rajtam nem akar senki segíteni?
Mióta megkezdődött a játék egész nap próbálok képeket tölteni, de nem sikerül!3 nap alatt 10 kép jött össze!
Tőlem kérjetek meghívót, ha már a képekkel nem, de a meghívókkal összejöjjön az a fránya törcsi!Úgy szeretnék!
Légyszi-légyszi!!!
Nagyon sok fórumos társamnak küldtem meghívót, de nem sokan regisztáltatok!
Nézzétek meg a postafiókot!
Evidor, dobj egy mailcímet és küldök meghívót, meg ha még kér valaki, szívesen
Van iwiw meghívóm is

nekem küldhetnél egy mosoly meghivót ha még van . Köszi szépen! ha valaki tud küldhetne baráti köröset is !Nekem van my vip meghívóm ha kell valakinek.
Aki kér mosolymozgalom meghívót az írjon és küldöm!
Kinek küldhetnék meghívót a mosolymozgalomba?
Kinek küldhetek meghívót a "Mosolymozgalom"-ba ?
talán most már látszik az e-mail címem is.
kinek küldhetek olyan meghívót, ahol TFT monitort lehet nyerni?

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások