Mi ezzel a baj?

" alt="

">
Mások a játékos termékek.
Tesco - Chio
Jól időzítették

" alt="

"> 8-án vége , 9-én indul
Na, a Coop facebook posztján már a teljes lista szerepel.
EzeXerint a játék oldalát cseszték el.
Vágási Feri 2023-02-28 :: 21:09
Coop játék:
Érdekes, hogy a jsz-ban felsorolt termékek nem egyeznek a játék oldalán látható termékekkel...
Valamelyik el vagyon cseszve.
A jsz-ban még plusz 9 db termék szerepel...
Mindegy, veszek 2 db tibit...
A Reálban akcióssssssan 459,- Ft a sima Chio chips...
De az is botrány, hogy 1 kg paradicsom 1.999,- Ft a Tesco-ban. De a paprika is horror áron van.
Hupikék
Egy játékos legfeljebb 2 napi nyereményt nyerhet.
Nem egy tarka tehén van a világon!!!
(Egyik dunántúli, másik tiszántúli?)
(Nem véletlen, hogy próbálják megkülönböztetni magukat a nevük írásmódjával.)
Vannak családok, akik nagyon beleálltak ebbe a játékba, de ez mindig is így van ilyen olcsó játéknál.
Vénember
Akkor én már nem is panaszkodom

" alt="

"> 99/0
Nagyon mellé lőttünk

" alt="

"> de,hát mindig ,mindennel nem lehet nyerni .

" alt="

">
Akkor nekem azért 28/0!!!
Figyeltétek, hogy az Aldi Győri játékán napi nyeremények között mennyi névismétlődés van? Van olyan, aki háromszor nyert

" alt="

">
piecefluck
Sok sikert a játékokhoz, előbb utóbb biztos összejön valami jó!

" alt="

">
Luluanne!
Ja, amúgy közben eszembe jutott, hogy idén nyertem kétszer vagy háromszor 25 SS pontot, meg Lidl kaparóson teát. 😆
De azért remélem, hogy előbb-utóbb valami nagyobb is összejön. Sőt, már ott tartok, hogy bárminek örülnék.
Újévkor ettem lencsét, de úgy látszik, nem eleget. 😅
jojó
A játék főoldala már az aktuális infókat írja (pl. 4e Ft, márkák), de a többi rész majd csak akkor frissül, ha eldördült a startpisztoly,
pieceofluck
Ne búslakodj! A mostani év ahogy látom, nem a szép, értékes, bőkezű nyereményekről szól. Van, amit inkább kihagyok. Hiába veszek, mert elfogy/jó áron van, a ráfordított energiám többet ér, mint maga a nyeremény....
Szabályzat még nem 2023-as játékra vonatkozik.
Coop játék szabályzata minimum 3000 Ft vásárlást ír
Webnyeremény.hu miért ír megtévesztő infót

" alt="

"> 4000 Ft ,

" alt="

">
KicsiGila!
Sajnálom.

" alt="

">
Nekem eddig a 2021-es évem volt a legjobb, de azért tavaly is becsúszott néha egy-egy nyeremény – még facebook-on és újságokkal is.
Amúgy én se játszom mindennel (okok: drágaság / bizonyos üzletek távolsága vagy teljes hiánya a környéken / amit nem szeretek vagy nem fogyasztok (pl. alkohol), azt csak nagyon ritkán veszem meg, kizárólag játék miatt).
Szurkolok neked, hogy minél előbb összejöjjön valami. 🍀😊🍀
Már ideje lenne. 😑
Piece!
Lassan fél éve nem nyertem semmit. Jó nem játszom minden itt megjelent játékkal. De azért ez durva. A nyerő időpontosokat mindig bukom 😆 még a promós cuccok sem jönnek be...
A második is szomorú smiley, csak véletlenül lett mosolygós. 😅
Idén még semmit sem nyertem.

" alt="

">
Az előző két év elég jó volt, többször is nyertem, értékesebb dolgokat, sőt utalványokat is, de ez a mostani év szörnyű.
Még egy pár ezer forintos nyeremény se jött eddig össze.

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások