Minden, ami Magyar Posta
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 18 / 230 oldal |
A legközelebbi kézbesítési nap: 2015.01.05. hétfő
Az ajánlás +10 Ft (275 Ft).
Nyitva tartás:
http://goo.gl/5mmOtm
Nyitva tartás:
http://goo.gl/5mmOtm
Samidala!
De vajon mennyivel fog emelkedni a különszolgáltatás díja? Ez a nagy kérdés!
De vajon mennyivel fog emelkedni a különszolgáltatás díja? Ez a nagy kérdés!
NAHÁT! El sem hiszem!
" alt="
">

Január 1-től a levélfeladás díja nem változik, csak a különszolgáltatás díja emelkedik. pl. ajánlott,tértivevény.
Most már kezd elegem lenni a Postából
" alt="
">

Küldeményőrzés:
www.posta.hu/level/kenyelmi-szolgaltatasok/kuldem
enyorzes
Ismételt kézbesítés:
www.posta.hu/level/kenyelmi_szolgaltatasok/ismete
lt_kezbesites
Utánküldés:
www.posta.hu/level/kenyelmi_szolgaltatasok/utanku
ldes
www.posta.hu/level/kenyelmi-szolgaltatasok/kuldem
enyorzes
Ismételt kézbesítés:
www.posta.hu/level/kenyelmi_szolgaltatasok/ismete
lt_kezbesites
Utánküldés:
www.posta.hu/level/kenyelmi_szolgaltatasok/utanku
ldes
Samidala! köszi
" alt="
">

Ha belefér a 40x33cm-es tasakba, akkkor ez olcsóbb:
http://www.pp4u.hu/
http://www.pp4u.hu/
Ettől olcsóbb csomagszállítást tud valaki ?
0-5kg =1250Ft
0-5kg =1250Ft
Na ,most aztán nem tudom mit gondoljak
" alt="
"> még 1 levelem nem ért célba
" alt="
"> lehet az elosztóba felvesznek,minden jöttmentet
" alt="
"> ez legyen a legnagyobb öröme !!!

Nekem januárban volt ilyen kalandom a postával. A lányomnak kellett kiküldenem az elkészült szemüvegét külföldre. Január 9-én adtam fel elsőbbségi ajánlottal. Minden nap néztem a posta honlapján, hogy hol tart. Január 29!!!!!!-én ért a címzetthez. Mivel vitték? Teknős hátán???
Nem a világ végére küldtem, csak Milánóba! Rettegtem, hogy el ne vesszen, mert a 15-szörös feladási díj sem volt annyi, mint a szemüveg értéke.
Nem a világ végére küldtem, csak Milánóba! Rettegtem, hogy el ne vesszen, mert a 15-szörös feladási díj sem volt annyi, mint a szemüveg értéke.
Már lassan nem is szeretek postára járni, 10levelet adtam ma fel, kíváncsi lennék melyik játékban lesz esélyes legalább egy pályázat, vagy mind eltűnik :/
Mint ahogy írjátok "élmény " a Postán
" alt="
"> 5 feladott levelem közül 1 még nem ért célba ?
" alt="
"> érdekes
" alt="
"> remélem hétfőn megérkezik,mert még pótolni sem tudom ugyanolyanra
" alt="
">
Csiti ! nálam is uezek történnek,feladáskor
" alt="
"> / végigolvasás,"de szép bélyeg,hol vettem ?"
" alt="
"> ez jó kérdés
" alt="
"> talán ruhásboltban!
" alt="
">

Csiti ! nálam is uezek történnek,feladáskor

A tervek szerint a jövő év első negyedévében már nem készpénzfelvételnek, hanem kártyás fizetésnek minősülnek majd a csekkbefizetések.
Jah és trendy, kiderült hogy tesóm is feladott nekem egy csomagot kintről 5.e körül. Írtad hogy lába kél a kintről jövőknek, hát még nem érkezett meg mindig
" alt="
">

