Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 168 / 319 oldal |
Hát akkor bakfity....
Igen, sajnos nincs már italbón.
...én örülnék ha töltenének fel ajándékokat, mert a heti megnyerhető ajándékok, a Szigetjegy, meg a usb dolgokon, meg talán az amőba szetten kívűl a többi számomra érdektelen. Italbón még van? 500 db elég kevés, és szerintem már el is fogyott.
Én nem mondom, hogy nem örülnék, ha töltenének fel ajándékokat. De nézzük reálisan: az előző játéknál csak a véletlenszerű nyerés lehetősége volt meg, és csak picit értékesebb ajándékokért, mint most - hisz ezt most is játszhatjuk - a Bank menüpontban.
Ezen felül lehet italbónt kérni, ami - ha mész a Szigetre, nem hülyeség. Lehetett értelmes azonnali ajándékokhoz jutni - igaz, nem sokáig, de eddig is úgy volt az "ajándékaikkal" - városos bögrék, stb., -tehát ezt tekintsük gyorsasági díjnak.
Így alapjában nem más ez, mint az eddigi gyűjtögetési lehetőségek összefoglalása egy játékba, s legalább választhattál, mi tetszik az azonnali ajándékok közül.
Így nézve nincs miért szidnunk a pallmallt, inkább örüljünk annak, ami jutott. (Nekem se sok, mert este tudtam csak játszani, amikorra elfogytak pl. a hátizsákok, rádiós toll, stb.)
Ezen felül lehet italbónt kérni, ami - ha mész a Szigetre, nem hülyeség. Lehetett értelmes azonnali ajándékokhoz jutni - igaz, nem sokáig, de eddig is úgy volt az "ajándékaikkal" - városos bögrék, stb., -tehát ezt tekintsük gyorsasági díjnak.
Így alapjában nem más ez, mint az eddigi gyűjtögetési lehetőségek összefoglalása egy játékba, s legalább választhattál, mi tetszik az azonnali ajándékok közül.
Így nézve nincs miért szidnunk a pallmallt, inkább örüljünk annak, ami jutott. (Nekem se sok, mert este tudtam csak játszani, amikorra elfogytak pl. a hátizsákok, rádiós toll, stb.)
Hát kifejezetten vicci, hogy képkerettel égetik magukat......
Remélem az info vonal bizonytalansága nem lesz komoly, és hetente töltenek fel ajándékokat. Szerintem így lenne logikus. Ha esetleg vki nyer a széfből nyakbaakit, és cserélni szeretné gondoljon rám. Meg ha mágneses tollat akkor is.
Remélem az info vonal bizonytalansága nem lesz komoly, és hetente töltenek fel ajándékokat. Szerintem így lenne logikus. Ha esetleg vki nyer a széfből nyakbaakit, és cserélni szeretné gondoljon rám. Meg ha mágneses tollat akkor is.

49000pontnál ellszállt a játékom!!!
Jó játék!
Jó játék!Ez ma sem lett jobb. Ha csak a szerény számú heti és havi nyereményre lehet pontot költeni, akkor én kiszállok. Vagy mégse és nyitok képkeret boltot csekélyke választékkal . 

Ma betelkóztam a pall mallhoz, és megkérdeztem 2 napra volt elég a napboltos ajándék, vagy lesz még megvásárolandó ajándék? Azt mondták nem tudják lehet, nincs információjuk, nézzem a honlapot.
Hihetetlen, komolyan mondom, egyszerően ezzel az erővel az infos vonalhoz a szomszédomat is odaültethetném.
Hihetetlen, komolyan mondom, egyszerően ezzel az erővel az infos vonalhoz a szomszédomat is odaültethetném.

Nekem bejött a beírásod után 5 perccel, de nem írta jóvá a pontot, pedig először játszottam. 

mikor jön be az autós?
most csinálnám anyum nevében de nem jön be
most csinálnám anyum nevében de nem jön be

megcsinálom valakinek,aki kéri az autóst,ha megcsinálja nekem valaki a színes játékot.Végénél mindig elszúrom és elfogyott a türelmem. 

az autós játék nekem mozillával is megy
oda van irva szép nagy betükkel csak egyszer kapsz pontot!
tessék mán olvasni!
tessék mán olvasni!
Na végre sikerült a színjátékkal pontot szereznem.
Az autós játék csak a explorerrel indul.
Az autós játék csak a explorerrel indul.
olyan már nekem is volt,hogy szerverhiba,ha meg egy kicsit jobban megy,akkor félretájékoztató elemek vannak és ott már elvérzek...
én a színpróbát elkezdtem, 25 ezer pontnál kidobott a gép
nem tudom mi történt
a guta majd meg ütött
nem tudom mi történt
a guta majd meg ütött
háromszor nyitottam ki a széfet és mindháromszor semmi. a színjátékot nem tudom megcsinálni,de időnként félretájékoztató adatot ad meg.
Sokan.
a színpróbát meg tudta valaki csinálni?
A játékoknál csak egyszer írják jóvá a pontodat, utána csak "virtuálisan vállonveregetnek" valamelyik menüben le is van írva, valószínü hogy elkerülte a figyelmed.