Nyerőpercek
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 18 / 232 oldal |
Pendrivet cserélnék majd utalványra. Ha megjön.
senki nincs amottttt?????
Mert éjszaka fáradt voltam bekapcsolni a gépet, de nem panaszkodom mert kb. 10 smsből összejött egy Nike utalvány
" alt="
">

almika
De miért drága sms-t, mikor lehet neten is?
De miért drága sms-t, mikor lehet neten is?
Az éjjel 2 pendrive
" alt="
">

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, köszi, hát pár sms-t már küldtem
" alt="
">, kitalálhattam volna
" alt="
">

almika: Megállni tilos!
Segítsetek! Kezdő vagyok
" alt="
">
Milyen kódot kell beírni, mi az a snickers stickers kód ?
Köszi!

Milyen kódot kell beírni, mi az a snickers stickers kód ?
Köszi!
1Gb
Valaki már megérdeklődte hogy mekkora kapacitású a nyerhető PEN? Mert SMS-ben nem is éri meg játszani mikor pár ezerért már 10 Giga fölötti kapacitású pen vehető......
hehe, lola átka megtörte a jeget, nyertem ma is
" alt="
">
" alt="
">

nike
1 óra 47-kor pendrive a férjemnek.
van egy pendrive nike cserere vagy eladó a snickertől
Most már olyan pöttyös Magyarország, hogy alig lehet nyerni!
" alt="
">

ill. lenne....
" alt="
">

Balu a meglévő cuccomból variálnál, hogy mit hogyan csináljak... v. befektetéseket ajánlanál? Ja és milyen pendid van?
Szerintem jól tetted,hogy elmentetted,de még a mail is befuthat
" alt="
">

Mati
Köszi, ez is freemailes. A biztonság kedvéért elmentettem a gratulációt.
Múltkor viszont kaptam egy emailt, hogy nyertem, de a snickersen nem volt gratuláció.
Köszi, ez is freemailes. A biztonság kedvéért elmentettem a gratulációt.
Múltkor viszont kaptam egy emailt, hogy nyertem, de a snickersen nem volt gratuláció.
ninike
Az egyik nyerésemnél nekem sem jött rögtön csak kb.20 perc múlva,de az a freemail hibája volt,mert más leveleket is később kaptam meg akkor.Lehet,hogy nálad is ilyen gond van,de ha sokáig nem kapnád meg akkor írj szerintem mail-t nekik!
Az egyik nyerésemnél nekem sem jött rögtön csak kb.20 perc múlva,de az a freemail hibája volt,mert más leveleket is később kaptam meg akkor.Lehet,hogy nálad is ilyen gond van,de ha sokáig nem kapnád meg akkor írj szerintem mail-t nekik!