Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 170 / 892 oldal |
A Ludovika térre (Természettudományi Múzeum) szeretnénk menni, melyik metrómegállóhoz esik közelebb? Vagy busszal érdeme esetleg menni?
aki a mhelyi emailomra küld levelet, az küldjön a freere is.... mert gyanúsan nem írnak páran...
Pl: a felajánlott Ázsiai liliomok is itt hervadoznak...
Pl: a felajánlott Ázsiai liliomok is itt hervadoznak...
Tündi-bündi!
várom válaszod!!!
várom válaszod!!!
Nem sürgős, de valaki tudna segíteni, hogy a Google +-ról, hogy lehet visszatérni a "régire"???
A fotókat nem tudom megosztani, mert a linket nem nyitja meg
" alt="
">
Köszi!
A fotókat nem tudom megosztani, mert a linket nem nyitja meg
" alt="
">
Köszi!
köszi mindkét infót.
kár, hogy nincs vodafone kártyám - ennyi beküldés miatt meg nem érdemes venni egyet.
kár, hogy nincs vodafone kártyám - ennyi beküldés miatt meg nem érdemes venni egyet.
zshajni
1. igen
2. igen, még alapdíjasnak számít,. A legtöbb sms-játék,amit 30-as hálózatba kell beküldeni 39 Ft-ba kerül. Én éppen ezért Vodafone-ról küldöm,akkor csak 25 Ft-ba kerül.
1. igen
2. igen, még alapdíjasnak számít,. A legtöbb sms-játék,amit 30-as hálózatba kell beküldeni 39 Ft-ba kerül. Én éppen ezért Vodafone-ról küldöm,akkor csak 25 Ft-ba kerül.
A másik kérdésem az lenne ,hogy ha 23 Ft-ba kerül egy sms, akkor miért von le 39 Ft-ot a magyar termékes játéknál, ha alapdíjasnak tüntetik fel.
Vagy ez normálisnak számít?
Vagy ez normálisnak számít?
Ha 26.-áig érvényes a kártyám, akkor aznap még lehet rá tölteni?
Vagy neten, kártyával a t-mobil oldalán:
https://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/WSP
repaidUploadNoRegCmd?krypto=m2u24g5uF0qSsb0QT%2F1snw
%3D%3D
https://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/WSP
repaidUploadNoRegCmd?krypto=m2u24g5uF0qSsb0QT%2F1snw
%3D%3D
zshajni! OTP atm - bármilyen bankkártyával, vagy hitelkártyával (vásárlásnak minősül, nincs plusz díja)
benzinkúton lehet,meg esetleg éjjel-nappali boltban
Elfelejtettem feltölteni a mobilomat, ami dec. 26.-án fog lejárni (T-mobile)
Fel tudom ilyenkor vhol tölteni?
Fel tudom ilyenkor vhol tölteni?
Bőszénfa közeléből nincs véletlenül fórumos? Lenne egy kérdésem.
zshajni: kérheted az ügyvédtől azt, hogy a nyilvántartó rendszerből kérje le az eladó adatait, ott egyből kiderül, ha valami nem kerek! Ha gyanakodsz valami miatt, nyugodtan kérd, Neked jogodban áll kérni az ügyvédtől és az ügyvédnek pedig jogában áll az ügyfélkapun keresztül lekérni az eladó adatait. Ehhez az eladó köteles hozzájárulni a pénzmosási tv miatt, ezt a nyilatkozatot az adásvételi megkötése előtt az ügyvéd alá kell, hogy írassa vele (azonosítási adatlap, tényleges tulajdonosi nyilatkozat és tényállás-vázlat, amit fel kell vegyen).
Ha valami miatt kételkedsz és ezt közlöd az ügyvédeddel, neki is érdeke lesz lekérni az adatokat, mert nem érné meg neki, hogy egy adásvételi miatt egy fegyelmi eljárás induljon ellene és esetleg kizárják a kamarából.
Bár, hozzáteszem, vannak elég laza ügyvédek is
" alt="
">
Ha valami miatt kételkedsz és ezt közlöd az ügyvédeddel, neki is érdeke lesz lekérni az adatokat, mert nem érné meg neki, hogy egy adásvételi miatt egy fegyelmi eljárás induljon ellene és esetleg kizárják a kamarából.
Bár, hozzáteszem, vannak elég laza ügyvédek is
" alt="
">bonnyka - köszi a választ!
amúgy ma voltunk az ügyvédnél, és tényleg adhat el lakást albérlő.
" alt="
">
lekéri a tul.lapját a lakásnak, és az alapján csináltat magának hamis iratokat.
amúgy ma voltunk az ügyvédnél, és tényleg adhat el lakást albérlő.
" alt="
">
lekéri a tul.lapját a lakásnak, és az alapján csináltat magának hamis iratokat.
patrik4
Írtam e-mail-t
Írtam e-mail-t
jelica!
Írtam emailt.
Írtam emailt.
zshajni: az ügyvéd egyébként is lekér egy tulajdoni lapot a takarnet rendszerből, vagy kikér egyet a földhivataltól (csak az drágább).
Nem tudja az albérlő eladni a lakást, az ügyvédnek azonosítási adatlapot (pénzmosási tv miatt) ki kell töltetnie az eladóval, le kell másolja a személyi igazolványt, lakcímkártyát, adókártyát és meg kell őriznie az aktában. De ha kételkedsz valami miatt az eladó személyében (esetleg túl sok rémtörténetet hallottál), kérd meg az ügyvéded, hogy az eladó adatait mindenképpen kérje le hivatalosan (jogában áll, az eladó felhatalmazza az azonosítási adatlapon, tv szerint).
A saját ügyvéd azért kell, hogy ne az eladó érdekei érvényesüljenek, hanem kiegyensúlyozottan legyen mindkét fél érdeke képviselve a szerződésben.
Nem tudja az albérlő eladni a lakást, az ügyvédnek azonosítási adatlapot (pénzmosási tv miatt) ki kell töltetnie az eladóval, le kell másolja a személyi igazolványt, lakcímkártyát, adókártyát és meg kell őriznie az aktában. De ha kételkedsz valami miatt az eladó személyében (esetleg túl sok rémtörténetet hallottál), kérd meg az ügyvéded, hogy az eladó adatait mindenképpen kérje le hivatalosan (jogában áll, az eladó felhatalmazza az azonosítási adatlapon, tv szerint).
A saját ügyvéd azért kell, hogy ne az eladó érdekei érvényesüljenek, hanem kiegyensúlyozottan legyen mindkét fél érdeke képviselve a szerződésben.
Ja és türelmes is legyen hozzám
" alt="
">
" alt="
">Keresnék vkit, aki segítene egy nagyon nem hozzáértő emberkének (nekem) a facebook labirintusából kivergődni és ezt skipen el is magyarázná.
Köszönöm!
Köszönöm!