Nyerőpercek
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 170 / 232 oldal |
Norika én is a győri plázába voltam és a csaj még jó bunkó is volt szerintem reklamálni kellene a fundangonál ,ez igy nem fer választék 0
feladom, mire nyernék talán egy utalványt mennyibe is került a csoki?
laszlo
Nekem van néhány, még tartogatom.
Nekem van néhány, még tartogatom.
van még valakinek kódja???
Aha értem köszi!!
értem laszlo, volt igen, a párom benn a munkahelyén, nem is egyszer!
Én amúgy 10 perce figyelem és a pontos idő szerint mindig 3-4 mp-kor vált át, vagy ami a honlapon van óra az már végképp nem számít?
telko, de én nem a beváltásról beszélek, hanem hogy mikor küldtétek be a kódokat múlthéten. Az időváltás előtt, után, vagy közvetlen. És a mai napon van e olyan aki egy pár mp-vel korábban küldte a váltásnál és nyert?

laszlo, az aznapit nem tudják elfogadni. Érdemes megvárni a következő napot beváltásra.
Azt szeretném megkérdezni, hogy valaki küldte már be úgy , hogy a váltás előtt egy két mp-vel, és hogy úgy nyert-e. Múlt héten amúgy hogy küldtétek: a váltás előtt, után , vagy közvetlen?
Azért szerintem sokan surolják a 100 000 -t de hát ha megnyerte vigye. A játékok nem arról szólnak mindenki egyformán szakít.
Fradigy!
Ez nekem is eszembe jutott, de végülis nem kötelező beírnia...
Azért megsúgom, hogy nem én voltam
vagy
Ez nekem is eszembe jutott, de végülis nem kötelező beírnia...
Azért megsúgom, hogy nem én voltam
vagy
hát szerintem én is megmondtam volna, abból meg az egész családot fel lehetett volna öltöztetni
Én biztos elmondtam volna
Azért én vagyok olyan fer! Sőt, lehet, hogy egy-két embert még vittem is volna magammal!!!
Azért én vagyok olyan fer! Sőt, lehet, hogy egy-két embert még vittem is volna magammal!!!fozogabi
ha forumos is volt, akkor sem jelentkezne
szerintem...
ha forumos is volt, akkor sem jelentkezne
szerintem...Én felhívtam őket, a hölgy ugyan nem tudja mi folyik, de szóltunk, hogy teljesen másként működik minden. És össze vissza ugrál a nyeremény!
Hát persze mondta, hogy szól akik csinálják. Többen is felhívtuk.
Szerintem nem ártana, ha még többen szólnánk, hogy bizony sokszor nem 1 perc 1 mp alatt volt sok-sok kód, hanem össze vissza.
Megpróbálja megmagyarázni a hölgy, hogy nem változott semmi, de a párom is próbálta elmagyarázni, hogy mi nem stimmel.... sajnos nem sokat érthet a programozáshoz, számítógéphez ilyen téren.
Hát persze mondta, hogy szól akik csinálják. Többen is felhívtuk.
Szerintem nem ártana, ha még többen szólnánk, hogy bizony sokszor nem 1 perc 1 mp alatt volt sok-sok kód, hanem össze vissza.
Megpróbálja megmagyarázni a hölgy, hogy nem változott semmi, de a párom is próbálta elmagyarázni, hogy mi nem stimmel.... sajnos nem sokat érthet a programozáshoz, számítógéphez ilyen téren.
Ne idegesítsétek magatok.....

Sziasztok vesztesek kb. 40:0 az én eredményem és itt be is fejeztem, nekem elegem van ebből a játékból, kiábrándultam belőle.
Tímea
Tímea
én nem kérek ma már mert nincs kódom
Honnan kellene szerezni ,már minuszba vagyok
Honnan kellene szerezni ,már minuszba vagyok

silver lehet hogy igazad van. Kérjünk időt csak az aaj hogy így se meg szerintem úgy se nyerünk