Johnny-X, egyetértek.
Lehetne 5-10ezer a limit, és mondjuk még az, hogy ebben legyen két saját márkás termék. Azért majd minden áruháznak van saját márkás terméke. Ha már egy üzletlánc saját játéka, miért ne lehetne kitétel?
És igen, szegény pénztárosok. Én már akkor is kellemetlenül érzem magam, ha 3szor blokkoltatok, és nem ugyanarra a játékra, hanem általában felkészülök előre, ha esetleg nyerek, és be kell küldeni postán, ne legyen ugyanazon a blokkon más játszós termék. Kivéve Screvos játék, mert ugye azt csak fotózni kell.
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 18 / 263 oldal |
Nekem inkább az átgondolatlansággal / szervezetlenséggel / felkészületlenséggel van gondom. 30 milla az össznyeremény. Vélhetőleg n x 10.000 ember fog vele játszani. Igen, akár úgy, hogy 5x áll be a sorba, és vesz egy-egy zsömlét, mert nincs alsó limit. A 150+ ALDI-ban dolgozó 1000+ kasszást szívatja a szervező csapat. Épp úgy, mint tavaly...
robbe77, anyoka
Ellenőrzéshez az ALDI is blokk fotót kér. Az idei játékról nekem sincs túl sok infóm, de tuti, hogy ellenőrzik. (Azt, hogy csak pár pötyögéssel, valami központi adatbázisból, vagy iszonyú erőfeszítés árán, passz).
Ellenőrzéshez az ALDI is blokk fotót kér. Az idei játékról nekem sincs túl sok infóm, de tuti, hogy ellenőrzik. (Azt, hogy csak pár pötyögéssel, valami központi adatbázisból, vagy iszonyú erőfeszítés árán, passz).
* bocsi 90 számból 1 játékmezővel 😅
A lottón és a blokkos/kódos nyereményjáték szerintem nem egy kategória.
Sokkal több esélyt látok benne, hogy eltaláljam a napi/heti nyerőidőpontot, akár 1 blokkal is, mint abban, hogy 90 számból 1 blokkal eltaláljak akár 4 számot is, telitalálatról nem is beszélve.
Bár nem szerettem, de matek órán tanultunk valószínűségszámítást, talán épp a lottó is volt téma.
Saját tapasztalatom: csak saját blokkokkal játszom, és sajnos, nem vásárolhatok annyit, amennyit szeretnék, mégis többet nyertem így életem során, mint lottóval. Igaz, ma már csak ritkán lottózom, régen többet játszottam.
Sokkal több esélyt látok benne, hogy eltaláljam a napi/heti nyerőidőpontot, akár 1 blokkal is, mint abban, hogy 90 számból 1 blokkal eltaláljak akár 4 számot is, telitalálatról nem is beszélve.
Bár nem szerettem, de matek órán tanultunk valószínűségszámítást, talán épp a lottó is volt téma.
Saját tapasztalatom: csak saját blokkokkal játszom, és sajnos, nem vásárolhatok annyit, amennyit szeretnék, mégis többet nyertem így életem során, mint lottóval. Igaz, ma már csak ritkán lottózom, régen többet játszottam.
Értem, köszönöm. Akkor ezek szerint ez még nem lesz általános, pedig üdvözítő lenne. Ma reggel is a Tesco önkiszolgálója volt csak nyitva és szó szerint nagyítóval kellett kisilabizálnom a blokkadatokat, annyira halvány volt. Ha ezt fotózni kellene, el se fogadnák.
" alt="
">

Az ideiről nincs tapasztalatom. Tavalyi aldi játéknál külön e-mailben bekérték a blokk fotókat.
robbe77
A Coop-nál biztosan nem, mert ott nincs központi adatbázis.
Számtalan tulajdonos számtalan+1 (kis) boltja adja a rendszert.
Aldinál megtehetnék.
A Coop-nál biztosan nem, mert ott nincs központi adatbázis.
Számtalan tulajdonos számtalan+1 (kis) boltja adja a rendszert.
Aldinál megtehetnék.
Volt már ilyen és mégis be kellett mutatni a blokkot. Milyen szempontból kellene relevánsnak lenni, ha csupán kíváncsiságból kérdeztem?
Mivel q tesco s az Aldi is házonbeluli ..
De mennyire releváns a kérdés?
De mennyire releváns a kérdés?
Amúgy az Aldinál, meg a Coop-nál is a rendszerben ellenőrzik a blokkokat mint a Tesco-nál?
Ha esetleg nyert valaki, aki be is meri vallani, kíváncsi lennék rá, hogy ez egy új megoldás lesz-e.
Ha esetleg nyert valaki, aki be is meri vallani, kíváncsi lennék rá, hogy ez egy új megoldás lesz-e.
Mert az utalvány s a penzutalas mas a mas adózási követelményekkel van megfűsterezve..
Én nem érzem, hogy ez pozitív lenne...
De persze nézőpont kérdése minden.
Ott az igazság annál aki írta, hogy ha nem nyersz az ötöslottó sorolásán akkor nem kezdesz el írkálni az Szrt.-nek, hogy ugyan már variáljanak a szabálykon.... (Nem tudom kié a hsz. De hatalmas like jár érte...)
De persze nézőpont kérdése minden.
Ott az igazság annál aki írta, hogy ha nem nyersz az ötöslottó sorolásán akkor nem kezdesz el írkálni az Szrt.-nek, hogy ugyan már variáljanak a szabálykon.... (Nem tudom kié a hsz. De hatalmas like jár érte...)
Tényleg szánalmas, hogy valakinek az a legjobb elfoglaltsága, hogy ír az Aldinak, a 24.hu-nak és gondolom a Tesconak is írt a tescos játék ügyben
" alt="
"> 5 nap alatt 5 db nyeremény nem olyen sok, napi 71 nyereményből, igaz én sem nyertem, de nem is játszom sokat, meg nem volt szerencsém
" alt="
"> ennyi
" alt="
"> Ha nem játékként fogjuk fel, szerintem már beteges

Az oké, hogy ugyanaz, csak az egyiknél kértek adózáshoz adatokat, a másiknál nem. Ez a lényeg. Mert hogy adópapírt küldtek.
A valdor s a Pick ugyanaz
sada, elég szomorú, pedig kellene.
pieceofluck
A pénz megérkezik a megadott számlaszámra.
Az utaláson szereplő nevet és a számlatulajdonos nevét nem egyezteti senki sem.
A pénz megérkezik a megadott számlaszámra.
Az utaláson szereplő nevet és a számlatulajdonos nevét nem egyezteti senki sem.
Bár nem játszom az Aldival, de szerintem inkább örülni kellene, hogy változtattak.
Tőlem bárki írogathat bármit a szervezőknek, főleg ha az pozitív irányú változást hoz.
Tőlem bárki írogathat bármit a szervezőknek, főleg ha az pozitív irányú változást hoz.
A Pick-kel én is nyertem 1X10-et, de eddig még nem kaptam semmi értesítést.