Akciós termékek, termék akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 168 / 226 oldal |
A Miskolci Est újságban van egy kupon a 23. oldalon: 15 % nyitási kedvezmény a GAS boltban, a Széchenyi u. 92-ben, a Tulipántömben.
C&A akciót meghosszabbították!
május 2 és 3 án is 20% lesz minden termékre! (péntek - szombat)
május 2 és 3 án is 20% lesz minden termékre! (péntek - szombat)
ápr. 29-30-án a C&A-ban 20% kedvezmény mindenre
Veritas gold ásványvíz van akcióban az Interfructban .
Gyerekeseknek : www.molding.hu kis kerti házikó 24990 ft ,most akciósan . Az interspárban láttam ugyan ilyet 4eft-l drágábban .
oriflame.bp@citromail.hu
beszerzési áron adja a termékeket, ami kb. 23% minuszt jelent a katalógusárból, de csak budapesten
én most kaptam meg a csomagomat az oraflame-s blokkal, és tényleg beszerzési áron adja
beszerzési áron adja a termékeket, ami kb. 23% minuszt jelent a katalógusárból, de csak budapesten
én most kaptam meg a csomagomat az oraflame-s blokkal, és tényleg beszerzési áron adja
Ide is beírom, hátha a Meki topicot nem mindenki olvassa.
Április 29-én minden Big Mac kettőt ér akár menüben akár magában veszed. Azaz egyet fizetsz kettőt kapsz!!!!!
Április 29-én minden Big Mac kettőt ér akár menüben akár magában veszed. Azaz egyet fizetsz kettőt kapsz!!!!!
szegedi coraban illetve coop akcióban is van
4 db dr oetker pudinghoz műanyag nyelű fém kiskanál van csomagolva
4 db dr oetker pudinghoz műanyag nyelű fém kiskanál van csomagolva
A Tescoban akciós lesz a Signal fogkrém, és az egyik fogkefe is. Kettőt fizet hármat vihet.
Kár, hogy a DM-ben már megvettem
Kár, hogy a DM-ben már megvettem

Spar szuperszombat: Delikát8
Sparban Knorr Inyencek levese kettessével, jó áron
Pont2 99Ft az Intersparban.
bookline.hu
2db Naturland termék vásárlása esetén 1000Ft értékű ajándék díszdoboz 30 teafilterrel!
Vásároljon nálunk Naturland terméket! Az első 300 vásárlót megajándékozzuk egy praktikus teásdobozzal*, melyet a Naturland Magyar Termék Nagydíj Pályázaton elismert termékeivel, Naturland Életmód teákkal töltünk meg.
* a teásdoboz 30db filtert tartalmaz (Zöld tea, Fekete tea, Rooibos tea)
2db Naturland termék vásárlása esetén 1000Ft értékű ajándék díszdoboz 30 teafilterrel!
Vásároljon nálunk Naturland terméket! Az első 300 vásárlót megajándékozzuk egy praktikus teásdobozzal*, melyet a Naturland Magyar Termék Nagydíj Pályázaton elismert termékeivel, Naturland Életmód teákkal töltünk meg.
* a teásdoboz 30db filtert tartalmaz (Zöld tea, Fekete tea, Rooibos tea)
Chou Chou Baba (Gyógyíts meg) ruhával macival bőröndben a váci úti Tescóban 6495Ft. A Gulliver játék nagykerben még mindig 16000 Ft.
Bio C. L. A. + T 80db-os tablette valakit nem érdekel?? 4500ft-ért ? Postaköltség nincs!!!??? Sürgösen eladó!
2008. április 11-től 2008. május 15-ig
Amennyiben 10.000,- Ft-ért vagy afelett vásárolsz bármely Auchan áruházban egy Domino SIM-kártyát kapsz 12x10 ajándék perccel, amelyet bármelyik T-Pontban és T-Mobile üzletben átvehetsz a vásárlást igazoló blokk ellenében, a vásárlást követő 2 napon belül.
Amennyiben 10.000,- Ft-ért vagy afelett vásárolsz bármely Auchan áruházban egy Domino SIM-kártyát kapsz 12x10 ajándék perccel, amelyet bármelyik T-Pontban és T-Mobile üzletben átvehetsz a vásárlást igazoló blokk ellenében, a vásárlást követő 2 napon belül.
PÖTTYÖS TÚRÓ RUDI MULTIPACK
+ ajándék 2x30g 414.-/cs tesco holnaptól
+ ajándék 2x30g 414.-/cs tesco holnaptól
Ápr. 30-án minden kedves vásárlónknak egy csomag Győri Édes JóReggelt kekszet adunk ajándékba a készlet erejéig - DM.
Az EVM Zrt. az Ultra Aktív márka népszerűsítésére nagyszabású hosztesz promóciót szervez április 25-26-27-én az ország 7 Cora áruházban a tavaszi nagytakarítás jegyében.
Ajándék: jegyzettömb, hűtőtáska, Wuki kulcstartó
Ajándék: jegyzettömb, hűtőtáska, Wuki kulcstartó
mintha rossmannban láttam volna signál fogkrémet hármasával összecsomagolva jó áron (lehet DM volt)