Ismét egy élmény a postán...
Tegnap elmentem feladtam hat borítékot, cserék és játékpályázatok vegyesen. Első borítékot adom oda mondom menjen elsőbbségivel, a többinek van még határideje úgyis, jó lesz simán. Rákerült a bélyeg, elsőbbségi címke, mondom jó. Kifizettem az összeset, látom a nő szeme erősen ráfókuszált a címzettekre...persze a felsőn már közte volt hogy autó, másodikon karácsony...bélyeg persze már nem is került a borítékokra hiába vártam...kimegyek mondom a páromnak hogy legközelebb már a felbélyegzett borítékot elsőbbségi címkével ellátva kell odaadnom hátha így majd célba ér tutira...a párom mpndja hogy úgy ugyanúgy nem lenne esélye...olyan bosszantó hogy látja az ember hogy felcsillan a szeme a postásnak h ez most el fog tűnni, de ha egyszer olyan drága az ajánlott feladás inkább ne játsszon az ember mert simán már úgyis eltűnik minden? :/
Kicsit hosszúra sikerült ismét, bocsi mindenkitől
" alt="
">
Tegnap elmentem feladtam hat borítékot, cserék és játékpályázatok vegyesen. Első borítékot adom oda mondom menjen elsőbbségivel, a többinek van még határideje úgyis, jó lesz simán. Rákerült a bélyeg, elsőbbségi címke, mondom jó. Kifizettem az összeset, látom a nő szeme erősen ráfókuszált a címzettekre...persze a felsőn már közte volt hogy autó, másodikon karácsony...bélyeg persze már nem is került a borítékokra hiába vártam...kimegyek mondom a páromnak hogy legközelebb már a felbélyegzett borítékot elsőbbségi címkével ellátva kell odaadnom hátha így majd célba ér tutira...a párom mpndja hogy úgy ugyanúgy nem lenne esélye...olyan bosszantó hogy látja az ember hogy felcsillan a szeme a postásnak h ez most el fog tűnni, de ha egyszer olyan drága az ajánlott feladás inkább ne játsszon az ember mert simán már úgyis eltűnik minden? :/
Kicsit hosszúra sikerült ismét, bocsi mindenkitől

csiti!
Én is küldtem már többször külföldre az öcsémnek csomagot,de csak elsőbbségit kértem rá,így lényegesen olcsóbban jött ki és mindig rendben,gyorsan megérkezett.Inkább a külföldről jó hazánkba érkező csomagoknak szokott lába kelni.
Én is küldtem már többször külföldre az öcsémnek csomagot,de csak elsőbbségit kértem rá,így lényegesen olcsóbban jött ki és mindig rendben,gyorsan megérkezett.Inkább a külföldről jó hazánkba érkező csomagoknak szokott lába kelni.
Elmentem feladni egy kisebb csomagot, tesómnak szülinapja lesz 10nap múlva, de mivel külföldön van úgy voltam vele meglepem már
" alt="
"> szépen becsomagolva odaadom, aztán nézi a csaj a címet, nézi a súlyt, rámnéz félve, aztmondja 5500 + mivel ajánlott így 5900ft
" alt="
"> aztmondja ígyis menjen?
" alt="
"> hát most mit mondtam volna hogy fizesse ki ő ha már ennyi vagy hogy inkább maradjon?
" alt="
"> pedig csak németország a cím, de mivel viszik szegény csomagot hogy ennyibe kerül?! Éljen a magyar posta
" alt="
">
Jah...és a csomag tartalma 3500ft
" alt="
">

Jah...és a csomag tartalma 3500ft

szigiagi!
Igen,ahogy sünkutya is írja,adnak akár tekercsben is.Mondjuk ha olyan postást fogok ki,még ajánlott szelvényt is csak szájat húzva ad,pedig nekem abból is nagy kupac szokott lenni itthon,mert mindig kell.
Igen,ahogy sünkutya is írja,adnak akár tekercsben is.Mondjuk ha olyan postást fogok ki,még ajánlott szelvényt is csak szájat húzva ad,pedig nekem abból is nagy kupac szokott lenni itthon,mert mindig kell.