Telefonos játékok, emelt díjas, rádiós játékok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 18 / 93 oldal |
és ki állapitotta meg , hogy ki a nyertes
Ma reggel már várták Tamást a rádióba egy riportra, állítólag övé a kocsi!
Ha van valami akkor azonnal irok! A gyali az a http://chat.gyaloglo.hu
de azt azért nem hiszem hogy a ford ártatlan
Az úr szóljék a te szájad álltal ha megtudsz valamit a bumerangosoktól lécci oszd meg velünk is
mijaza gyali?
A Focus a Fordnál valaki akárki, akit önszorgalomból érdekelt a mi bajunk. Azt igérte, hogy ha lesz valami új fejleménye akkor megossza velünk. Bár az rajtunk már nem segit semmit
Ők is elitélik a Sláger fasz ságait, és még nem tudnak a dologról semmit.
Szerintem ő velünk van.
Majd holnap még zaklatom a Bumerángosokat is!
Ja és ha gondoljátok gyertek a gyalira: Fiesta szoba!

Ők is elitélik a Sláger fasz ságait, és még nem tudnak a dologról semmit.
Szerintem ő velünk van.
Majd holnap még zaklatom a Bumerángosokat is!
Ja és ha gondoljátok gyertek a gyalira: Fiesta szoba!
még igen ,de már nem sokáig ,holnap fejtágitás hegyek .
hehe, dzsoki még ébren...
nem hiszem hogy a "piros szar " egyáltalán kikerült a konténerből szerintem mindenki mással van elfoglalva. Focusról meg annyit, hogy ha valóban valamelyik cégnél dolgozik akkor elég patkányság áruló módra elhagyni a sülyedő hajót ,ha pedig nem akkor meg egyszerűen egy kisstilű hazudozó aki azt hiszi nagy dolog egy rádióban dolgozni ,pedig ott is emberek dolgoznak
Azóta abban a piros szarban már lehet hogy van párszáz km
A Focus szerintem csak 5ig gályázott, otthonról meg már nem érdekelt az ügyben. Talán.
Én is azon gondolkodtam hétfőn hogy szétszórok néhány disztárcsát a környéken, aztán ráirom a haverom számát
Az meg azt se tudja mi van.
Lehet még fokozni ezt az elbaszott játékot.

A Focus szerintem csak 5ig gályázott, otthonról meg már nem érdekelt az ügyben. Talán.
Én is azon gondolkodtam hétfőn hogy szétszórok néhány disztárcsát a környéken, aztán ráirom a haverom számát

Az meg azt se tudja mi van.
Lehet még fokozni ezt az elbaszott játékot.
Én nem de tényleg jó lenne valami igazi hihető info
nos, mindenki alszik?
Én is elolvastam a játékszabályt. Egy biztos, nem számoltak arra ,hogy valaki az adott információk alapján előbb megtalálja a helyet ,mint okt.1
hehe, érdekes...
Ágica !!! azt a gyerekszobás dolgot megmagyarázhatnád
köszi
köszi
Az elmúlt 136 órában is a Fordra hajtottam (mert piros :-)), úgy mint Ti (csak éppen még nem adtam fel)!
Aki nem fogja a dolgot, gondolkodjon... (meg olvassa el a leírást!)
"mikor" és "mit kell csinálnia" a "nyertes"nek (a hol már nyílt titok)!?
Kit érdekel, hogy a szervezők bénák, attól még a szabályok szerint nyitott minden. Holnap én találom meg a dtárcsát, rajta lesz a telószám (majd csak rákerül vhogy), azután felhívom... ...és nyertem... ennyi.
Pá.
( Focus! Tényleg jelentkezhetnél, hiányzol... ;-) )
Aki nem fogja a dolgot, gondolkodjon... (meg olvassa el a leírást!)
"mikor" és "mit kell csinálnia" a "nyertes"nek (a hol már nyílt titok)!?
Kit érdekel, hogy a szervezők bénák, attól még a szabályok szerint nyitott minden. Holnap én találom meg a dtárcsát, rajta lesz a telószám (majd csak rákerül vhogy), azután felhívom... ...és nyertem... ennyi.
Pá.
( Focus! Tényleg jelentkezhetnél, hiányzol... ;-) )
Ne csináld mááá Danicsek LEJJEBB nyilatkozik Focus aki először sláger-esnek utána meg Ford-osnak mondta magát
Én nem találtram ilyet!
Pontosan hol van ez a beírás??
Köszi
Pontosan hol van ez a beírás??
Köszi
Van egy jól értesültünk , aki ott dolgozik valamely érintett cégnél (Focus), csak megszünt nyilatkozni