Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 169 / 2049 oldal |
Aldi -nyerj a kedveceiddel oldal már nem tölt be
Az előzőnél is az utolsó órákban nyert egy hölgy. Anevére már nem emlékszem.
SzerencsésFlótás
Emlékszem én is, hogy ugyanott az előző fődíjnyertes is
utolsó nap de.10-11ó körüli időben vásárolt/pályázott??/
Emlékszem én is, hogy ugyanott az előző fődíjnyertes is
utolsó nap de.10-11ó körüli időben vásárolt/pályázott??/
"A Lebonyolító a nyeremények nyerteseinek nevét a Játék lezárultát követő maximum 70 naptári napig a
https://nyeremenyjatek.ecofamily.hu
weboldalon közzéteszi.."
https://nyeremenyjatek.ecofamily.hu
weboldalon közzéteszi.."
https://nyeremenyjatek.ecofamily.hu/nestle#winners
Az Ecofamilynél -" már megint?" Ez érdekelne kicsit részletesebben is már csak azért is mert az oldalukon nem lehet megnyitni a már befejezett játékokat és a hozzájuk tartozó nyertes listákat de lehet h csak Én vok ügyetlen
Nem feltétlenül a programozóval vagy a lebonyolítóval kell jóban lenni, hanem vkivel, aki bele tud nyúlni a programba (pl. egy hacker).
A legtöbb lebonyolító nem áldoz az informatikai rendszerének biztonsági felülvizsgálatára.
És ezeket a dolgokat a közjegyző sem látja át, aki a játékot felügyeli.
A legtöbb lebonyolító nem áldoz az informatikai rendszerének biztonsági felülvizsgálatára.
És ezeket a dolgokat a közjegyző sem látja át, aki a játékot felügyeli.
Az Ecofamilynél már megint egy olyan pályázó nyerte a fődíjat, aki a végső határidő előtt kb. két órával töltötte fel a pályázatát. Kezd gyanús lenni a dolog. Biztos jóban vannak a sorsolóprogram készítőjével.
Vénember
Igen ,de megoldható,vannak segítőkész emberek
" alt="
">
Igen ,de megoldható,vannak segítőkész emberek
" alt="
">
Na de ha véletlenül volna: max. vásárolható mennyiég 3liter
jojó
Csak az árcédulájával találkoztam mostanában.
Mellette egy piros címke: "Átmeneti készlethiány"
Csak azért tudom, hogy néz ki, mert a konkurenciánál mindig kapható!
Csak az árcédulájával találkoztam mostanában.
Mellette egy piros címke: "Átmeneti készlethiány"
Csak azért tudom, hogy néz ki, mert a konkurenciánál mindig kapható!
Sajnos így szokták.
Olvass több jszt-t.
Ennél már csak az a bosszantóbb, amikor nyilvánosságra hozzák a tartalék nyertesek nevét is.
Olvass több jszt-t.
Ennél már csak az a bosszantóbb, amikor nyilvánosságra hozzák a tartalék nyertesek nevét is.
Olvasom a COOP - Domestos játékszabályzatát:
A J.sz. 4,2.pontja értelmében először kisorsolják az 1 TV nyertest, majd ennek a 10 tartaléknyertesét... Tehát az elején kiválasztanak 10 pályázót (vagy legyen 9) aki már semmit nem nyerhet meg!
Hát milyen morbid fődíjsorsolás ez?!?
A J.sz. 4,2.pontja értelmében először kisorsolják az 1 TV nyertest, majd ennek a 10 tartaléknyertesét... Tehát az elején kiválasztanak 10 pályázót (vagy legyen 9) aki már semmit nem nyerhet meg!
Hát milyen morbid fődíjsorsolás ez?!?
A blokkot a fizetesi tranzakció végeztével a vevő kezébe kell nyomni..
Nem a pultra/kukába...kezébe....
Nem a pultra/kukába...kezébe....
KicsiGila!
Szerintem nem, mert kérdeztem, hogy a visszajáróra gondol-e, de utána is írta, hogy nem, ha mégsincs annyi készpénz a vevőnél, akkor lehet sztornózni. De mindegy, ilyet még vásárlóként sehol sem tapasztaltam. Csak fura volt. 😅
Szerintem nem, mert kérdeztem, hogy a visszajáróra gondol-e, de utána is írta, hogy nem, ha mégsincs annyi készpénz a vevőnél, akkor lehet sztornózni. De mindegy, ilyet még vásárlóként sehol sem tapasztaltam. Csak fura volt. 😅
Spar - a 25 db-os, tasakos Orbit 599,- Ft
Hihetetlen. Máshol (Aldi) alapból 419 (asszem).
Az EcoFamily-ben is felment az Orbit ára, eddig a 10 db-os 190 volt, most már 240 körül. A 25 db-os tasakos 490,- Ft, szóval lassan már az EF-ben sem érdemes vásárolni... Az elmúlt hetekben KitKat csokikért jártam oda, 190 volt darabja, 11-et vettem.
Hihetetlen. Máshol (Aldi) alapból 419 (asszem).
Az EcoFamily-ben is felment az Orbit ára, eddig a 10 db-os 190 volt, most már 240 körül. A 25 db-os tasakos 490,- Ft, szóval lassan már az EF-ben sem érdemes vásárolni... Az elmúlt hetekben KitKat csokikért jártam oda, 190 volt darabja, 11-et vettem.
Piece
Szerintem valamit félreértettél.
Lehúzza a kasszás a cuccokat, te kifizeted k.pénzben.
Ezek után a kasszás odaadja a blokkot, s erre számolja rá a visszajárót. Ennyi 😊
Szerintem valamit félreértettél.
Lehúzza a kasszás a cuccokat, te kifizeted k.pénzben.
Ezek után a kasszás odaadja a blokkot, s erre számolja rá a visszajárót. Ennyi 😊
Most akkor csak kis üzletekben?
Mert azokban se értem, mi ez a szabály, nem még a nagyforgalmú helyeken.
Pl. Vásárolok a Lidlben, és mondom a kasszásnak, hogy előbb a blokkot kérem... Mégis mit üt be, milyen címlettel fogok fizetni? Mi fog szerepelni a blokkon? Vagy megkérdezi előre? 😅
Ne haragudj, de ezt vásárlóként sem tartom elfogadhatónak, nem még. ha kasszás lennék. Ki is készülnék idegileg. Sztornózáshoz meg lehet, hogy felettest is hívni kell.
Ráadásul mi van, ha valaki elszalad a blokkal, hogy ő már bizony fizetett, de nem. Tudom, vannak kamerák, de akkor is. Főleg egy kis sarki ABC-ben, ahol mondjuk egy alkalmazott van a pult mögött. Nekem ez új.
Hallott más is erről?
Mert azokban se értem, mi ez a szabály, nem még a nagyforgalmú helyeken.
Pl. Vásárolok a Lidlben, és mondom a kasszásnak, hogy előbb a blokkot kérem... Mégis mit üt be, milyen címlettel fogok fizetni? Mi fog szerepelni a blokkon? Vagy megkérdezi előre? 😅
Ne haragudj, de ezt vásárlóként sem tartom elfogadhatónak, nem még. ha kasszás lennék. Ki is készülnék idegileg. Sztornózáshoz meg lehet, hogy felettest is hívni kell.
Ráadásul mi van, ha valaki elszalad a blokkal, hogy ő már bizony fizetett, de nem. Tudom, vannak kamerák, de akkor is. Főleg egy kis sarki ABC-ben, ahol mondjuk egy alkalmazott van a pult mögött. Nekem ez új.
Hallott más is erről?
Nem így van(bankkártyásnál más a történet),kpnél előbb a blokkot kell adnod,nav és egyéb szervek komolyan büntetnek ha nem így teszel(legalábbis kis üzletekben,tapasztalat),van is erre egy füzetalakú tömb amit bizony körmölni kell ha pl a vevőnél mégsincs annyi pénz,itt lehet sztornózni a blokkot,,ettől függetlenúl hülye egy szabály.
elkati
" Mondtam a kis fiatal lánynak, hogy kérem a blokkot, nézett rám és ezt mondta szó szerint, most szívatsz b...meg. Nagyot néztem és mondtam nem szívatlak" - Miért nem mondtad Neki?- arra való a barátod! Bár ha ilyen harapós vagy?....)
" alt="
">
" alt="
">:
" Mondtam a kis fiatal lánynak, hogy kérem a blokkot, nézett rám és ezt mondta szó szerint, most szívatsz b...meg. Nagyot néztem és mondtam nem szívatlak" - Miért nem mondtad Neki?- arra való a barátod! Bár ha ilyen harapós vagy?....)
" alt="
">
" alt="
">: