Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 169 / 319 oldal |
Sajnos az otthoni gépemről nekem se fut a játék (autós). A munkahelyiről viszont igen.
Az autós játéknál folyamatosan azt írja ki, hogy kapok 2 pontot, de a pontokat nem írja jóvá és játszani sem enged. Van rá megoldás, vagy ne törjem magam?
én tegnap szereztem, és ma már nem engedte...
szóval az biztos, hogy nem minden nap...
azt majd még meglátjuk, hogy hetente engedi-e, vagy ennyi volt össz-vissz?!..
szóval az biztos, hogy nem minden nap...
azt majd még meglátjuk, hogy hetente engedi-e, vagy ennyi volt össz-vissz?!..

A cabriós meg a színpróba játékon naponta 1x lehet pluszpontot szerezni vagy hetente/összesen...?
Judit, Szerika: Nagyon köszönöm, közben rájöttem, kaptam is 2 pontot. Többet ma ezen a játékon sajnos nem lehet szerezni.
Szóval akkor heti rendszeresség? Valaki nem tudná pontosan?
Végülis logikus is lenne, mert képkereteket csak vásizni unalmas lenne.
De hogy már kedden üres a bolt. Brühüm
Végülis logikus is lenne, mert képkereteket csak vásizni unalmas lenne.
De hogy már kedden üres a bolt. Brühüm

Szerintem igen. És lehet, hogy ezek is elfogynak majd
Ezért ujjítottam be ma egy testtáskát is 
Ezért ujjítottam be ma egy testtáskát is 
Miért van most olyan kevés megvásárolható ajándék? Elfogyott a többi? Heti rendszerességgel töltik fel a boltot? Vagy most már csak ez lesz?
Hát én nem tudom. Biztos nagyon hülye vagyok, de nem értem alatta a kockákat. Az 1-es 2-es 3-as 4-es alakhoz melyik kocka tartozik alatta, ahol mutatja, hogy melyik jó és rossz?
Böbe47
A narancs a helyén van, a fehér csak jó szín a barna (vagy sztem bordó) pedig a semmi.
A narancs a helyén van, a fehér csak jó szín a barna (vagy sztem bordó) pedig a semmi.
Böbe narancssára: szerepel és jó helyen van, fehér: szerepel, de nincs a helyén, barna: nincs benne.
Ugye csak egyszer ad az egész játék ideje alatt 2-2 pontot a játékokért?
Akkor helyesbitek K betűvel is kezdődik az új kék. Nézd meg az árát, ha tudod, ha 460 akkor jó a kód.A széf nekem is üres volt.
A színpróba hajdanán nekem nagyon ment. De most nem jövök rá a jelölésekre. Mit jelent szerintetek alul a kiskockákban megjelenő barna, narancssárga és fehér szín?
Tegnap egy rádiós toll
ma már üres volt a széf
ma már üres volt a széf
Marty, én is kéket küldtem be tegnap és az E-vel kezdődött.
Ma is kinyitottam a széfet,és ma is üres volt

Paint ! Az új kék dobozban K betűvel kezdődik a kód.
Ma már jóformán semmit nem lehet venni, testtáska, képkeret, karabineres óra a választék. Ez igy elég snassz.
Én kipróbáltam a régi kódot, nem fogadja el.