Szia Fáreó,
Megnéztem, a 2. forduló nyereményéről van szó, legalábbis nálunk a listában így szerepel. Úgy tudom ma fog hívni a futi, és egyeztet időpontot veled.
futár
Knorr nyeremény akció
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 18 / 143 oldal |
Szia Futárka! nemtudom tudsz-e segíteni, de nem tudsz arról ózdon mikor kapjuk meg a 2. fordulós ajándékokat? köszi, ha tudsz segíteni.
Futárka!
címem 1037,de NEM doboz u. ,hanem Fergeteg u.
címem 1037,de NEM doboz u. ,hanem Fergeteg u.
Köszönöm
Kedves Bubus!
Híreim szerint Miskolc holnap reggel esedékes, de ma még hívni fognak időpont egyeztetés miatt!
Futárka
Híreim szerint Miskolc holnap reggel esedékes, de ma még hívni fognak időpont egyeztetés miatt!
Futárka
Kedves Paint!
A táladat megkaptad de sajnos a listáinkban barátnős csomag nem szerepel a Te nevedre! Ezért kérlek egyeztess az Unileverrel ez ügyben a 40/-400-400-as telefonszámon.
Üdv: Futárka
A táladat megkaptad de sajnos a listáinkban barátnős csomag nem szerepel a Te nevedre! Ezért kérlek egyeztess az Unileverrel ez ügyben a 40/-400-400-as telefonszámon.
Üdv: Futárka
Futárka
Miskolc?
Miskolc?
..én már csak este leszek...
Név. Vidi Erika cím: Szent L. 135. f2. 13.ker.
Név. Vidi Erika cím: Szent L. 135. f2. 13.ker.
Kedvas Fáreó!
A címed 1037 Toboz u?
A címed 1037 Toboz u?
Kedves Fáreo és Paint!
Mindjárt utána nézek, hogy mi van ezekkel a csomikkal!
Futárka
Mindjárt utána nézek, hogy mi van ezekkel a csomikkal!
Futárka
Kedves Futárka!
Nem akarok szívbajosnak tűnni, de nem járt nálam tegnap a futár, s nem is hívott Sopronban.
Esteleg van itt még valaki, aki ugyanide várja a sütőtálat?
Nem akarok szívbajosnak tűnni, de nem járt nálam tegnap a futár, s nem is hívott Sopronban.
Esteleg van itt még valaki, aki ugyanide várja a sütőtálat?
Futárka!
Azt az 1 szem nyereményem, az 1. fordulós sütőtálat,mikor kapom meg,mikor jártok felénk,III. ker,1037? Köszi!
Azt az 1 szem nyereményem, az 1. fordulós sütőtálat,mikor kapom meg,mikor jártok felénk,III. ker,1037? Köszi!
Jó,most már tom. hogy csak 1 sütőtálat kaphatok,de az akkor is felháborító,ha beküldtem az októberit,beért,és érvényes mégse kapom meg az ajit,és még az ajánlott se.
Most már tom. vannak praktikák,hogy tálhoz jusson az ember mégis,de már késő. A tapasztalatokat máskor hasznosítom.

Most már tom. vannak praktikák,hogy tálhoz jusson az ember mégis,de már késő. A tapasztalatokat máskor hasznosítom.

Kedves futár, futárka 1. kör 1 bnős csomiját várom nagyon a 13. kerületbe. Utána néznétek szerintem a tel. szám: 0620453-al kezdődik...
persze ha egy helyen laktok akkor ez nem megoldás
Fáreó! egy ember 1 tálat és 1 barátnős csomit nyerhet. Tehát feladhatod úgy, hogy te a tálat, a barátod a csomit kapja, és feladhatod még egyszer fordítva is.
Fáreó, a tavalyi tányér az más volt, mert abból valóban össze lehetett gyűjtögetni egy egész készletet. De tálból egy háztartásba tényleg nem kell több 1-2 db-nál. Szerintem ez teljesen rendben van.
Aki nagyon szeretne, úgyis tud többet is szerezni, de a többség beéri 1-2 darabbal. Ha pedig ajiba szánod, akkor beküldöd az illető nevében, és közvetlenül ő kapja a tálat (én legalábbis így csináltam, meg még sokan a fórumon).
Aki nagyon szeretne, úgyis tud többet is szerezni, de a többség beéri 1-2 darabbal. Ha pedig ajiba szánod, akkor beküldöd az illető nevében, és közvetlenül ő kapja a tálat (én legalábbis így csináltam, meg még sokan a fórumon).
Smile!
Sajnos nincs barátnőm,de a barátom nevére-címére küldöm,ő kap tálat,én meg a barátnős ajit,ennyi.
Aztán elgondolkodom,hogyha ilyen "szar" kikötésű játékok lesznek a knorral játszom e legközelebb. Jó lenne,ha olvassák a Knorr illetékesei ezt a topikot,hogy jövőre olyat csinálnának,mint 1-2 év,hogy minden hónapban nyerhet 1 személy 1 lakcímről, 1 vagy 2 ajit,mint pl. a tányéroknál.
Sajnos nincs barátnőm,de a barátom nevére-címére küldöm,ő kap tálat,én meg a barátnős ajit,ennyi.

Aztán elgondolkodom,hogyha ilyen "szar" kikötésű játékok lesznek a knorral játszom e legközelebb. Jó lenne,ha olvassák a Knorr illetékesei ezt a topikot,hogy jövőre olyat csinálnának,mint 1-2 év,hogy minden hónapban nyerhet 1 személy 1 lakcímről, 1 vagy 2 ajit,mint pl. a tányéroknál.
Fáreó! Nincs egy barátnőd sem akinek mehetne? Októberben én is a nagyinak játszottam,legyen neki is, a párja meg az én barátnőmhöz ment,már meg is kapta. Most telefonált,hogy holnap lépjek be érte.
évike69 !
Köszi a tanácsokat,de az októberit bebuktam,az is megkérdeztem a telóba,hogy nem lehetne a sütőtálat a barátomhoz vinni,hozzámmeg a barátnős ajit. ,de azt mondták ilyet nem lehet csinálni,szóval hiába volt érvényes,meg beérkezett az októberi,nem nyertem(tünk) semmit a barátommal. Mert az is a saját nevemre küldtem,úgy mint az elsőt.
Pedig milyen nehezen cserélgettem össze hozzá a rafi+a tepsis rafi kódokat.
évike,sztem azt fogom csinálni novemberre,amit alattad írtam. még 1x kösz az ötleteket!
Köszi a tanácsokat,de az októberit bebuktam,az is megkérdeztem a telóba,hogy nem lehetne a sütőtálat a barátomhoz vinni,hozzámmeg a barátnős ajit. ,de azt mondták ilyet nem lehet csinálni,szóval hiába volt érvényes,meg beérkezett az októberi,nem nyertem(tünk) semmit a barátommal. Mert az is a saját nevemre küldtem,úgy mint az elsőt.
Pedig milyen nehezen cserélgettem össze hozzá a rafi+a tepsis rafi kódokat.

évike,sztem azt fogom csinálni novemberre,amit alattad írtam. még 1x kösz az ötleteket!