Mindegyiknek más a sorszáma/kódja.
Azt is váltottam ,állt is miattam a sor ,nem értette hogy van ,telefonált ...

" alt="

"> 7db banános 99ft-s Danett-t vettem ,erre mindegyiket olvastatta és a kuponokat is . Lehet én vagyok bonyolult ,de ha egy terméket 7x húz le és egy kódot 7x az nem ugyan az ?

" alt="

">
Intersparban beváltottam a Danette kuponokat. Minden okés volt vele. A 150g most 99 Ft(akciós) és abből jött le az 50 Ft

" alt="

">
Debrecen fagyikupon , csatlakozom sünkutyához : aranyos eladó , nekem dobozolt és mosolygott

" alt="

">
macikacska! Húúú,lehet hogy igazad van. Mindkettővel játszottam. akkor bizti a wilkinsonnal nyertem,bár már azt sem tudom mi volt a fődíj.Minden esetre nagyon-nagyon örülök!
Roxi: szerintem ezt te nem Energizer elemmel, hanem wilkinson borotvával nyerted, mert ennél lehetett wellnesst nyerni, az elemnél digi fényk. nyertek. Ezt viszont a múlt héten sorsolták!
Bár meglepő hogy a cég nem értesített. Járt így más is?
Energizer elemmel volt játék.Be is küldtük és gyorsaságin nyertünk elemet,nyakbaakit. Ma telefonáltak a hotelból,hogy küldik a dokumentumot dec 31-ig mehetünk. Jó hír.
Nekünk sincs fagyihiányunk Szolnokon.

" alt="

">
Én is győri vagyok, tényleg nincs gond a kuponokkal, csak azt kérdezték, hol lehetett rá szert tenni.
Tegnap du Győrben is szó nélkül beváltották Öcsémnek a kuponokat, legalábbis nem szólt, hogy lenne vele valami gubanc
Debrecenben nagyon kedves a fagyis hölgy. Előttem dobozba kérték, és szó nélkül pakolta.
Ma délután fagyiztam a szokott kaposvári (Stühmer kávézó) beváltóhelyen, pénzért. Az eladó: -"Hol a kupon?? Csak nem elfogyott??

" alt="

">
Mondtam, hogy otthon maradt. Erre ő: el ne felejtsem 31-ig beváltani! Tessék hozni addig!

" alt="

">
..Ilyen is van!...
igen,az is jól néz ki

" alt="

"> ez lesz a vendégkínálós ital most

" alt="

">
törpi

" alt="

">
én is nagyon örültem a Carolans meglepetésnek,na meg az egyedi cimke tök jó az üvegen

" alt="

">
"kedves xy gratulálunk nyereményéhez!"
Bols -nak egy nagy pirospont. a wellnesst nem simán kiküldték,hanem egy Carolans likőrt is csomagoltak mellé. Nagyon-nagyon örültem neki!
Ma Nyíregyháza-Sóstóhegyen 7 db Carte d'or kupont váltottunk be. Vittünk ételhordót és a kislány nagyon aranyos volt, rögtön pakolni kezdte, nem ellenkezett meg semmi. Nekem nagyon pozitív, mert így nem kell külön-külön lefagyizni és 40 km-t autózni érte.
Többféle feldobox doboz van/volt eddig is.
A Világ Zamatai dobozzal eddig is lehetett kajálni, s a Kényeztetés dobozért eddig is mindenféle masszázs és társai járt.
Tavaly Kalandra fel! dobozt lehett nyerni..........
Ma kaptam 2 feldoboxot.... bővítették a kínálatot... nagyon jók vannak benne... masszázs, pancsis wellnes, kaji, alig várom h. mehessek...

" alt="

">
Megjöttek a manner cuccaim.

" alt="

">
Nagyon pozitív:
A feladott vonalkódot mellé odaírtam, hogyha lehetséges szeretnék mindhárom ajándékból. És lőn.

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások