Én is cseréltem nils-szel, minden rendben van.
Én még ehhez a témához annyit fűznék hozzá, hogy sajna ez a csere-bere elég sokszor nem úgy sül el, ahogy azt Móricka elképzelte. Sajna ez benne van a pakliban. Ezt mindenkinek bele kéne kalkulálnia ebbe a hobbiba. Kockázat nélkül nincs üzlet. És nem kellene ekkora ügyet csinálni, ha valami nem úgy sül el, ahogy elgondoltuk, hisz ez csak egy hobbi, játék. Vagy csak én gondolom úgy?
" alt="
">
Én is cseréltem már nils-sel, és nem volt rossz tapasztalatom.
Minden rendben ment.
jelica!
Aug. 6-án írta, hogy még azon a héten feladja, azóta sincs hír róla.
Meg sem kaptam!
domeandrea
Szerintem az csak szánalmas, hogy @-ben több negatívumot kaptál....Nem értem, hogy ilyen dologban miért nem vállalják magut az emberek! Hiszen ez a lényege a topicnak.......
Én NILS-ről csak jót mondhatok, elég sok cserénk volt a nyár folyamán, mindent rendesen megkaptam tőle, mint eddig bármikor!
Azt meg nem is értem kinek mi köze hozzá, hogy nem lóg fenn állandóan....Egyesek kicsit el vannak szállva a cseréket illetően, azért nem mindenki ül egész nap a net előtt, van akinek ez csak hobby és mellette 12 órában keményen melózik.......
" alt="
">
Rit21- vele sem volt gondom sosem, többször is cseréltünk.
Én is cseréltem mind a kettővel, sőt Rita21 -el személyesen szoktam cserélni és Ő nagyon korrekt !
Nils - ről ez nem mondható el. Majdnem lecsúsztam a nyereményjátékról, mert az utolsó napon kaptam meg a cseréjét.
Nilsel én sem cserélek többet !
Én már cseréltem vele és nekem is a Sági Norbert nevet írta a borítékra!
Nem csalódtam benne jó csere partner. Ép a múlt héten kaptam meg a cseréjét.Mikor cserébe fogtunk azt írta hogy addig ne küldjem a cserémet amíg az ő cseréje nem ér ide.Pedig én pénzt küldtem neki!
És nem először cseréltünk és nem pár forintról volt szó!!
Szerintem megbízható!
" alt="
">
Én is cseréltem már mindkét emberrel,és mind a kettő korrekt volt.
Rita21-el is sok cserém volt, de nilsel is és mindig elküldte az igért dolgokat,nagyon sok cserém ment le vele gond nélkül!
Nem szertnék beleokoskodni a vitába,de én mindkét illetővel cseréltem nem egyszer Rita21,és nils ről van szó.velem szemben mindketten korrektül viselkedtek mindig.nils-nek most még én tartozok(nem az én hibámbol)küldött nekem sok kódot,aminek még én tartozok az árával,de nem sürget,néha lép csak be,pár naponta ir,sztem inkább elfoglalt lehet mint csaló.De ez az én privát véleményem.
Ja és még annyit hogy én nkem itt csak 1 felhasználó nvm van nem pedig ki tudja mennyi
Kedves pmarta!
igen volt aki beírt ide a topikba viszont azt le szeretném szögezni hogy én teljesítettem a cserepartneremmel a csere rám eső részét.Gopndoljon mindenki amit csak akar a lelkiismeretem tiszta.Itt viszont az a hlyzet hogy én elküldtem valamit amire a csrét nem kaptam meg és ráadásúl az elküldött csomagom sem jött vissza de mit is érek vele mikor a nagyobb összegű vape blokkok már fel lettek töltve és a játéknak már 1 hete vége.
A nevet elírtam Sági Nobert
De @-be sokkal több negatívot kaptam róla.
Néhány napja ezt már kitárgyaltuk, de nem jut eszembe, melyik topicba.
Többen szóltak mellette, mint ellene.
Hát a nils nicknevű szerintem is csaló.
Nekem már Sági Norbert volt a cím!
Pár hozzászólással alább pont veled volt a baj. Akkor most kinek is kell hinnünk?
Sziasztok!
Szeretném flhívni a figylmtkt egy gusztustalan csalóra itt a wny-en.
Több felhasználónévvel van fent az oldalon nils ill.meshabbal nick néven.
Nemrégiben cseréltem vele azaz én elküldtem azt amiben mgállapodtunk sok sorsjegy illetve 20 vape blokkot küldtm el elsőbbséggel hogy aug.11-ig be tudja küldeni.
l is küldtem 9-én meg is kapta a csomagomat majd 12-én hétfőn késő este írt egy emailt hogy gyűrött volt pár sorsjegy és hogy a vape blokkok között volt olyan amin nem lehettet kivnni az ap kódot.
Nos leszögezném hogy mindgyik blokkon látható volt minden lehet hogy 1 volt olyan ami kicsit koszosabb volt de z nem gátolta a feltöltést.A játéknak 11-én vége lett és hétfő este írt egy levelet hogy én nem azt küldtem neki amit kért és hogy volt olyan ami nem felelt meg neki és belekötött.A vape blokkokat beküldözgette a sorsjgyimet pedig benyelte mivel már eltelt 1 hét és nem kaptam vissza semmit a küldeményemből de a coke kupakokból sem.
Kérlek vigyázzatok vele és kérném az oldal szerkesztőjét hogy valami módon zárják ki ezt a csalót!!! Sági Ádám email: nilsholgerson@freemail.hu
Köszönöm: Rita21
Az sokkoló volt...
" alt="
">
Nem is tudom mi volt az amivel a Velencei-tó körül kergettél.
" alt="
">
Melyiket a napot v. az esőt?
Csipagombóc?
" alt="
"> medence?
" alt="
"> áááááááááááá
Remélem az ernyődet nem hozod!
" alt="
">
zshajni, töröld már ki a csipagombócot a szemecskédből, írtam h. nem számít kinek mi a baja... adja fel, v. tűzze a végrendelete mellé, jártam én is így vmi miatt nem tudtam feladni vmit és mondták csak kifogás...
Mondatelemzés... v. mi... Alany, állítmány, tárgy... mit állítunk... ? (Ki, kivel, kinek mit mond? Hányszor...)
Segítsek?
" alt="
">
Szombaton ezért belöklek a medencébe... :-P
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások