Kipróbáltam... 8-ból 8 nyert! (3 neten + 5 SMS-ben)
Nincs ezzel semmi probléma, jobb mint az 1. héten!
Ja, és szerintem felesleges, unalmas és már-már nevetséges is ez az állandó kesergés, panaszkodás, hogy nem lehet nyerni... NINCS LEHETETLEN! Főleg hogy ... még 1x mondom, a rendszer hibátlanul működik!! Hajrá!
Egy Karaván-hátizsákért(bontatlan) cserébe nyernék 2-3 x 2000 Ft-os utalványt, akit érdekel...
Ismét 1:0 oda

ma ugyan csak ez a 2 szem kódom volt, de már ennyitől is kezd elmenni a kedvem
csokifalo:Az időt nem akarod elárulni
csokifaló
vaktában küldted?
1:0

(Egy új telszámmal sem jött be..)
Nekem sem sikerül minden beküldésre, de azért még többet hoz mint amennyiért a csokit veszem. Csak már halmokban áll a visszacsomagolt csoki az asztalomon várván a szebb időket...
Szerintem is belevittek a weblapba egy kis pontatlanságot az órába, mert valószínűleg addig SMS-ben nem is nyert senki, mert nekik nem volt esélyük rá, hogy a weblap óráját böngésszék, és különben is lassabban megy el az üzi mobilról, mint netről.
Azért ma is nyertem egyet kettőt...

Most a rendszergazdák öltözködnek...
én is próbáltam sms-ben, meg random beküldve is, meg váltáskor, meg mindenhogy!

hofi, próbáltam.

Van egy ötletem. Próbáljátok meg sms-ben. Hátha most ők a nyerők!
pedig azt mondtam magamnak, h többet nem küldök mostanában, de egyszerűen nem hiszem el, hogy nem lehet már nyerni, akármilyen taktikát is próbálgatok. pedig még hétfőn sikerült 4:2, de azóta semmi.

4:0

Én csak azt nem értem tényleg hogy hogy lehet hogy ennyiből nem nyerünk

Annak akinek éppen nyerőszériája van.
Majd szerintem csillapodik ez is, most sokan játszanak és ha nem megy úgy a nyerés akkor abbahagyják, aztán megint jövünk mi

Na ja csak abba gondolj bele itt mennyit eljátszunk és egyse nyer.Szerinted mostmár kinek éri meg?
Ezt nem hiszem, szerintem mindegy nekik, hogy kik nyerik, hiszen úgyis szétosztják.
Inkább az lehet, hogy nagyon sokan játszanak, el tudom képzelni, hogy már az alkalmazottak is pl. Fogják vesznek egy csomó csokit, aztán csak játszanak, hiszen megéri

Az is lehet hogy nem kellett volna ide beírni a nyeréseket mert valakinek szemet szurt.
Aki esetleg nem tagja a fórumnak és beszolt nekik.
egyszerűen megkavarták úgy hogy átlagba kijöjjön az egy perces nyerés, a múlt héten még hülyére nyertük magunkat és ezt megelégelték úgy látszik
szerintem meg időnként ugyanabban a másodpercben vált, ezt néha elég kitartóan megteszi, néha meg ugrál elég sokszor. mikor olyanja van hogy beáll egy bizonyos másodpercre olyankor lehet nyerni azért. én így nyertem tegnap 3-at.
de valami támpont kell amihez ragaszkodunk, mert vaktában meg tutira nem nyerünk. de mit vegyünk alapul, ha nem a váltást?
Szerintem ami a honlapon van számláló azt nem kell nézni, szerintem teljesen eltér a valóságtól! Lehet hogy amikor átvált a nyereményszámláló akkor már rég nyert valaki csak most számolt át. Különben is lehet hogy úgy csinálták meg, úgy programozták be hogy számoljon lefelé mindig. Szóval szerintem azok a számlálók egyáltalán nem fontosak. Küldjük őket be máskor! De aki nyert az írja meg!!!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások