Nekünk is csak teljes kaparással jött össze eddig mindkét nyeremény és mindig 3 teljesen egyforma kép volt a nyerő szelvényen
Kösz délink:-)
De nem én voltam ilyen ügyes, hanem tesóm, csak az ajándék az enyém:-) De ez így is jó!
Én rendesen kapirgálok, különben nem sikerült még máshogy sosem. Félig kaparással még soha semmi. Úgy nem jön be
Most nyertem egy hőlégfúvót a lányom helyett játszva))
Szia Edebede!
Csak most olvastam itt,hogy tényleg megnyerted a kabint? Őszíntén gratula! Szuper voltál! Milyen érzés?
Valaki nyert már úgy,hogy csak felét kaprigálja le és újat kér? Én így szoktam,de semmi. Edebede,te rendesen kapartál?
1000000000000 gratula,sok sikert mindenkinek!
Most sem viszi túlzásba, mert 2 órája nem nyert senki.
ja és tegnap még vissza néztem hajnalban 4körül, mert nem tudtam aludni és fél 5-ig csak 3ajándékot sorsoltak. Visszavettek az éjszakai nyereményosztásból, mert gondolom kevesen voltak fent és soxor volt hogy egymás után kétszer is ugyanaz nyert! Mert más nem volt ébren:-)
Igen ezt én is néztem, mert hajnalban Te voltál a 2.!
Érdekes....és nem értem
Én sem találkoztam még pléddel.
Viszont van valami, amit nem értek: hogy lehet az, hogy ma délután 1 óráig a 2. voltam a nyertes listán, tudom, hogy mikor nyertem. Sőt aki előttem nyert, annak az időpontját is és most elénk került még valaki? Már tegnap is feltünt, hogy a hajnali lista délutánra megváltozott. Ne értsétek félre, a nyeremény szempontjából mindegy, csak valami nem stimmel, ha utólag is felkerülhetnek a listára.
Már leszakad a kezem és a nyakam, órák hosszat kapargattam, mint egy tyúkanyó és SEMMMMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!
Nem lehet hogy a polár plédes az bricostore?
Nekem sem,pedig ezret lekapartam már.
Nekem még sosem volt polár plédes sorsjegyem! Nektek?
Szerintem tök mindegy melyikkel kaparod.Ha kiadja a sorsjegyet,akkor már el van döntve,hogy mi van rajta.
sziasztok gratula minden nyertesnek nekem még sajna semmi de nyomom ezerrel, kíváncsi lennék ki melyik kaparóval nyerte az ajcsikat lehet hogy az se mindegy
Tényleg nyertem, második vagyok a mai napi listán
Jó éjt

Lecsekkoltam, tényleg nyertél ;-)
Én lelépek, azt hiszem elég volt mára, azaz már holnap van... vagy mi
Grat, akkor mostmár mehet a minidiszkózás;-)
C-BOY: igen 3 egyforma, de teljesen.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások