" Támadnak a Rokonok "
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 18 / 21 oldal |
szigiagi,valószínüleg nincs felhasználható kávéd a szobában, olvastam, hogy min. egynek kell lennie...
Én bemenni még csak betudok, de a bonsaihoz semmi közöm. Hiába rakosgatom az egeret miliről-milire, semmi...
angyal1960
Nem,bárki bemehet abba a szobába.
Nem,bárki bemehet abba a szobába.
wikkii !
Csak az tudja nyesegetni akinek ahhoz a szobához kódja van?
Csak az tudja nyesegetni akinek ahhoz a szobához kódja van?
Ti már gondozzátok a Bonsait??
7 napon át gondozod,akkor 7 bögre Gold kávét kapsz
" alt="
">
7 napon át gondozod,akkor 7 bögre Gold kávét kapsz

Hoztak a boldog rokonok ajandekot!
" alt="
">Vegre mar!
Kis suticsomagot.
" alt="
">

Kis suticsomagot.

Sziasztok !
Nekem is van 1011 rokonom, a Nagymama kedvence vagyok !!!
Még egy nyamvadt ajándékot sem hoztak, szerintem teszek valami ciánt a kávéba!
(nem ülök egész nap a gép előtt,csak mázlim van 10 kávét csinálok és többnyire bejön)
Nekem is van 1011 rokonom, a Nagymama kedvence vagyok !!!
Még egy nyamvadt ajándékot sem hoztak, szerintem teszek valami ciánt a kávéba!
(nem ülök egész nap a gép előtt,csak mázlim van 10 kávét csinálok és többnyire bejön)
1000 rokon??? jézusom! azoknak biztos nincs más dolguk, csak a gép előtt ülni és negyedóránként rokont hívni!
hát nekem sajna van más dolgom is...
" alt="
"> ezért nem is nyertem még. de azért remélem, fogok vmit nyerni!
hát nekem sajna van más dolgom is...

most már nehezebb is lesz nyerni. aki hamarabb küldte be a vk-okat és feldolgozták,az tarolt
bollacsalád írta be 1000 feletti rokonnál tart.nekem 373 rokonom van és még nem nyertem.
Nekem 74 boldog rokonom van.Még én sem kaptam ajándékot!
Azt lehet látni vhol, h másoknak mennyi boldog rokona van?
Én most tartok 100-nál, de gondolom, ez elég kevés ahhoz képest, h mások hol tarthatnak....
Én most tartok 100-nál, de gondolom, ez elég kevés ahhoz képest, h mások hol tarthatnak....
Én máj. 4-én küldtem be elsőbbségivel, és ma reggel jóvá is írták a bögréket. De a kedves rokonok csak isznak és visznek, hozni nem hoznak semmit...
A kávéfarmos tényleg kicsit színesebb volt, nem volt ennyire uncsi.
A kávéfarmos tényleg kicsit színesebb volt, nem volt ennyire uncsi.
Elég uncsi a játék.
" alt="
"> A Kávéfarmos jobban tetszett.

Én is most kaptam e-mail-t, végre feltöltötték a 2.-án feladott vk-jaimat!!
" alt="
">

Köszönöm!
Néhány perce kaptam mailt, h feltöltötték a 2-án elsőbbségivel feladott vonalkódokat!
Móna, nekünk még senkinek nem írták jóvá a vk-okat, pedig én is 2-án elsőbbségivel adtam fel.
Van még valaki akinek a május másodikán elsőbbségivel feladott vonalkódjait nem töltötték fel?
Szerintetek meddig fér bele a "normális" várakozási időbe? (gondolom több száz levél érkezett be hozzájuk)
Szerintetek meddig fér bele a "normális" várakozási időbe? (gondolom több száz levél érkezett be hozzájuk)
Az enyémek is csak kávéznak
" alt="
">