Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 169 / 892 oldal |
Már megint nálunk.. De hol?
Nálunk a paszita teljesen más: eszem-iszom bármilyen alkalomból
" alt="
"> névnap, szülinap, karácsony, húsvét, ballagás...
" alt="
"> névnap, szülinap, karácsony, húsvét, ballagás...Sosem hallottam még ezt a kifejezést. Mindig tanul az ember.
Melyik vidék tájszava? (a "nálunk" nem túl konkrét.)
Melyik vidék tájszava? (a "nálunk" nem túl konkrét.)
Ma paszitának azokat az ajándékokat hívják – rendszerint tyúkot, tortát és babakelengyét -, amit az ifjú szülők rokonai és ismerősei visznek a születés utáni időszakban.
Nekünk az újszülött pelus kicsi volt.....
" alt="
"> Mi 2-es mérettel kezdtük. Én ha vinnék, azt venném. Egyrészt mert valószínűleg 1-est úgyis bevásároltak, másrészt a 2-es meg tuti jó lesz, vagy most, vagy egyszer.
" alt="
"> Mi 2-es mérettel kezdtük. Én ha vinnék, azt venném. Egyrészt mert valószínűleg 1-est úgyis bevásároltak, másrészt a 2-es meg tuti jó lesz, vagy most, vagy egyszer.A paszita, amit az újdonsült anyukának és a kisbabának visznek, néhol a kispapa is kap valamit. Ez az összefoglaló neve.
" alt="
">
" alt="
">A Libero újszülött peluban van köldökcsonkvédő, vagyis nem nyomja a köldökcsonkot a pelus, olyan a kiképzése.
Az mi? (paszita)
Hát mi ilyeneket kaptunk:
rugdalózó, cumi, csörgő, műanyag tálka, kiszokni, pelus, popsitörlő, body. Ha a kórházba mész be látogatni, akkor a babónak nem kell semmi, csak nyűg a hazacipelése a sok cuccnak, az anyukának vigyél mondjuk vmi sütit, gyümit, innivalót. Ha otthon látogatod meg őket, akkor lehet vinni a paszitát.
" alt="
">
rugdalózó, cumi, csörgő, műanyag tálka, kiszokni, pelus, popsitörlő, body. Ha a kórházba mész be látogatni, akkor a babónak nem kell semmi, csak nyűg a hazacipelése a sok cuccnak, az anyukának vigyél mondjuk vmi sütit, gyümit, innivalót. Ha otthon látogatod meg őket, akkor lehet vinni a paszitát.
" alt="
">Majd eldönti, ha kipróbálta.
Bmelyiket, ami ingyen van. Libero (csomagolás belsejében lévő) kódjával játék is van.
Bmelyiket, ami ingyen van. Libero (csomagolás belsejében lévő) kódjával játék is van.
Ezt már más is írta priviben, de a márka gondolom nem mindegy - és sejtésem sincs, hogy milyet szeretne használni.
Én a pelenkának, meg a popsitörlőnek örültem a legjobban
" alt="
"> Azt a baba, meg a mama is kapja
" alt="
">
" alt="
"> Azt a baba, meg a mama is kapja
" alt="
">Mi nem régen voltunk babalátógatóban a kórházban. Ismerős nővértől én is kérdeztem, hogy mit lehet vinni az anyukának, javasolta, hogy legjobb a gyümölcs, de csak az alma, mert a többi ilyenkor nem ajánlott. A kisbabának vettünk egy 3 db-os kis zoknit, amit később tud majd hordani. Persze itt attól is függ, hogy hányadik baba, nálunk már ő a második, így a bátytól sok mindent megkap.
Ez csak egy villám látogatás volt, később majd kiderül, hogy mit vegyünk még, ha újból megyünk.
Ez csak egy villám látogatás volt, később majd kiderül, hogy mit vegyünk még, ha újból megyünk.
Milyen ajándékot szokás vinni újdonsült kismamának? Egyáltalán a mamának vagy a babának vigyek vmit?
Barátnőm kisfia tegnap látta meg a napvilágot, és holnap megyek látogatni.
" alt="
">
Barátnőm kisfia tegnap látta meg a napvilágot, és holnap megyek látogatni.
" alt="
">Tanuló KOALA (kék színű interaktív állatka) blokkot keresek. Sajnos a miénk nem jó és nincs meg a blokk....egyébként a Metroban vettük, de szerintem máshol is árulják. Ha neked van írj, hogy mit szeretnél érte.
patrik4: Tel: 06-34/ 570-540 Minden hétköznap 9-15 óra között adnak felvilágosítást.
Gyermelyinek szeretnék telefonálni, de a hivatalosban nem találok tel. számot. Valaki tudna segíteni?
Köszönöm!
Köszönöm!
nincs 5 perc sem
" alt="
">
" alt="
">Köszi! Gyalog mennyi idő? Öt-tíz perc? Nem jártam még arra.
Majdnem egyforma táv: Nagyvárad tér, vagy Klinikák között