Kipróbálod.
Nem kerül semmibe.
Ha nem jó, küldhetsz újabb kódot.
Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 170 / 319 oldal |
A mostani játéknál kizárólag új játékos kódókkal, lehet játszani, vagy a régi is jó. Eddig én narancssárgákkal játszottam, de ha tálálok egy kék dobozt honnan tudom hogy új vagy régi kód van benne?
nekem nem jön be az autós 

okés. megvannak a pontok. sajni-bajni "elfogytak" a vásárolható cuccok közül amiket reggel még kinéztem
hát legközelebb gyorsabb leszek.
hát legközelebb gyorsabb leszek.Már egyre kevesebb ajándék közül lehet választani.Szerintetek holnap újra "feltöltik" a "boltot"?Reggel még sokkal több cucc volt.
nem tudom, én úgy tettem, ahogy ítram (kiírta, hogy megvan a 2 pontom, de nem volt, lejátszottam, és megadta), méghozzá többször, mert apuéknak nincs ehhez türelme, így én csináltam meg nekik...
Én is játszottam az autóssal, meg is lett a 200 pont, de nem írta jóvá az ajándék 2 pontot. 

Tery, az autóst játszd végig nyugodtan, ha meglesz a 200 pontod, megadja a kettőt - az elején az hülyeség, amit kiír...
qrva jó
az autósnál kiírja. már jóváírtuk 2 pontod / sehol nincs/ a szín játéknál vagy mi 53000 pont felett vért izzadva
elérek erre kiírja kapcsolodási meg szerverhiba. elúszott a plusszom
hurrá.
az autósnál kiírja. már jóváírtuk 2 pontod / sehol nincs/ a szín játéknál vagy mi 53000 pont felett vért izzadva
elérek erre kiírja kapcsolodási meg szerverhiba. elúszott a plusszom
hurrá.

Válaszoltam 

OFF
Pancsabi, írtam a pepsisben ....
Pancsabi, írtam a pepsisben ....
Ja, tényleg, az most elfogyott? 

A feleségem kapott promós levelet, de bónusz pontot nem.
Nekem azért egy hátitatyó összejött 
Nekem azért egy hátitatyó összejött 
Igen.
Mit, mikor, mennyit, mióta szívsz.
Mit, mikor, mennyit, mióta szívsz.
regisztrálok! Bocs! 

Ha regiszrtálok, akkor felhívnak? Mit kérdeznek?
Köszi!
Köszi!

Csak akkor tudsz játszani, ha "jó időpontban" nyomsz a játékra.
De az érdekelne, hogy holnap is kaphatok-e pontot, ha elérem a megfelelő eredményt, vagy tényleg az egész játék folyamán, ami több hónap, csak egyetlenegyszer lehet pontot kapni érte.
De az érdekelne, hogy holnap is kaphatok-e pontot, ha elérem a megfelelő eredményt, vagy tényleg az egész játék folyamán, ami több hónap, csak egyetlenegyszer lehet pontot kapni érte.
hát nekem eleve azt írta ki a raly-s játéknál h már jóváírtak nekem 2 pontot(amit persze nem) és h a legjobb eredményem 48 pont, pedig még életemben nem játszottam ezzel a játékkal
Amegvásárolt holmit egy hónap múlva futár vagy posta hozza. Aki kapott promós levelet ,kapott 3 bonusz pontot márkahűségéért.
És arra tudja valaki a választ, hogy a szín-próbával meg a Rally-val csak tényleg a legeslegelső alkalommal kapunk jutalompontot, vagy minden nap az első alkalommal? Remélem legalább ezzel lehet minden nap játszani augusztusig, nem csak ma lehetett 2-2 pontot szerezni.