Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 169 / 1052 oldal |
Paint cseréje, köszi!
2 db delikát 8 szakácskönyv, igaz hogy 3 pályázatot adtam fel egyszerre, de legalább kettő összejött

Fáreó!
Az enyémet is várd, mert tegnap elsőbbségivel postáztam a Ramat.
Az enyémet is várd, mert tegnap elsőbbségivel postáztam a Ramat.
cica
Ha rám gondoltál esetleg, én igen megkaptam. Bocsánat ha nem jeleztem!
Ha rám gondoltál esetleg, én igen megkaptam. Bocsánat ha nem jeleztem!
Fáreo, a Vénuszt már ma sem tudtad volna feladni. Ma volt a végső beérkezési határideje. Nem a feladási.
Semmi,de semmi,pedig rengeteg cserét várok.
A vénusz se ért ide,pedig ma még be lehetett volna küldeni,nem tom. ,ha holnap megkapom,még érdemes e elsőbbségivel postázni?
A vénusz se ért ide,pedig ma még be lehetett volna küldeni,nem tom. ,ha holnap megkapom,még érdemes e elsőbbségivel postázni?

Akinek M.Zoltánné küldött bélyeget,megkapta már?
2 Delikat8 szakácskönyv
4 Fornetti kártya
Tofi
Gratulálok az utalványhoz!
4 Fornetti kártya
Tofi
Gratulálok az utalványhoz!Fornetti kártyák, Barilla Nök Lapkja konyhája nyereményértesítő.
Delikát szakácskönyv, mel6 levele (nagyon szépen köszönöm) és egy telefon a Nestlétől, hogy a Profi-s játékban nyertem vásárlási utalványt.
AKkor megint ugyanazt a szakácskönyvet küldték? Így már nem is várom annyira............
Megérkezett ma a 6. termoszom
Napsugár. levele
Köszi a cserét!
Knorr Delikat8 szakácskönyv, de ez pont olyan mint az előző! Azt hittem újitanak, második részt adnak ki, de nem!
Napsugár. levele
Köszi a cserét!
Knorr Delikat8 szakácskönyv, de ez pont olyan mint az előző! Azt hittem újitanak, második részt adnak ki, de nem!

Megjött a meteor ajándéka, egy Burago autó, alfa romeó... nagyon szép!
elfogadnám nagyban is...
de ennek is örölük!
elfogadnám nagyban is...
de ennek is örölük!
Knorr szakácskönyv, Fornetti kártya 

Viszont Silver kártyára már nem tudod beváltani...
Megérkezett 2 Delikát szakácskönyv, még egynek kell jönnie
A Fornetti pedig válaszolt a levelemre, hogy ők postázták októberben mind a 3 kártyát, elküldték a kártya számát is, de szerintük a hiányzó egy már nem fog megérkezni. Még szerencse, hogy névreszóló.
A Fornetti pedig válaszolt a levelemre, hogy ők postázták októberben mind a 3 kártyát, elküldték a kártya számát is, de szerintük a hiányzó egy már nem fog megérkezni. Még szerencse, hogy névreszóló.
Fáreo és Bertáék cseréje, köszi.
Delikát szakácskönyv, Knorr termosz
Szerika levele,nagyon örülök neki,köszi

Szerika levele,nagyon örülök neki,köszi

1 Fornetti kártya!
2 Delikát szakácskönyv
Prizee kirakó, nagyon nagy és nagyon szép

Prizee kirakó, nagyon nagy és nagyon szép