Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 169 / 511 oldal |
Ma reggel a miskolci Tescoban már volt kód, de csak a borotvagéleken
Szerintem is telefonálni kell ! !
A dolog másik oldala,hogy nyeröidőpontok vannak mi lesz az eddig elmult idöben lévö idöpontokkal ??!!!!
A dolog másik oldala,hogy nyeröidőpontok vannak mi lesz az eddig elmult idöben lévö idöpontokkal ??!!!!
Elvileg már 2. hete megy a Gillette-Tesco játék és még mindig sehol sincs kód.
Mi lenne, ha elkezdenénk "zaklatni" őket?
tel.: 06-1-801 3800
Mi lenne, ha elkezdenénk "zaklatni" őket?
tel.: 06-1-801 3800
Nekem a kedvenceknél van ez a link és volt vmi átállítás a múlt héten.
sada
Áá, így már rendben, köszi szépen. Én a port.hu oldalról próbáltam elérni a csütörtököt, de így már rendben. Persze, időközben elballagtam az újságért, de azért köszi.
Áá, így már rendben, köszi szépen. Én a port.hu oldalról próbáltam elérni a csütörtököt, de így már rendben. Persze, időközben elballagtam az újságért, de azért köszi.

Itt nézted:
http://www.port.hu/pls/w/tv.musor
http://www.port.hu/pls/w/tv.musor
Nem tudom a másnapi műsorrendet nézni a port.hu-n. Be jön vmi link, hogy port.hu light, és csak a mait tudom nézni.
Most ballaghatok az újságért.
Ejj, de kényelmes vagyok. 
Most ballaghatok az újságért.
Ejj, de kényelmes vagyok. 
A citromail is sz@rakszik,csak szórványosan jönnek a levelek,van,ami egyáltalán nem ér ide,van,meg némely,ami fél-napokat késik. 

Nálatok műxik már a mailbox? Mert vagy jó 2 hóra leállt,most a weboldal üzemel már,meg is változott,kinézetileg stb. De a saját BAt-os levelezőmből mindmáig nem tom. lehívni a szerverről a leveleket,mi lehet az oka? Nektek csinál vmit? Hiába állítottam át a POP3 beállítást,most az is megújúlt,de úgyse jönnek le a mailok,ezt írja ki,nem tom mit jelent: FETECH - nem lehet csatlakozni a szerverre.
Még mindíg nem tökéletes,a teljes rendszer v. csak nálam nem klappol a beállítás,lécci segítsetek,aki tudja,írja le mi lehet a gond vele!? Köszi.
Még mindíg nem tökéletes,a teljes rendszer v. csak nálam nem klappol a beállítás,lécci segítsetek,aki tudja,írja le mi lehet a gond vele!? Köszi.
Lerta: most itt kérlek meg, hogy ne küldj több meghívót.
Mellesleg ennek a fórumnak nem az a szelleme szerintem, hogy összevissza boldog - boldogtalannak küldöm a meghívókat.
Azt sem értem, hogy nincs 5 db ismerős vagy barát akinek küldhetsz...
Mellesleg ennek a fórumnak nem az a szelleme szerintem, hogy összevissza boldog - boldogtalannak küldöm a meghívókat.
Azt sem értem, hogy nincs 5 db ismerős vagy barát akinek küldhetsz...
Lerta: az egész topicot végigolvashatod, nem hiszem, hogy kértem volna meghívót.
Ezek szerint te vagy a másik aki küldtél.
Ezek szerint te vagy a másik aki küldtél.

Törpi, a szívemből beszélsz, és ennek a fórumnak a szellemében. Reácska, nem akarlak megbántani, de igenis írtál abba a topicba. Tény, hogy nem kértél meghívót, de ne várd el az emilböngészőktől, hogy az összes hozzászólást végigolvassák!
Mindenki eldöntheti, hogy akarja-e vagy sem. Én nem kérek és nem is küldök soha.
Mindenesetre nekem nem tünik nyűgnek,hanem jótékonykodásnak,mert én nem tudok ajándékot adni,de nem is gátolok senkit a lehetőségekben.
törpi: van egy olyan topic (mellékesen direkt erre létrehozva) ahol emberek direkt kérnek ilyen meghívókat, cserébe ők is bombáznak téged. Ezzel nincs is semmi gond, mindenki maga dönti el, hogy akarja -e vagy sem.
Én soha nem írtam be oda, hogy szeretnék bárhonnan meghívót. Ha az ember pár oldalacskát visszalapoz abban a topicban rengeteg email cím lesz.
De szerintem bunkóság és a netikett alapszabályai közé tartozik, hogy nem küldesz ismeretlennek vagy olyannak aki ezt nem óhajtotta.
Nyomatékosan kérem a néma illetve ismeretlen fórum olvasókat, hogy kíméljenek már meg végre a La Roche Posay meghívóktól!
Én soha nem írtam be oda, hogy szeretnék bárhonnan meghívót. Ha az ember pár oldalacskát visszalapoz abban a topicban rengeteg email cím lesz.
De szerintem bunkóság és a netikett alapszabályai közé tartozik, hogy nem küldesz ismeretlennek vagy olyannak aki ezt nem óhajtotta.
Nyomatékosan kérem a néma illetve ismeretlen fórum olvasókat, hogy kíméljenek már meg végre a La Roche Posay meghívóktól!
Most tudom,hogy sokan elítélnek ,de vállalom! Nekem kicsit furának tünik ez a blokkolgatás,mert egy kattintás és a sokadik egyforma e-mailt megnyitom ,majd később kitörlöm,de ezzel ha valakit ajándékhoz tudom juttatni ám legyen. De senkit nem zárok ki,csak egy plussz kattintás miatt.
Ki a fene az a Csabai Attila? Nem kérek semmiféle meghívót, pláné ismeretlentől nem!
nem tudom miért van, amióta beírták ezt a http://www.larocheposay.hu játékot, azóta 20 ilyen meghívót kaptam.
köszönöm, de nem kérek többet,blokkoltam ezeket a leveleket
így nem nyerhetsz.....
köszönöm, de nem kérek többet,blokkoltam ezeket a leveleket
így nem nyerhetsz.....
én a cukormenteset szeretem és ott sincs a kicsiknél kód
Ennek a vonalkódja (nagy dobozon) 5 011546 496269. Direkt megnéztem, hogy érdemesebb árban a 10 db-ost megvenni, volt 8 db-os is, és ezeken akárhogy nézem, nincs kód. Nem csokis, hanem "Extra Rich Foam", ama bizonyos nagyon habos.
Meg tudnád nézni a 8 db-osnak a kódját?
Meg tudnád nézni a 8 db-osnak a kódját?