Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 170 / 2049 oldal |
*címlettel (bocs)
Oda kell adni a blokkot, az oké. De szerintem először fizetni kell.
Milyen törvény ez? 🤔
Hogy adja előre a blokkot? Mit üssön be a kasszás, milyen címzettel fizettél, mennyi jár vissza? Kártyás fizetésnél meg ki se adja a blokkot, amíg nem érvényes a tranzakció.
Nem a visszajáróra gondolsz? Mert az általában úgy van, hogy a kasszás adja a blokkot, arra teszi a visszajárót. De sok helyen lassabb a gép, ott először a visszajárót adják, aztán a blokkot, ha az kicsit később jön ki.
Milyen törvény ez? 🤔
Hogy adja előre a blokkot? Mit üssön be a kasszás, milyen címzettel fizettél, mennyi jár vissza? Kártyás fizetésnél meg ki se adja a blokkot, amíg nem érvényes a tranzakció.
Nem a visszajáróra gondolsz? Mert az általában úgy van, hogy a kasszás adja a blokkot, arra teszi a visszajárót. De sok helyen lassabb a gép, ott először a visszajárót adják, aztán a blokkot, ha az kicsit később jön ki.
A kereskedelmi törvény szerint először a blokkot kell a vevő elé letenni,utána vehető el a fizetőeszköz....erre nyugodtan hivatkozhat bárki.....(Ma nekünk is hosszú szemkontaktust kellett felvenni,hogy odaadják a blokkot
" alt="
">--de látta,hogy jobb ha nem dobja ki....)
" alt="
">--de látta,hogy jobb ha nem dobja ki....)meg nagyítóval
" alt="
">
" alt="
">Coca-cola olvashatatlan kódok trükkje, hogy alulról világítsátok meg pl. telefon vakujával /zseblámpával.
Nekem a pöttyös rudi hasonló élmény...
" alt="
">
269 Ft 30 g. , hát akkor egye aki nem sajnálja rá.. Találok más márkából 51 g.-osat is jobb áron... (Szerintem nagyon kevesek engedhetik meg maguknak, hogy márkahűek maradjanak, arról nem beszélve, hogy nyugdíjas szomszédoknak az alapvető élelmiszerekre nem marad...)
Szerintem ez borzasztó, akármi is az oka az emeléseknek...
" alt="
">
" alt="
">
269 Ft 30 g. , hát akkor egye aki nem sajnálja rá.. Találok más márkából 51 g.-osat is jobb áron... (Szerintem nagyon kevesek engedhetik meg maguknak, hogy márkahűek maradjanak, arról nem beszélve, hogy nyugdíjas szomszédoknak az alapvető élelmiszerekre nem marad...)
Szerintem ez borzasztó, akármi is az oka az emeléseknek...
" alt="
">van hely ,ahol még 165 Ft/db
" alt="
">
" alt="
">Spar - a 10 db-os Orbit 329,- Ft (Ha jól emléXem.)
Hát elmennek a pitschába.
Hát elmennek a pitschába.
Játéktól függetlenül is érdemes elkérni a blokkot az ellenőrzés miatt. Már jártam úgy, hogy valamit kétszer húztak le. Ezért ha van idő, a fizetés után érdemes félreállni és gyorsan átnézni a blokkot minden stimmel-e.
Vágási Feri én is így jártam, nekem is gyűrve a kukába landolt. Mondtam a kis fiatal lánynak, hogy kérem a blokkot, nézett rám és ezt mondta szó szerint, most szívatsz b...meg. Nagyot néztem és mondtam nem szívatlak, de a blokk az enyém és kell. Folytatta, ugyan minek azzal fűtesz? Na erre hívtam az üzletvezetőt, aki szerencsére jó ismerősöm. Azért volt szerencse, mert lehet ő is szívatásnak vette volna. 10 perc keresgélés után megkaptam a blokkot és a nézést, amivel ölni lehet. Mondtam a pénztáros kis hölgyeménynek, köszönöm és hasonló jókat kívánok én is neked
" alt="
">
" alt="
">
Kópba 249,- a 25 grammos sport és 279,-a 31 grammos! 😡😡Mit képzelnek ezek? Pár nap alatt 50%emelést csináltak! Vicc!!!
Szégyen-nemszégyen, én ilyen esetben kérném becsomagolni a kuka teljes tartalmát, hiszen benne van, ami az enyém! 😡
(Hogy akad benne egyéb paházós? Meglehet, nem hagytam voln' figyelmen kívül.🤫)
(Hogy akad benne egyéb paházós? Meglehet, nem hagytam voln' figyelmen kívül.🤫)
Coop fél literes Coca Cola 500 Ft
" alt="
"> persze aki megveszi
" alt="
">
" alt="
"> persze aki megveszi
" alt="
">
" alt="
">Nincs is jobb annál, mint amikor az ALDI-ban külön veszel egy Sport szeletet, mondod a pénztárosnak, hogy készpénzzel fizeted ő pedig összegyűri és kidobja a pitschába a blokkot.
Persze esélytelen megtalálni, mert már van a szemetesben vagy 200 db és a sor mögötted kilométeres...
Persze esélytelen megtalálni, mert már van a szemetesben vagy 200 db és a sor mögötted kilométeres...
ederz
A LIDL-nél most valami központi (informatikai) probléma van, reggel voltam vásárolni, az üzletekben az akciós termékek ára nem helyesen kerül kiszámlázásra. Simán lehet, hogy a probléma a véleményes oldalt is érinti (szerver leállás, vagy tudom is én...)
A LIDL-nél most valami központi (informatikai) probléma van, reggel voltam vásárolni, az üzletekben az akciós termékek ára nem helyesen kerül kiszámlázásra. Simán lehet, hogy a probléma a véleményes oldalt is érinti (szerver leállás, vagy tudom is én...)
Sziasztok! Nektek működik a Lidl 'Véleménye fontos számunkra'? Nekem a végén a saját adatok megadása előtt ezt írja ki :
Az oldal nem található.
Lehet, hogy a link, amelyre kattintott, hibás, vagy a hivatkozott oldal már nem létezik.
Az oldal nem található.
Lehet, hogy a link, amelyre kattintott, hibás, vagy a hivatkozott oldal már nem létezik.
Nekem csupa egyértelmű, nem "félreérthető" karakter van a kódomban, mégsem sikeres a feltöltés. Majd még próbálkozom.
A karakterek nem mindig azok, aminek látszanak!!
O 0 l I. (ó, nulla, kis-"el", nagy-i)
Próbáld ki több módon, egyik kódomban nekem is játszott a fenti hasonlóság, NEGYEDIK kombinációt elfogadta!
O 0 l I. (ó, nulla, kis-"el", nagy-i)
Próbáld ki több módon, egyik kódomban nekem is játszott a fenti hasonlóság, NEGYEDIK kombinációt elfogadta!
Ha az ajanlatok mappában akarom feltölteni, akkor is sikertelen kódfeltöltés üzenet jön vissza.