Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 170 / 511 oldal |
Ez érdekes, én 8 db-os csokisat vettem és a kicsiken is van kód.
A Kedvcsinálóban kapott termékminta (capuccino) miatt vettem egy dobozzal az Unsweetened fajtából. 10 darabos a kiszerelés, és nincs vonalkód a kicsiken
De ezt persze már csak kibontás után, itthon vettem észre 
De ezt persze már csak kibontás után, itthon vettem észre 
Én tegnap kaptam meg az AÁ-kot !!Aki hozta azt mondta,hogy ö csak Vasmegyébe jár.
Hozzám még mindig nem jöttek az Arany Ászokosok. 

nekem a mai napig nem müködik a mailbox
Regisztráltam egy új emlcamet a Primpostán. Legalábbis azt hittem, hogy új. A regisztrációval nem is volt semmi baj, viszont mikor beléptem, találtam 7 korábbi emilt ( 2005 május és augusztus közöttit ), amik valakinek nagyon magán levelei voltak anno. Az utolsó emil egy figyelmeztetés volt a Primpostától, hogy ha nem lép be. akkor törlik a fiókját.
Azt nem értem, hogy ha ezek szerint törölték az illető fiókját, hogy a francban vannak még mindig ott a levelei. És mi jogon fér hozzájuk más
Azt nem értem, hogy ha ezek szerint törölték az illető fiókját, hogy a francban vannak még mindig ott a levelei. És mi jogon fér hozzájuk más

Bár a mailbox működik,de levelet napok óta nem kapok rá. Bár a jó munkához idő kell....de azért ez az idő már rengetek,régen szarakodnak már vele,és pofátlanul azt írják,hogy a rendszer helyre állt 

Nekem is elegem van a Milkából!
Egy rakás pályázatot küldtem, az első fordulóban nyertem is egy pólót, aminek se híre, se hamva. Persze kaptam T-Com pólót helyette, meg egy levelet a posta logisztikáról, hogy keresik a pólómat, de azóta semmi hír. Sem semmi nyeremény. Több Milkát nem küldök!
Egy rakás pályázatot küldtem, az első fordulóban nyertem is egy pólót, aminek se híre, se hamva. Persze kaptam T-Com pólót helyette, meg egy levelet a posta logisztikáról, hogy keresik a pólómat, de azóta semmi hír. Sem semmi nyeremény. Több Milkát nem küldök!
Én is most kaptam először kódot
Ja és ez a negatív topic. Nekem ez negatív. Ha te nem kívánsz nyavalyogni attól én még megtehetem. 

Szerintem meg azért, mert így spórolnak a magazin számával. Marketing szempontból nagyon hülye ötlet. De ha kiküldik 6000 embernek a kérdőívet az nekik "elég", hogy szignifikáns legyen a termékkel kapcsolatban.
Nem beszélve arról, hogyha véletlenszerű a kiválasztás, könnyen lehet, hogy kétszer választanak ki valakit.
Nem beszélve arról, hogy nem is a nyereményjáték miatt lenne jó ennek az oldalnak az elérése (legalábbis nekem), gondolom te ezen háborogsz, hogy nem tudsz nyerni.
Nem beszélve arról, hogyha véletlenszerű a kiválasztás, könnyen lehet, hogy kétszer választanak ki valakit.
Nem beszélve arról, hogy nem is a nyereményjáték miatt lenne jó ennek az oldalnak az elérése (legalábbis nekem), gondolom te ezen háborogsz, hogy nem tudsz nyerni.
Azért, hogy más is játszhasson, ne csak Te!
Nekem meg még nem is volt soha kódom. Sem most, sem 3 hónappal ezelőtt. Most akkor én mit mondjak???Nem morgolódom, ez van és kész.
Nekem meg még nem is volt soha kódom. Sem most, sem 3 hónappal ezelőtt. Most akkor én mit mondjak???Nem morgolódom, ez van és kész.
Mi a túróért csak 3 hónapig érvényes a Nestlé VIP kód?

Első szóra visszavették a tegnap emlegetett sonkát. Nem mi voltunk az elsők, akik visszavitték.
Teszvesz hírlevélből.
Ahhoz, hogy megőrizzük - sőt, felgyorsítsuk - a növekedés ütemét, 2006. március 1-jétől átalakítjuk a TeszVesz szolgáltatásainak díjazását, az alábbiak szerint:
A sikeres - és csak a sikeres - aukciók után csekély jutalékot számítunk fel.

Ahhoz, hogy megőrizzük - sőt, felgyorsítsuk - a növekedés ütemét, 2006. március 1-jétől átalakítjuk a TeszVesz szolgáltatásainak díjazását, az alábbiak szerint:
A sikeres - és csak a sikeres - aukciók után csekély jutalékot számítunk fel.

én a konyakosmeggyel jártam így,igaz 4 db medált akkor nyertem vele,de a csokit most gofri öntetnek illetve csokiitalnak tudom csak felhasználni(nem a MILKA volt)
Utóbbihoz kapcsolódva, ma kapott hatalmas Milka desszertemben a csokik tiszta fehérek és kő kemények pedig elvileg még fél évig szól a szavatossága.. 

Ma vettünk cca. 2 kg parasztsonkát a Coraban 3099 Ft-ért.
Büdös.
Holnap séta vissza....
Büdös.
Holnap séta vissza....
Szórólapról.
sada, honnan tudod ?