Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 170 / 265 oldal |
Ez tényleg nagyon kevés.

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
A Sierra játék végén napi 4-5 pályázat ment be, összesen kb. 500 pályázat volt. A maxxon visszaigazoló adatlapok sorszámozva vannak, innen lehet tudni, hogy mennyi pályázat van bent.
Köszi sada, megkérdezem a szervezőt, hátha.
Vágási Feri
Ez mind a 2 játék viszonylag drága játék volt, nem volt elég egy szelet csoki v. egy stick kávé, kakaó.
Nem hiszem, h guberálással sok Sierra Tequila blokkot lehet szerezni.
Nem qrva sok pénz kell hozzá, hanem az, h amid van, jól forgasd.
Nem kell megenni, meginni mindent, amit megveszel.
Lottó:
Mióta az új rendszer van, én nem is nevezek rá. Nem tetszik.
Ez mind a 2 játék viszonylag drága játék volt, nem volt elég egy szelet csoki v. egy stick kávé, kakaó.
Nem hiszem, h guberálással sok Sierra Tequila blokkot lehet szerezni.
Nem qrva sok pénz kell hozzá, hanem az, h amid van, jól forgasd.
Nem kell megenni, meginni mindent, amit megveszel.
Lottó:
Mióta az új rendszer van, én nem is nevezek rá. Nem tetszik.
vadkacsa
Nem hozzák nyilvánosságra.
Hacsak maga a nyertes be nem írja ide.
Nem hozzák nyilvánosságra.
Hacsak maga a nyertes be nem írja ide.
Régen több száz borítékot küldtem be évente, nyer égettem is vele úgy ahogy. Most már örülök ha be kell küldenem a blokkot, mert az azt jelenti, hogy nyertem. Többször nyertem már úgy fődíjat, hogy csak egyet vásároltam. Kell azért szerencse is a dologhoz.
Még annyi hogy a tavaszi Felix cicás nyereményjáték 500 000ft-os fődíját, is a mostani 2 fődíjat nyert hölgy nyerte...tiszta M Schumi... hajrá Hamiltonok.
Innen szép fordítani.
Innen szép fordítani.
Kedves Játékostársak,
tudja valaki, hogy milyen szlogennel nyerték meg a MONSTER nyereményjáték motorját, vagy hogy hol lehet ezt megnézni? Csak kiváncsi vagyok, hogy milyen irányban kell legközelebb ötletelni.
tudja valaki, hogy milyen szlogennel nyerték meg a MONSTER nyereményjáték motorját, vagy hogy hol lehet ezt megnézni? Csak kiváncsi vagyok, hogy milyen irányban kell legközelebb ötletelni.
"Nagy játékosok"?
Az mit jelent? Akinek qrva sok pénze van, vásárol ezerrel (mert van rá keret), pályázik többször mindennel mindenhová és nyer és nyer és nyer? Vagy esetleg az, aki kihasználja a helyzetét (boltos) esetleg gyűjtöget (pénztárostól, biztonsági őrtől, otthagyott blokkokat szedeget össze)?
Én "nagy játékosnak" azokat nevezném, akik odafigyelnek, hogy mit vegyenek (és hol), de csak az ésszerűség határain belül és persze tisztán játszanak. Továbbá megosztják az ismerősökkel/kollégákkal a nyerés lehetőségét. Én ezt teszem, minden héten küldöm az infókat táblázatban összegyűjtve azoknak, akik igénylik és tényleg örülök, ha összejön nekik valami. Sajnos azonban nem feltétlenül a "nagy játékosok" nyernek. De ezzel nincs is baj, nyerjen akár egy blokkal Margitka néni az onokának egy fullos tévét, vagy Béla bácsi a vejének egy jó motort. Viszont aki rossz értelemben ügyeskedik, az monnyon le.
Ennyi véletlen nincs. Pláne úgy, hogy temérdek pályázat van a komoly fődíjak (Kanári, Mexico, Kinder vagy épp' a Ferrero Rocher) miatt.
Engem szerencsésnek tartanak a kollégáim, mert "mindig nyerek". Ami nem igaz, mert egyre ritkábban és egyre kisebb értékeket. Persze azért mondják ezt, mert ők semmiben nem játszanak, így nem is nyernek. Miami volt a leghúzósabb nyereményem (ahol ugye nem sorsolás volt, hanem kiválasztás) ill. két utazás Barcelonába. De már a Monsteres nyeremények sem jönnek össze. Ki kell találnom más szövegeket. :-) De mostanság már csak a komolyabb nyeremények reményében vásárolgatok, a kisebb nyeremények esetében max egyszer pályázom, hogy azért benne legyen a nevem a kalapban. Szerencsére sok komoly nyeremény van, az viszont tényleg bosszantó, hogy ezek egy részét azonos pályázók viszik el.
Bárhogy is, mindig is lesznek ügyeskedők, akik elmennek a határig vagy egy picivel még tovább. Engem az bosszant, hogy ezzel csökkentik az esélyét azoknak, akik tényleg vásárolnak, "hátha összejön" jeligére. A Margitka nénikre és a Béla bácsikra gondolok.
Láttuk, hogy a lottó számhúzó jelölteknél mi volt. Nemesék vagy épp Dr. Balla Zsuzsanna hogy-hogy nem, felettébb gyakran bejutottak. Azóta ez megszűnt, persze jóval kevesebb a számhúzó-jelölt is.
Itt nem lenne ilyen egyszerű "rendet tenni". Talán az lenne a megoldás, ha minden játékban komolyabb értékhatár/mennyiséghatár lenne, esetlen klf termékeket kellene egyszerre venni egy blokkon. + a játékokat kártyás csippantáshoz kötni (pl. SuperShop), így a blokkgyűjtés már értelmét vesztené. De ez álom marad, megvalósíthatatlan.
Az mit jelent? Akinek qrva sok pénze van, vásárol ezerrel (mert van rá keret), pályázik többször mindennel mindenhová és nyer és nyer és nyer? Vagy esetleg az, aki kihasználja a helyzetét (boltos) esetleg gyűjtöget (pénztárostól, biztonsági őrtől, otthagyott blokkokat szedeget össze)?
Én "nagy játékosnak" azokat nevezném, akik odafigyelnek, hogy mit vegyenek (és hol), de csak az ésszerűség határain belül és persze tisztán játszanak. Továbbá megosztják az ismerősökkel/kollégákkal a nyerés lehetőségét. Én ezt teszem, minden héten küldöm az infókat táblázatban összegyűjtve azoknak, akik igénylik és tényleg örülök, ha összejön nekik valami. Sajnos azonban nem feltétlenül a "nagy játékosok" nyernek. De ezzel nincs is baj, nyerjen akár egy blokkal Margitka néni az onokának egy fullos tévét, vagy Béla bácsi a vejének egy jó motort. Viszont aki rossz értelemben ügyeskedik, az monnyon le.
Ennyi véletlen nincs. Pláne úgy, hogy temérdek pályázat van a komoly fődíjak (Kanári, Mexico, Kinder vagy épp' a Ferrero Rocher) miatt.
Engem szerencsésnek tartanak a kollégáim, mert "mindig nyerek". Ami nem igaz, mert egyre ritkábban és egyre kisebb értékeket. Persze azért mondják ezt, mert ők semmiben nem játszanak, így nem is nyernek. Miami volt a leghúzósabb nyereményem (ahol ugye nem sorsolás volt, hanem kiválasztás) ill. két utazás Barcelonába. De már a Monsteres nyeremények sem jönnek össze. Ki kell találnom más szövegeket. :-) De mostanság már csak a komolyabb nyeremények reményében vásárolgatok, a kisebb nyeremények esetében max egyszer pályázom, hogy azért benne legyen a nevem a kalapban. Szerencsére sok komoly nyeremény van, az viszont tényleg bosszantó, hogy ezek egy részét azonos pályázók viszik el.
Bárhogy is, mindig is lesznek ügyeskedők, akik elmennek a határig vagy egy picivel még tovább. Engem az bosszant, hogy ezzel csökkentik az esélyét azoknak, akik tényleg vásárolnak, "hátha összejön" jeligére. A Margitka nénikre és a Béla bácsikra gondolok.
Láttuk, hogy a lottó számhúzó jelölteknél mi volt. Nemesék vagy épp Dr. Balla Zsuzsanna hogy-hogy nem, felettébb gyakran bejutottak. Azóta ez megszűnt, persze jóval kevesebb a számhúzó-jelölt is.
Itt nem lenne ilyen egyszerű "rendet tenni". Talán az lenne a megoldás, ha minden játékban komolyabb értékhatár/mennyiséghatár lenne, esetlen klf termékeket kellene egyszerre venni egy blokkon. + a játékokat kártyás csippantáshoz kötni (pl. SuperShop), így a blokkgyűjtés már értelmét vesztené. De ez álom marad, megvalósíthatatlan.
Te is gyakran nyersz, akár ugyanannál a szervezőnél is.
Nem kell sírni.
Más:
Ezért maradnak a nagy játékosok csendben a fórumon.
Csak a "peches" embereket szeretitek.
Akinek van mersze többször nyerni, arról leszeditek a keresztvizet is.
Nem kell sírni.
Más:
Ezért maradnak a nagy játékosok csendben a fórumon.
Csak a "peches" embereket szeretitek.
Akinek van mersze többször nyerni, arról leszeditek a keresztvizet is.
Addig olvasgatom itt a hozzászólásokat, hogy elmegy a kedvem a nyereményjátékozástól. Nem kicsit. Nagyon...
Boltok, blokk/pályázat hegyek = nyeremények, a nagy számok törvénye szerint. Ráadásul komolyabbak is.
Vagy bunda a sorsolásoknál.
Boltok, blokk/pályázat hegyek = nyeremények, a nagy számok törvénye szerint. Ráadásul komolyabbak is.
Vagy bunda a sorsolásoknál.
Minimum 5 aktív nyereményjátékosnak, boltja, vendéglátó egysége van, a családjában, közeli hozzátartozójának.
Nem nézi a kutya sem.... jsz-ide vagy oda.
Így szép nyerni!
Nem nézi a kutya sem.... jsz-ide vagy oda.
Így szép nyerni!
Sőt a Kinder fődíj is az övéké volt. Azt hiszem boltjuk van itt Csabán.
Hja... véletlenek... mint a török körutas nyertes. Egy török férjjel, esküvői képen háttérben a török zászló... biztos nem jártak még Törökországban...
Ugyan azon reklámügynökségnél 2 fődíjat is nyerni egymás után? Találtam a szerencsésről még képet is: https://www.beol.hu/kozelet/helyi-kozelet/gazdara-tal
alt-az-elektromos-robogo-es-a-sup-deszka-is-1460610/
Nekem meg csak egy napi jutott.... ez úgy sem az én évem
alt-az-elektromos-robogo-es-a-sup-deszka-is-1460610/
Nekem meg csak egy napi jutott.... ez úgy sem az én évem
Ráadásul a Natur Zitrone Fiat 500x nyertese Tóth Gábor és az Arena Mall Fiat 500x nyertese is Tóth Gábor
" alt="
">
" alt="
">
Előfordul az ilyen, hogy valakinek ekkora mákja legyen.
És vélhetően hamarosan érkezik a Ferrero Rocher játék, az lesz még izgalmas, hogy lesz-e mesterhármas. :-)
És vélhetően hamarosan érkezik a Ferrero Rocher játék, az lesz még izgalmas, hogy lesz-e mesterhármas. :-)
empedocles: Igen,Fórumos. Tényleg szerencsés sok játékban
" alt="
">
Ami még érdekessé teszi, hogy mindkettőnél a Maxxon a lebonyolító.
A vöslauer és a sierra tequila fődíjnyertes (és még egyéb fődíjak nyertese) fórumos?