Nem a "magyar mentalitás" és az "emberi butaság" győzött, hanem a kapzsiság és a mértéktelen pofátlanság veszített. Valaki ezen a fórumon korábban azzal érvelt, hogy a magyar 80ezres átlagkereset mellett, ne csodálkozzunk, hogy valaki így próbál mellékest összehozni a telefonok eladásából. Én erre csak annyit kérdeznék az illetőtől, hogy havi 80ezer forintból milyen ügyvédet lehet a Pepsi, vagy akár a Human Telex ellen bedobni?

Szerintem a Média ügynökség viszi el a balhét, végülis a Pepsi csak megbízó, csak egy forgalom élénkítő játékot/promót szeretett volna.
Sz.tem a Humantelex feladata volt hogy megszervezze... hát ennyi telt tőlük. Pedig a honlapjuk szerint 1989 óta ezzel foglalkoznak...
Szánalmas, na. Divide et impera. "Becsületesek" (talán egy kicsit ostobák) meg "csalók" (talán egy kicsit életrevalóbbak), miközben a milliárdos multi sunyít, mert arra nem képes, hogy egyértelműen fogalmazza meg, amit akar és balfék programozókat használ. Így fogalmaznám: Győzött az emberi butaság és a magyar mentalitás. A pepsi magyarország hosszú és kínos procedúra elé nézhet.
Csak furcsáltam a dolgot.
Volt, hogy én sem találtam egy hozzászólást, hiába kerestem, pedig csak más rovatban volt, mint ahol hittem.
Neha alig van hozzászólás, máskor megszalad egy-egy topic, ilyenkor könnyű eltévedni.
Sada ! Köszi. Bocs a moderátornak.Kissé szétszórt vagyok úgy tűnik.
Marty04
A hiányolt beírásod nem lett törölve, miért is lett volna, csak nem ide írtad be, hanem a Nyertesek-hez!
Marty04 Hozzászólás - 2006. június 09. :: 16:56
Szerintem hétvégén legyen mindenki csőre töltve..... val. szeg hétvégén is túlóráznak a telefonos kisasszonyok a Pepsinél, dolgozzanak csak hamár így elszurták a cuccost.
Gratu minden "becsületes" játékosnak, a többieket nem nevezném csalónak csak taktikázónak....nem feltétlen azért mert közéjük tartoznék. Akkor most már tudom, hogy játszhatok tovább, beküldöm az eddig gyűjtött kupakokat. Ha már május vége felé tartanak csak hívnak a napokban ha nyertem.....

Meg van pár egyszer bement kódóm, hátha valahol lapulgatok tartalékosként.
Remélem a Coca nem veszi el a lasztám, attól független mert azt nem vettem, hanem találtam.
Még jó, hogy az egyik fogkeféhez a DM-ben felfújható mobiltartót adtak, mert azt szem szükség lesz rá, mert lassan nyaralok, és a Balaton habjai között is hívhatnak.

Ezen az oldalon valami különös delej mozgatja a betűket. Ajaj. Vajon miért kell csupán azért először ütni, mert valaki esetleg megtámadhat?
Le a kalappal a pepsi előtt!
rejtett számmla hívtak???
tegnap is volt kb 1/2 4 kor du és ma meg este 1/2 8 kor.
én meg nem tudtam fölvenni.
Lehet nem is az volt.
Ja, és tessék észre venni, itt vagyok akkor is, mikor pozitívan lehet hozzászólni a topikhoz! Ennél pozitívabbat nem is tudnék! Jól tette mindenki, aki megtette, hogy írt a Pepsi-nek! Mint kiderült, többségünknek egyértelműek voltak a szabályok, csak néhánynak sikerült félreértelmezni.

No lám, milyen szép napra ébredtünk
Van igazság a Földön...
És hová lettek a többiek?!
Mennyi új név, mennyi új böcsületes NYERTES!
Gratulálok mindenkinek, aki nyert! Én nem nyertem továbbra sem

Illetve igen! Igazságot hozott a mai nap, és ez jó!!! Hurrá!
Valaki aggódott itt, hogy ennyi embert hogy fognak felhívni.
Egy délután lezongorázták.
(Nem is biztos, hogy olyan sok volt, hiszen aki többször küldött egy kódot, az első beküldésével nyugodtan nyerhetett, tehát az érvényes neki is.)
janó, azt mondták, nem írják ki a nyerteseket a honlapon?
Elvileg (Játékszabály!) fell kell tenniük, még a játék vége után 1 hónapig.
Gratulálok a sok-sok új NYERTESNEK!

Úgy látszik volt értelme zörögni a Pepsi ablakán...
Éljenek a fair játékosok

Egy mobil ide is, máj.eleje tartaléknyertesként, du.hívtak!
Megpróbálom mégegyszer, hátha most nem törlik ki az ártatlan gratulációmat.Előre is köszönöm a moderátornak ! Szóval mindenkinek grat és remélem mindenki megkapja aki fair játékos volt.További sikereket mindenkinek!
hűha
beindultatok
gratulálok nektek!

Én a melóhelyen szedtem ki a kukából

egyet én is,de csak azért mert kéményseprő itta és dobta a kukámba.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások