Orvvadász játék
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 18 / 26 oldal |
Nekem 14800 pontom van.
Nekem 3300 pontom van és szerintem eddig nem is lehet sokkal többet összegyűjteni...volt 4 hangcsapda meg 2 kacsa max..meg a sorompó..Ha nem tudtál továbbmenni még a kulcsosnál/mint ahogy senki sem/ akkor nem lehet ennél több
bereirobi: nem a legjobb. :\
Nektek hány pont jött össze ebben a játékban edig. 10800 az jó?
Írtam mélt nekik, hogy tegyék már egyértelműbbé, hogy hol van az a banner amin a kulcs van. Kiváncsi vagyok írnak-e vissza.
Sziasztok!
Még csak most kezdtem játszani ezzel a játékkal, de már el is akadtam.
Miért van az, hogy nem tudok továbbmenni az ösvényen?
Még csak most kezdtem játszani ezzel a játékkal, de már el is akadtam.

Kulcs a nincs!! Nem tanálom órák ota keresem !
Én nem írtam nekik, és úgy is be tudtam ma már lépni a kóddal 

Valószínüleg még nem is rakták fel a kulcsos bannert az oldalra
többünket beenged már az oldalra és tudunk is játszani. próbáljatok meg kilépni aztán újból belépni, hátha akkor már elfogadja a jelszót. ha nem írjatok nekik.én írtam tegnap, bár választ nem kaptam, ma már be tudtam lépni. ha nem írja ki hogy helytelen jelszó akkor csak át kell menni a sorompón, most nem nyitja fel mint az előző körben .de át lehet menni rajta

többünket beenged már az oldalra és tudunk is játszani. próbáljatok meg kilépni aztán újból belépni, hátha akkor már elfogadja a jelszót. ha nem írjatok nekik.én írtam tegnap, bár választ nem kaptam, ma már be tudtam lépni. ha nem írja ki hogy helytelen jelszó akkor csak át kell menni a sorompón, most nem nyitja fel mint az előző körben .de át lehet menni rajta

Én sem találom a kulcsot, segítene valaki
Nem enged be a játékba! Nem fogadja el a madárfajok számát: már mindent próbáltam számmal betűvel, római számokkal..de mindig helytelen jelszó..Valaki segítsen!!
Ki tud segiteni Bár mit irok be nem fogadja el
Hogyan nevezik az olaszok madárfogó kertjeit?
Köszi
Hogyan nevezik az olaszok madárfogó kertjeit?
Köszi
Én már 3 órája keresem, de sehol semmi!
Így beragadni megint!

Ahhoz kéne a kulcs, ott van bent a kaja.
Én sem találom a t-com oldalon a kulcsot...
Ti megtaláltátok a kaját a kutyának?
Ti megtaláltátok a kaját a kutyának?
én sem találom a kulcsot

Megtaláltátok a T-com honlapján a "kulcsot"??? Én már két órája keresem, de nincs sehol 

Én elkezdtem. Az egyik e-mail címemmel nem engedett be, regiztem a másikkal, azzal megy.
Vkinek sikerült elkezdeni a játékot?
Nekem is azt írja hogy helytelen a jelszó!!!