Nórika
én be tudtam lépni
Jófogás, Tesz-Vesz, Vatera, aukció, aukciózás
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 170 / 249 oldal |
Ti be tudtok lépni a teszveszre??
liliom761 alatt ,bővült a listám.
előre is köszi!
előre is köszi!
Tesz-veszre raktam fel pár cuccot, majd még bővülni fog a lista.
Cappucci82 néven. Előre is köszönöm, ha megnézitek
" alt="
">
Cappucci82 néven. Előre is köszönöm, ha megnézitek
" alt="
">Igen, teljesen egyetértek veled. Én is a vaterára fogok átmenni, nyilván csak egy ideig amíg ott is be nem vezetik ezt. Bár lehet, hogy ott csak akkor vezetik ezt be ha meglátják mi sül ki a teszen ebből. Vagy csak naív vagyok!
" alt="
"> Számomra szörnyű ez az egész, még ha próbálom is őket megérteni akkor is ki vagyok akadva. Az aukciók száma biztosan meg fog csappani, és az eladóké is, nyilván ötször is meggondolom, hogy mit tegyek fel, ha egyáltalán felteszek. De szerintem azért szerettük az oldalt mert nem kellett fizetni a hirdetésért. Emeltek volna jutalékot.
" alt="
"> Számomra szörnyű ez az egész, még ha próbálom is őket megérteni akkor is ki vagyok akadva. Az aukciók száma biztosan meg fog csappani, és az eladóké is, nyilván ötször is meggondolom, hogy mit tegyek fel, ha egyáltalán felteszek. De szerintem azért szerettük az oldalt mert nem kellett fizetni a hirdetésért. Emeltek volna jutalékot.s halkan jegyzem meg, hogy teljesen jogosan
mert miért fizessek akkor is ha nem tudom eladni a dolgaimat, s ha ealdom, akkor fizetem a jutalékot,amiből nem vonódik le a meghirdetésért szedett díj
át azt hiszem átcuccolok a vaterára, habár ott nagyobb a jutalék (6%-os, a teszveses 3 % helyett), mert ott egyelőre az után kell fizetni, amit eladok
s írom, hogy egyelőre, mert mint tudjuk a Vatera és a Teszvesz egy tulajdonban van, szóval ott is bármikor bevezethetik ezt az újítást
Hát gratulálok pénz behajtásban elsőrendű ez a mostani találmányuk
" alt="
">
mert miért fizessek akkor is ha nem tudom eladni a dolgaimat, s ha ealdom, akkor fizetem a jutalékot,amiből nem vonódik le a meghirdetésért szedett díj
át azt hiszem átcuccolok a vaterára, habár ott nagyobb a jutalék (6%-os, a teszveses 3 % helyett), mert ott egyelőre az után kell fizetni, amit eladok
s írom, hogy egyelőre, mert mint tudjuk a Vatera és a Teszvesz egy tulajdonban van, szóval ott is bármikor bevezethetik ezt az újítást
Hát gratulálok pénz behajtásban elsőrendű ez a mostani találmányuk
" alt="
">Így van, a jutalékot ezután is fizetni kell. Nagy most a felháborodás ott.
én úgy tudom, hogy az eladott termék esetén a jutalékot továbbra is ki kell fizetni, mint eddig (teszvesz)
a tegnap valami ilyesmit olvastam abban a topicban, amiben a kérdéseket lehetett feltenni az adminoknak
a tegnap valami ilyesmit olvastam abban a topicban, amiben a kérdéseket lehetett feltenni az adminoknak
nadina
itt megtalálod
http://www.teszvesz.hu/announce.php?cat=9&item_po
s=70#6001
itt megtalálod
http://www.teszvesz.hu/announce.php?cat=9&item_po
s=70#6001
Tudnátok segíteni? Véletlenül kitöröltem a tesz-vesz hírlevelét (gondolom abban írtak a jutalékfizetés változásáról) Át tudná nekem küldeni vki?
Előre is köszi.
Előre is köszi.
DZsuzsa
szerintem ezen felül már nincs jutalék.
szerintem ezen felül már nincs jutalék.
A tesz-veszen nadina6 név alatt vannak dolgaim. Csere is érdekel az árukból egy picit lehet alkudni. :-)
Na, most tele lesz 2 hetes aukciókkal a teszvesz.
Most már olcsóbb webárházat bérelni mint itt eladni
" alt="
">
Most már olcsóbb webárházat bérelni mint itt eladni
" alt="
">és még jutalékot is kell fizetni az is megmarad?
mert ez igy már elég gáz....
mert ez igy már elég gáz....
villám
igen
" alt="
">)
követem a példádat: nori88 néven vagyok fent
" alt="
">
igen
" alt="
">)
követem a példádat: nori88 néven vagyok fent
" alt="
">Nórika, jó egyszerre írtunk erről
hát ez a Teszvesz
" alt="
">
hamarosan kell listázási díjat is fizetni, függetlenül attól, hogy eltudtad-e adni a terméket, vagy nem
szép mondhatom
" alt="
">
most egy kis reklám is következzen a dolgaimnak, kolika1 néven vagyok ott, nézzetek rá a cuccaimra
" alt="
">
hamarosan kell listázási díjat is fizetni, függetlenül attól, hogy eltudtad-e adni a terméket, vagy nem
szép mondhatom
" alt="
">
most egy kis reklám is következzen a dolgaimnak, kolika1 néven vagyok ott, nézzetek rá a cuccaimra
Láttátok a teszvesz márc 30-tól érvényes díjait..? Minden meghirdetett aukció után 5-40 Ft-ot kell fizetni...
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Teszvesz: cicur1 felahsználónéven.
cicur1 felhasználó néven:
Bőr ülőgarnitúra eladó.Egyik ismerősömé az ülőgarnitúra elérhetőséget tudok adni az ára:80.000ft
Képeket tudok az ülőgarnitúráról küldeni.
Bármi kérdés van az e-mailemen keresztül szívesen válaszolok rá.
Bőr ülőgarnitúra eladó.Egyik ismerősömé az ülőgarnitúra elérhetőséget tudok adni az ára:80.000ft
Képeket tudok az ülőgarnitúráról küldeni.
Bármi kérdés van az e-mailemen keresztül szívesen válaszolok rá.