Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 169 / 246 oldal |
Ma írtam a rámának,hogy nyertünk könyveket,de a páromé nem jött meg,válaszoltak is,hogy egyszerre postázták,így újraküldik az övét.
Megújult a globalvote oldala és megint kaptunk ígéretet arra, hogy hamarosan beválthatjuk az összegyűjtöt pontjainkat. Kíváncsi vagyok miket lehet majd belőle venni, és ha jó dolgok lesznek, remélem sok kérdőív lesz sok-sok ponttal.
" alt="
">
" alt="
">Mindmegettés szakácskönyv 100 receptel,amit nemrég nyertem nekem nagyon bejött.Már 5 receptet kipróbáltam belöle.Nagyon fincsi és viszonylag egyszerű,gyors receptek vannak benne.
" alt="
">
" alt="
">Köszönetet mondok annak, aki villámhárított tetta a házunkal szembeni templomra. Ha nem lett volna ott, akkor lehet ma már nem írnék.......
Hatalmas vihar lett és ide csapott a villám. Csak egy uttest választ el minket a templomtól.
Hatalmas vihar lett és ide csapott a villám. Csak egy uttest választ el minket a templomtól.
Palmolive most küldött egy sms-t hogy 24 órán belül váltsam be a megmaradt pontjaimat
" alt="
">
Igazán szép tőlük, hogy még a megmaradt pontokra is figyelnek
" alt="
">
" alt="
">
Igazán szép tőlük, hogy még a megmaradt pontokra is figyelnek
" alt="
">Tegnap írtam, hogy Kaposváron örömmel elfogadják a fagyikuponokat.
Tényleg örömmel, ma a tulaj hölgy mondta, örül, hogy a városban csak ők az elfogadóhely (több Carte d'Or fagyis van), ez elismerő,jó reklám, meg a kuponok értékét ők utólag megkapják a Carte d'Or-tól fagyiban.
Ezt azért írtam meg, hogy nem rázhatnak le benneteket a listán szereplő helyeken semmiféle mondvacsinált ürüggyel!
Tényleg örömmel, ma a tulaj hölgy mondta, örül, hogy a városban csak ők az elfogadóhely (több Carte d'Or fagyis van), ez elismerő,jó reklám, meg a kuponok értékét ők utólag megkapják a Carte d'Or-tól fagyiban.
Ezt azért írtam meg, hogy nem rázhatnak le benneteket a listán szereplő helyeken semmiféle mondvacsinált ürüggyel!
A Rossmann-ban akciós Pampers Jumbo packhoz járna hernyó de sajna nem kapták meg. A boltvezető nagyon rendes volt, felírta a nevünket és hívnak ha megérkezik, bemehetünk majd érte!
sada
Lehet, hogy sokáig tart, de elkezdték hamar!
Viki
Igen, tudom. Bár ott nem nyertem, de olvastam a nyertesek topicban.
Szerintem ez akkor is nagyon pozitív, mert sok cégnél se lista, értesítés is csak nagysokára.
Lehet, hogy sokáig tart, de elkezdték hamar!
Viki
Igen, tudom. Bár ott nem nyertem, de olvastam a nyertesek topicban.
Szerintem ez akkor is nagyon pozitív, mert sok cégnél se lista, értesítés is csak nagysokára.
Betti: a múlt játéknál is így volt. Aznap és másnap felhívtak mindenkit.
Azért el fog tatrani 1 darabig, amíg 120 nyertest felhívnak!
Azért ez nem semmi szervezés, 11-kor sorsolás, fél 1-kor már a nyerteseket értesítik! Le a kalappal!
" alt="
">
" alt="
">Már kaptam is választ a jégkrémdesszertől,a jószándékuk megvan. Álítólag az üzletkötőjük már újra egyeztetett,de ha így sem fogadják el,megadta a helyi üzletkötő számát hívjam fel.
Ma harmadszor "gombócoltam" Kaposváron, itt nincs gond ezzel. Szombaton üres volt a fagyipult
" alt="
"> , de ma bepótoltam.
Nagyon kedves volt a hölgy, 3 óriás kupacot kaptam a tölcsérbe.
" alt="
">
" alt="
"> , de ma bepótoltam.
Nagyon kedves volt a hölgy, 3 óriás kupacot kaptam a tölcsérbe.
" alt="
">az előfizetett praktikám végre nem két héttel a megjelenés után jött meg, hanem a megjelenés napján
" alt="
">
" alt="
">Tegnap áthozta a szomszéd a jogtalanul átvett orbit csomagomat. benne volt a napszemcsi is. igaz a rágóból hiányzott 5 csomag de mondta h. adott belőle a futárnak 1-2 csomaggal. (nagyon megérdemelte). jah az is kiderült h. a futár szó szerint rátukmálta a csomagomat azzal az ürüggyel h. ne kelljen még egyszer jönnie , cuki nem? egyem a kis szivét megunta biztos a sok fuvarozgatást
" alt="
">
jah és a csomagról le volt szaggatva anevem + az utca házszám meg minden elérhetőség. gondolom a futár szedte le róla, h. bebiztosítsa magát...nam ind1 a lányeg h. megvan végre nekem is.. jah hívtam az orbitos srácot h. ne intézkedjen tovább m. már tegnap áthozták. erre mondta h. jó m. ő el sem tudta érni a nőt + semmi. mondtam neki h. pár csomag hiányzik belőle de nem is mondott rá semmit még azt sem h. a kellemetlenség miatt kapok valami plusz ajit . ez mondjuk még mehetne a negatívba...
" alt="
">
jah és a csomagról le volt szaggatva anevem + az utca házszám meg minden elérhetőség. gondolom a futár szedte le róla, h. bebiztosítsa magát...nam ind1 a lányeg h. megvan végre nekem is.. jah hívtam az orbitos srácot h. ne intézkedjen tovább m. már tegnap áthozták. erre mondta h. jó m. ő el sem tudta érni a nőt + semmi. mondtam neki h. pár csomag hiányzik belőle de nem is mondott rá semmit még azt sem h. a kellemetlenség miatt kapok valami plusz ajit . ez mondjuk még mehetne a negatívba...
itt is, csak én messze vagyok a falutól
" alt="
">
" alt="
">nálunk eddig nem volt gond, mert a falu szélén van az antenna, ezért volt furcsa, hogy nincs térerő
zsanett25
Számomra ez nem annyira pozitív, mert azért váltottam szolgáltatót, mert kisebb térerő volt a pannonnak.
Erre az elmúlt 2 hónapban alig lehet elérni, mert nincs térerő és van hogy órik, nem enged hívni a rendszer, sőt este 7 és 8 között rendszeresen elérhetetlen vagyok
" alt="
">
Számomra ez nem annyira pozitív, mert azért váltottam szolgáltatót, mert kisebb térerő volt a pannonnak.
Erre az elmúlt 2 hónapban alig lehet elérni, mert nincs térerő és van hogy órik, nem enged hívni a rendszer, sőt este 7 és 8 között rendszeresen elérhetetlen vagyok
" alt="
">1 óra alatt megcsinálták a t-mobil rendszert
" alt="
">
" alt="
">Ma nekünk is sikerült beváltani Nyiregyházán a fagyi kuponokat
" alt="
">
" alt="
">