Mozi
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 18 / 39 oldal |
csiguszka jegye elket.
Ma estére A tökéletes trükk c. filmre van 2 jegyem a Lurdyba . ( Én már láttam) Ki kéri?
Minden fórumozonak Boldog Új Évet!
2007-ben is minden mozijegyet örömmel fogadok, ha nyertél, és mégse tudnál elmeni...
Email cimem névre klikkelve elérhető
Köszönöm!
2007-ben is minden mozijegyet örömmel fogadok, ha nyertél, és mégse tudnál elmeni...

Email cimem névre klikkelve elérhető
Köszönöm!
január 2-ára,este 8-ra lenne 2 jegyem a III.ker.Eurocenter Bevásárlóközpont,PAlace Óbuda mozijába A TÖKÉLETES TRÜKK C. előadásra. vonalkódokért,vagy apróbb ajándékért cserébe. akit érdekel írjon!
Hello!
Van 2 jegyem a Mammutba a Deja vu-re ma 8-tól még kb 7-ig vagyok gépközelbe, akit érdekel írjjon!
Van 2 jegyem a Mammutba a Deja vu-re ma 8-tól még kb 7-ig vagyok gépközelbe, akit érdekel írjjon!
KÖSZÖNÖM

ELKELT!
ÁTKÜLDTEM

küldd át légyszi a fekete.ferenc@piszkenet.hu-ra,köszi
még nem kaptam meg
TÖRPI: KÜLDTEM E-MAILT, LÉGYSZÍVES ÜZENJ VISSZA.
ELŐRE IS KÖSZI: ÖRDÖGLAKAT
ELŐRE IS KÖSZI: ÖRDÖGLAKAT
Táncoló talpak-ra nyertem ma este 19 órára 2 db mozijegyeta WEstend moziba. nem tudunk elmenni,valami apróságért cserébe tovább adnám. mit kínálsz érte?
Sziasztok!
A ma esti vetítésre, aki nyert és nem tud elmenni, az gondoljon rám
Köszönöm!
Várom az emailt! :-)
A ma esti vetítésre, aki nyert és nem tud elmenni, az gondoljon rám

Köszönöm!
Várom az emailt! :-)
Hello!
SOS egy jegy kéne a mai Habostorta Holiday vetíésre!!!!!!!!!!!!!!!!!
SOS egy jegy kéne a mai Habostorta Holiday vetíésre!!!!!!!!!!!!!!!!!
szeretnék hétfőre 2 jegyet a holiday-re! akár Vonalkód cserére is! várom az ajánlatokat!( a kedd is jó, de a hétfő mégjobb lenne

Elcserélném hétfőre nyert 2jegyemet a (Holiday című filmre a Lurdi házba) egy keddi danubiusos vetítésre ,mert sajnos közbejött valami, de nagyon szeretném megnézni a filmet, akinek nem okozna nagy gondot ez a csere kérem írjjon!
Köszönöm
Köszönöm
Reacska: konyvkereso.hu oldalon próbáld meg.
Nem tudja valaki, hogy a "Mielőtt felkel a nap" című filmnek jelent-e meg könyve és ha igen melyik kiadónál?
KISKARÁCSONY, MINDENÁRON
Játssz velünk és nyerj 2db mozijegyet a film premier előtti vetítésére!
http://href.hu/x/1z4q
Játssz velünk és nyerj 2db mozijegyet a film premier előtti vetítésére!
http://href.hu/x/1z4q
én a Shop-stopra szeretnék jegyet ha van valakinek felesleges, mert nekem nem jött össze