Jófogás, Tesz-Vesz, Vatera, aukció, aukciózás
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 169 / 249 oldal |
Az lehet, hogy egyenlőre nincs jutalék a zsibvásáron, de vevők sem..... kipróbáltam
Most hallotam egy nemrég indult licites oldalról. Egyelőre még nincs jutalék.
http://www.zsibvasar.hu/
http://www.zsibvasar.hu/
TeszVesz: "A naptári év végét követően az addig igénybe vett, de még ki nem számlázott díjakról is számlát állítunk ki. Ha tehát egy adott év során igénybe vettél szolgáltatásokat, de azok összege nem éri el az 1500 Ft-ot (így nem kaptál év közben számlát), az év végét követően fogsz számlát kapni ezekről a díjakról, akkor is, ha összegük 1500 Ft alatt van."
Ezt írják: A számla és a részletes elszámolás kiküldésére akkor kerül sor, ha a regisztrált tartozások nagyságrendje az adott felhasználó esetében eléri a 300 Ft nagyságrendet.
Ez lenne az, ami a teszvesznél 1500?
Ez lenne az, ami a teszvesznél 1500?
cicur1 : felhasználó néven új aukciók Teszveszen
Vízforraló;Mobiltelefon ...
Vízforraló;Mobiltelefon ...
Szisztok
" alt="
">
Töltöttem fel sok mindent a tesz-veszre!
htaniko
Sok új rucit, nyári szettek, stb...
Nézd meg ha van kedved
" alt="
">
Köszike
" alt="
">
Töltöttem fel sok mindent a tesz-veszre!
htaniko
Sok új rucit, nyári szettek, stb...
Nézd meg ha van kedved
" alt="
">
Köszike
Teszvesz frissített a mai napon. Ha sikeres lesz az aukciód, akkor a listázási díjat nem kell kifizetned. 03-30-tól.
Teszveszen a jutalék 0-3000.-Ft-ig 4%. Nem 3.
Sziasztok!
Vaterán "hebrencske" néven futok...
Csere, vagy kp is érdekel!
" alt="
">
Vaterán "hebrencske" néven futok...
Csere, vagy kp is érdekel!
" alt="
">teszveszen 3 % a jutalék, március 30-tól listázási díj (az el nem adott cuccok után is)
a vaterán pedig 6%, itt egyelőre nincs listázási díj
a vaterán pedig 6%, itt egyelőre nincs listázási díj
Bocsi, előbb írtam, mit néztem, megtaláltam a választ!
Mi lesz a teszvesszel márc. 30-tól?
anni13 alatt a teszveszen nekem is van fent még pár cucc, aztán márc 30-al nálam sem biztos, hogy lesz fent bármi is
" alt="
">
" alt="
">van vmi nagy különbség a teszvesz és a vatera között? Mert inkább átlépnék, amíg ott ingyenesebb az aukció. Ok, elolvasom, nagyjából, de csak nagyon nagyjából, ha nem sok különbség van. Talán a jutalékban van, emlékeim szerint...
Sziasztok!
A vaterán janyikne néven nagyon sok termékem van fent.
Pár napig mindennek! lejjebb vittem az árát ( utána visszaemelem.) érdemes megnézni őket. Sok új terméket raktam fel.
Ajánlatokat is várok bármelyik termékemre. A kérdezzen az eladótól linken.
A vaterán janyikne néven nagyon sok termékem van fent.
Pár napig mindennek! lejjebb vittem az árát ( utána visszaemelem.) érdemes megnézni őket. Sok új terméket raktam fel.
Ajánlatokat is várok bármelyik termékemre. A kérdezzen az eladótól linken.
Sziasztok!
Végre sikerült felraknom a tesz-veszre mindent, amit akartam. Nézzetek körül, ha van kedvetek, van egy-két ruha, egy-két avonos cucc, meg játékok, stb.
" alt="
">
Most lessétek meg, mert ha fizetős lesz, akkor azt hiszem már nem leszek fent.
" alt="
">
cappucci82 néven vagyok.
Végre sikerült felraknom a tesz-veszre mindent, amit akartam. Nézzetek körül, ha van kedvetek, van egy-két ruha, egy-két avonos cucc, meg játékok, stb.
" alt="
">
Most lessétek meg, mert ha fizetős lesz, akkor azt hiszem már nem leszek fent.
" alt="
">
cappucci82 néven vagyok.
Sziasztok!
Vaterán region, teszveszen pocka1 néven keressetek! Vannak érdekes dolgok!
" alt="
">
Vaterán region, teszveszen pocka1 néven keressetek! Vannak érdekes dolgok!
" alt="
">teszveszen krysztasz
Köszi, előre is.
Köszi, előre is.
március 30.-ig nálam is érdemes szétnézni a teszveszen,mert sok dolgot felrakok addíg. utána kevesebb lesz,tehát most vegyétek
" alt="
"> manocska131 néven találtok
" alt="
"> manocska131 néven találtokHa van időtök nézzetek körül nálam a teszveszen (nivea cd tartó, balaton hátizsák, vadiúj márkás ruhák...)
rushcica néven vagyok
rushcica néven vagyok