bati 2015-06-14 :: 07:01
sada! En gratulaltam is neki!

mindenkihez jo helyre megy a penz itt!
DE! A szamok feltunoek! Amugy meg lehet meleg van es kicsit faradt mar mindenki, de azert kicsit a stilusbol visszavehetnel!
Szerintem mimdenki leirhatja a velemenyet, az mar mas,h nema jo topicba... De azert van a radirpok,hogy vegezze a dolgat!

a boltba sem veszem jo neven,ha bunkoznak! :*
Amugy meg bagoly mondja.... Csak van aki nem beget a sorban :*
sada 2015-06-14 :: 06:57
EZ A GRATULÁLOK TOPIC!
Ha nem tudtok tiszta szívvel a nyertessel örülni, ne tegyétek. Nem kötelező gratulálni. De ne offoljátok szét a topicot!
Mindenkinek megvan a módszere (v. sok pénzzel, v. rengeteg munkával), van kiemelt játéka, amire sok pályázatot küld.
Hagyjátok egymást békén!
bati 2015-06-14 :: 06:40
Mi rengeteg Tuc kekszet vettunk, nem erzem,hogy nem erdemeltem volna meg a nyeremenyeket! :/
Auchan,Lidl jatekokkal pont ezert nem is jatszok, a masik meg nincs is kozel errefele!
Nem reg ezt magyaraztam,hogy az ilyen bloklzsonglorok 1. Elveszik a kedvem, 2. Tonkreteszik a jatekokat.... Ahogy akkor,most sem az irigyseg belolem...
trendy 2015-06-14 :: 06:22
A Negro kód pont nem jó példa,mert ahhoz kivédhetetlenül meg kellett vásárolni a terméket(nem egy TUC).Aki(k) képes(ek) volt(ak) ezért éjfélkor felkelni és nyomni a kód(oka)t,az(ok) meg is érdemli(k) a nyereményt(él nélkül mondom).
Ahol viszont van lehetőség simliskedésre,szükség esetén be lehet dobni a több száz kreált e-mail címet,ott Dunakeszi tarol. Sokszor. Ezért van az, hogy ha a neveiteket itt bárki is olvassa, negatív érzéseket kelt benne, amit ebben az esetben nem irigységnek hívnak.
Ditke2 2015-06-14 :: 02:27
Szia Törpi!
Na, Látod, azzal én nem játszottam és a lányom Rita sem!!!!
Mégis nyertek ott is néhányan....
Játékszabályok:: egy játékos korlátlan számú kódot, v pályázatot beküldhet....
Mindenki nyerni szeretne, hiszen ezért próbálja....mert aki nem próbálja, nem, is nyer.....és sokszor akkor sem, ha próbálja, mert az országban más sok sok ember is próbálkozik.....
Például Negro póló: 1 perc sem telt szinte el a 2. héttől kezdve és már megvolt a 150 nyertes. Mert mindenki nyomta, és bizony sok ismétlődő nevet láttam akár egyazon heti listán....Gondolom nem egy gépen koppintották le a kódot, mert mire a másodikat bepötyögöd, már rég elfogyott mind....
Na ennyit az esélyegyenlőségről.... Mindenki űberelni próbálja a sok-sok ellenfelét ahogy tudja, gyorsaság, vagy a szerencse dönti el.
Ditke2 2015-06-14 :: 02:12
Sziasztok!
A másik 18 db 600.000-est is megnyerte valaki!!!!!!!!!!!!!
Csak ők esetleg nem fórumosok, vagy ha igen, nem írják be, mert
sok az irigy ember......
Más játéknál pl külföldi utakat is lehetett nyerni! Őket miért nem irigylitek, hiszen megnyerték, elutaztak, vagy vannak 1 milliós fődíjak, azokat is megkapták....2 milliós Vape főnyeremény....stb....
A fenébe is....nem én nyertem egyiket sem....csak szontyolgok a hallatán, és mondom, de jó nekik...... Negro Mini...de beleültem volna....marad a 23 éves Suzuki....pedig nyomtam a kódokat, éjszaka is.....És még sorolhatnám....
Róluk is vegyétek le a keresztvizet, mert meg merték nyerni.....!!!!!!
törpi 2015-06-14 :: 01:58
SOSEM lennék ennyire elszánt,ezért is írom,hogy ezek a számok után csoda ha nyerek. A születésnapi vásárlásra saját blokkjaim voltak 3000 ft felett az egész játék alatt olyan 18 db . Nekem ez is "vagyonnak " tünt és ha nem lett volna Kinder játék akkor még ennyi sem jött volna össze. Azt hittem nyerni fogok és semmi sem lett. Nem értettem miért. de amikor olvasom ,hogy a Lidl Vitaminos játékra is sok ember mennyivel pályázott akkor úgy érzem esélytelen
Ditke2 2015-06-14 :: 01:53
Szia törpi!
Mint írtam, ez akkor volt, amikor P. 300 db Legot lehetett nyerni, és 19+1 db autót!!!!! A reklámújság hátuljáról ki lehetett ollózni a szelvényt,
volt kuponfüzet, amiknek a hátoldalán ott virított a szelvényke.
Reklámújságot vihetett boldog, boldogtalan, amennyit akart, Lakótelepeken is található volt dögivel, bárki vihette....a kuponfüzeteket nagyon sokan a bevásárló kocsiban hagyták, több Auchan parkolóban is.... Ezen kívül 5000-ként adták a kasszások gazdagéknak egy-egy 30-40 ezres vásárlásnál és mivel sok a pénze, otthagyta a kocsiban, mert nem foglalkozik ilyen szelvénybedobós hülyeségekkel.....Bárki és nem csak én megtehette, mint ahogy meg is tette, hogy megjátszotta.... Láttam mást is, aki sokat dobott be akkoriban.... És mint írtam, semmit nem sikerült nyernem akkor, és a korábbi ilyen szelvényes játéknál.
Kár háborúzni, Tedd meg Te is, ugyanannyi Esélyed van nyerni, én nem tudtam 1040-ből sem.
Szerintem ezért szüntették meg a szelvénylehetőséget, mert sokan kihasználták, ezért is voltak sokkal kisebbek a mostani dobozok.....
törpi 2015-06-14 :: 01:22
1040 szelvény. Nem semmi,ilyen számokat olvasva sokszor úgy érzem az is csoda,ha valamit egyáltalán nyer az ember.
Ditke2 2015-06-14 :: 00:45
Szia Paintuci!
Egyetlen pénztáros sem a spanom!!!! De tényleg!!!Olyan is volt, hogy előttem 25.000-ért vásároltak, és a kasszás nem adott nekik szelvényt, aztán én is vásároltam 9.000.--ért és nekem sem adott, csak amikor megkértem rá, mondván, hogy szeretném a blokkomat benevezni a játékba.
Tehát biztosan sok embernek nem is adtak, viszont amikor bedobtam a szelvényeimet, és megemeltem a dobozt, nagyon nehéz volt. Szerintem az 5 sorsolásnál a 95 tele dobozból tiszta esélytelen nyerni.... Ehhez teljesen véletlen szerencse kell.....
Nem dobtam be 2000 szelvényt, hiszen ebben az évben nem volt sem újságból kivágható, sem kuponfüzet hátoldalán, és a 30.000.- -nál is csak egy szelvényt adtak, nem úgy, mint régen, amikor 5000-enként adták. Na, akkor rengeteget bedobtam, és képzeld, két vidéki város kivételével minden Auchanban bedobtam kb 60 db-ot. Leutaztam vidékre, tehát a 19 áruházból 17 be bedobtam az említett mennyiséget: 1040 db-ot!!! És képzeld, nem nyertem semmit! Se egy Legot, se egy autót!!! Pedig talpaltam eleget, és utaztam nem ingyen!!!
Szerencse kérdése az egész. És Rita lányomnak ehhez most tényleg semmi köze, tehát NE BÁNTSD légyszi! A két gyermekével volt itthon, és nagyon rosszul volt az új baba miatt......
Nem vagyunk klán, csak játszunk, mint bárki más.
És mindezt azért írom nem privát, mert azt szeretném, ha más is olvasná. Tudod: A KEVESEBB NÉHA TÖBB!!!!
Messze alul teljesítve dobtam szelvényt a korábbi évekhez képest!!
Paintuci 2015-06-13 :: 21:19
...és hány szelvénykét csórtak el a Dunakeszi Auchan pénztárosai? ...és bizniszelték el veletek? Ismét... Rita?
Ez is a pénztárosok és klánjaik játéka volt... de azért gratu... roppant ügyes vagy...
Jól az orrukra kellene koppintani azoknak a pénztárosoknak... ejnye, bejnye...
Ditke2 2015-06-13 :: 14:33
Szia! Igen, Dunakeszin lakom.
Paintuci 2015-06-13 :: 12:30
Ditke2 te is Dunakeszin laksz?