a múlt heti sikertelen próbálkozás után tegnap újra megpróbáltuk beváltani a fagyikuponjainak, úgy látszik sikerült megjavítani a fagyihűtőt, minden gond nélkül beváltották

" alt="

"> (Szombathely)
kelyhet nem tudom, de van még miből próbálkozni.
Kár Viki, hogy Ti nem kaptatok. Egyébként nem volt valami kedves csaj, de nem is tudom, mikor ettem utoljára 4 gömböt, ezer éve

" alt="

">
Urvalda: ott isteni finom kelyhek vannak, arra nem lehet beváltani???

" alt="

">
urvalda: nekünk ugyanott az Árkádban nem adtak, mert ehhez nem jár. Csak nálatok biztos rosszul tudta a kiscsaj és nem volt ott a főnökasszony akitől megkérdezze.

" alt="

">
Nagyon pozitív:
Árkádban beváltottuk a fagyikupont, ahol 3 gömb fagyi mellé adnak egy eszterházit, és mi is kaptunk. Szóval 4 ingyen gömb

" alt="

">
semmi,pedig rákérdeztem,csak annyi,hogy azt is majd ők intézik
Neked a P&G-vel volt jogi kapcsolatod, majd ők elverik a port a szervezőn, akivel szerződtek.
törpi
kondi gépről semmi hír?
csak a Procter&Gamblenek köszönhető,szervező cég sehol!
törpi!
Hurrá!

" alt="

">

" alt="

">
megérkezett a Gps! el sem hiszem!
vannak még rendes emberek

" alt="

">
ezt eddig is tudtam,de most Nils is megerősített ebben

" alt="

">köszi
Feladtam egy trambulint és 830 nFt-ot fizettem rá

" alt="

">
Bár tesómék voltak, de Nyíregyházán simán elfogadták a fagyikuponokat. A NYh. amúgy Sóstó, ha valaki nem találná...
most írt a kiadó,(reggel írtam nekik)hogy a cosmot folytatólagosan küldik és nem fog dupla szám jönni
Számomra nagyon pozitív hogy mostmár vannak szép postabélyegek, nem csak az a csúnya székes. Ma olyat vettem amin a malacka pék és a macska segéd éppen rakja be a cipót lapáton a kemencébe. Nagyon aranyos. Sajnálom feladni.

" alt="

">
Fehérváron is simán beváltják a fagyikuponokat. Már 6 gombócot ettem, így végig tudom kóstolni az egész kínálatot!

" alt="

">
A Carte d'Or fagyikuponokat Salgótarjánban elfogadják
(azon az 1 feltüntetett helyen)

" alt="

">
Tegnap váltottuk be...
Most kaputelózott hozzám a postai ellenőrzés (?), érdeklődtek, hogy megkaptam-e a 15-én feladott elsőbbségi leveleket, konkrét adatokat mondott a feladókról,modtam ezek rendben.
Azért közöltem velük, hogy jó dolog ez a szúrópróba (?) ellenőrzés, de az el-eltűnő egyéb küldeményekre is javaslom az ilyet.
elkati Hozzászólás - 2008. július 16. :: 22:47
A kalifa sms játékra ezt válaszolták:
Kedves Én!
Természetesen részt vesz a 2. fordulós játék sorsolásában, amely szeptember 8-án lesz.
A válasz sms-t hamarosan módosítani fogjuk, de sajnos időbe kerül átállítani a rendszert.
Köszönjük, hogy játszik velünk és hogy megírta észrevételét!
További jó rágcsálást!
Üdvözlettel:
Barcsai Nikolett
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások