Akciós termékek, termék akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 170 / 226 oldal |
Budaörsi Tescoban KinderPingui akció: 10 darab vásárlása esetén party-szett: tányérok, poharak, szívószálak, lufik ( 10-10 6 darab ) egy Kinderes strapabíró táskában.
Ma a Corában Szolnokon:
16 db-os zewa vásárlásakor szerencsesüti és nyerhető: 10-es vagy dobozos pzs
Danett vásárlásakor : kiskanál, üvegtál,
Mastergood: rongyszatyor
16 db-os zewa vásárlásakor szerencsesüti és nyerhető: 10-es vagy dobozos pzs
Danett vásárlásakor : kiskanál, üvegtál,
Mastergood: rongyszatyor
SATURN-ban péntek, szombat, vasárnap ÁFA mentes napok
http://www.tesztaszerda.hu/
Gyermelyi szeretettel meghívja Önt, családját és ismerőseit egy jóízű tésztázásra. Jöjjön el 2008. április 16-án a Gyermelyi Tészta Szerdában résztvevő éttermek egyikébe és kóstolja meg különleges Gyermelyi menüket féláron!
Gyermelyi szeretettel meghívja Önt, családját és ismerőseit egy jóízű tésztázásra. Jöjjön el 2008. április 16-án a Gyermelyi Tészta Szerdában résztvevő éttermek egyikébe és kóstolja meg különleges Gyermelyi menüket féláron!
Rossmann újságban 100.-Ft-os kupon a hajfestékekhez holnaptól.
L'Oreal Casting most még akciós is. (1249.-Ft) És a kupon az akciós árakból is levonható!
L'Oreal Casting most még akciós is. (1249.-Ft) És a kupon az akciós árakból is levonható!
Aki Ausztriában jár: Landzeit kávézókban magaddal viheted a bögrét is a kávédhoz (2.5 eroba kerül) így összegyűjthető a teljes kollekció, tavasz-nyár-ősz-tél, szépek. 

Ma van az OBIkban a mínusz 5, 10, 15 %-os akciós nap, de szórólap kell hozzá
a gyűjtőcsomiján nincs rajta az autó a mininél, de már múlt héten is jártam így, hogy a gyűjtőcsomin normál rudinál is nem volt rajta az autó és mégis kódos volt. felis használtam a kódokat ma egy póker szettre
a kód szó elejét egyébként a gyűjtőcsomiknál épp kilehet venni
a kód szó elejét egyébként a gyűjtőcsomiknál épp kilehet venni
Samidala
nyugodtan vegyél a plusban mini rudit (23g)
én ma 7 zacskóval vettem, tegnap meg 3al. kódosak. 1 mini=1 pötty
igaz a listában nincsennek benne, de a kód rajta van
nyugodtan vegyél a plusban mini rudit (23g)
én ma 7 zacskóval vettem, tegnap meg 3al. kódosak. 1 mini=1 pötty
igaz a listában nincsennek benne, de a kód rajta van
Samidala: ha a gyűjtőcsomiján rajta van az autó, akkor kódos a csomagolás is.
A Plusban a Pöttyös 23g-os, nem mertem venni, mert nem tudom hogy van-e rajta kód.
Plus: 5 db-os pöttyös csomag 199
Péntektől Tesco: Pedigree, Whiskas fémdoboz 799
Péntektől Tesco: Pedigree, Whiskas fémdoboz 799
Keresd a Libresse termékeket a üzletekben,mert most egy csinos fémtartót adnak ajándékba.
Törökbálinti Cora: Bonbonetti vásárlásakor kisdobozos Bonbonetti ajándékba illetve Danone puding vásárlásakor:kiskanál,üvegtál. Tesco: Mastercarddal ha vásároltál ajándék csoki. Auchan: Knorr rafinéria vásárlásakor ajándék fűszertartó doboz(olyan barátnős ajándék ami volt anno),Bonbonetti és Milli ivójoghurt dobozás vásárlásakor ajándék kerámia műzlistál. ez jól nézett ki,de csak kifelé jövet fedeztük fel. Utolsó De szórólapokat elhoztam magamnak.

van még valami jó a danone-on kívül? látott valaki valamit?
Köszi aki beírta a Hervises cípő akciót. 3 cipő vásinál 1 aji. Vettem is. Köszike...
Danette hoszteszek a Fogarasi Tescoban.
Vásároljon bármilyen ízű multipack Danette krémet és garantált ajándékot kap tőlünk!
1 pack = 1 125g-os Danette
2 pack = fémkanál
3 pack = kék üveg műzlistál
4 pack = kék-fehér vászonszatyor
Állítólag három napig lesznek itt, jövő héten a Pólusba aztán pedig az Arénába mennek
Vásároljon bármilyen ízű multipack Danette krémet és garantált ajándékot kap tőlünk!
1 pack = 1 125g-os Danette
2 pack = fémkanál
3 pack = kék üveg műzlistál
4 pack = kék-fehér vászonszatyor
Állítólag három napig lesznek itt, jövő héten a Pólusba aztán pedig az Arénába mennek
Áfa mentes napok a budaőrsi és bp-i Média Markt üzletekben.
29-30-31-én.
29-30-31-én.
Ajándék virágküldés:
http://www.microsoft.com/hun/kisvallalat/office/#
/tovabbi_informacio/
http://www.microsoft.com/hun/kisvallalat/office/#
/tovabbi_informacio/
Pampers Jumbo Pack (új, kukacos, rugalmas fülekkel) a Rossmannban 3290 Ft. és adnak hozzá ajándékba egy 63 Db-os Pampers Sensitive törlőkendőt. Április 1-is! Szerintem nagyon megéri!