1954
a filmtekercs meglett??
Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 170 / 303 oldal |
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Köszi a segitséget a forditásban .
én a vegát most játszottam le,angolul
én is lefordítottam...uerre jutottam, akkor várunk
Veg attack nekem tegnap nem jött be, akkor angol volt a lap, ma átállítottam fr-ra, hátha...én úgy tudtam vele játszani, próbáldd meg!
Veg attack nekem tegnap nem jött be, akkor angol volt a lap, ma átállítottam fr-ra, hátha...én úgy tudtam vele játszani, próbáldd meg!
Tegnap óta alig jön be a zöldséges kert(Vega..) új játék, ti hogy álltok vele? Mikor kellene játszani rajta?
arzena,akkor az a francia kiírás amit 1954 írt lehet erre a játékra vonatkozik?mert valami olyat írt,hogy hibák vannak a játékkal.kicsit értelmetlen a fordítás,de valami ilyesmi.csak nem tudtam mire vonatkozik
Ti értitek az új, v csak nemek új "Tirelire en délire" játékot??
Mikor beléptem, azt írta ki,hogy nyertem 0,01Bubz-t... (Tu as gagné),de a kincsesládámban nincs, aztán nyomhattam egyet a kalapácsra és lett egy 1-esem a pieces-nél. Akkor ez most azt jelenti,hogy ha napokon át török egyet a perselyen, akkor ennyit fogok nyerni?:S
Mikor beléptem, azt írta ki,hogy nyertem 0,01Bubz-t... (Tu as gagné),de a kincsesládámban nincs, aztán nyomhattam egyet a kalapácsra és lett egy 1-esem a pieces-nél. Akkor ez most azt jelenti,hogy ha napokon át török egyet a perselyen, akkor ennyit fogok nyerni?:S
Ajánlom mindenkinek ezt a 2 fordítót:
Francia angol
http://babelfish.altavista.com/tr
angol-magyar
http://www.webforditas.hu/index.php
Francia angol
http://babelfish.altavista.com/tr
angol-magyar
http://www.webforditas.hu/index.php
ja,most nézem,ezt ahogy rámész a prizee oldalra ,fölül van kiírva,akkor amit beírtam nem jó megoldás.de azt írtad,te kaptad.ezért írtam amit írtam.
1954,én angolra szoktam állítani az oldalt és máris le tudom fordítani,sajnos franciául én sem tudok.
Ma kaptam, de csak angolt tudok forditani,
En raison d'un dysfonctionnement, nous vous informons que le tirage de "Tirelire en Délire" aura lieu dans la journée. Cette modification ne remet pas en cause l'opération et le tirage de demain. Merci de votre compréhension
En raison d'un dysfonctionnement, nous vous informons que le tirage de "Tirelire en Délire" aura lieu dans la journée. Cette modification ne remet pas en cause l'opération et le tirage de demain. Merci de votre compréhension
Éljen ma megjött a halacska nyereményünk.
Igaz az első nyuszi menetközben eltünt, utána a magic kalkulátor már megérkezett és ez a halacska a 3.nyereményünk.
Éljen, éljen....
Igaz az első nyuszi menetközben eltünt, utána a magic kalkulátor már megérkezett és ez a halacska a 3.nyereményünk.
Éljen, éljen....
Már vagy 4xre küldtem a prizeenek faxot a párom adataival,semmi válasz nem volt rá.most a saját faxról küldtem ,válaszoltak,hogy megkapták,csak olvashatatlan,küldjem újra,ha ki akarom nyitni újra a számlámat.de hát mi a bánatot csináljak hogy jobban tudják olvasni?
megpróbálom majd mégegyszer.
megpróbálom majd mégegyszer.
1954
Sajna nekem sincs meg, de a francia fórumot olvasva többen vagyunk így. Elvileg a PP aktiválása után kell kapni egy üzenetet.
Sajna nekem sincs meg, de a francia fórumot olvasva többen vagyunk így. Elvileg a PP aktiválása után kell kapni egy üzenetet.
Ma hol van a filmes tekercs én nem tanálom aki tud segítsen
Ezt találtam:
A héten ha beváltunk egy pack+-t akkor aktiválódik egy filmes titkos. A lényeg egy filmtekercset kell megkeresni, ami minden nap máshol bújik el.
A héten ha beváltunk egy pack+-t akkor aktiválódik egy filmes titkos. A lényeg egy filmtekercset kell megkeresni, ami minden nap máshol bújik el.
már működik!
ani82: nálam sem működik
nem lehet meg nyitni a prizee oldalát... nektek sem???
nincs coctailom
no mind1, pedig direkt nem szedtem össze minden bubzot egy pályán, hogy csontra meglegyen a 7.77
Nyert már valaki innen a gift tickettel valamit?
no mind1, pedig direkt nem szedtem össze minden bubzot egy pályán, hogy csontra meglegyen a 7.77
Nyert már valaki innen a gift tickettel valamit?