okt. 28-ig beválthatók, a nyerős balaton szeletek!

Na ez felháborító,kéne írni nekik!!!
Még 28.-ig tart a játék és visszavonják az üzletekből a játszós,nyerős, kódos balatonszeleteket,ez nem lehet véletlen,ha pár nap óta más is ezt tapasztalja. Jó,hogy most meg tele a webshop,de már kódos csokit nem lehet kapni,kafa akció,Balaton ismét gratulálok!

Fáreó!
Bp. a válasz, sôt most jöttek meg sogiék és hoztak 20 balszeletet a tecsóból, simát, mert más nem volt. Valaki csokit?
Én is azt tapasztaltam,hogy csak sima csomagolásúra tudtuk beváltani tegnap a csokipapírokat

Nem volt több helyen sem nyerő.
a bögre 4200 kredit volt. én is rendeltem egyet a lányomnak.
hmmm!
ez hol volt BP.? Ne,idegesíts,mert ma akarok beváltani jópár nyerőset,játszósra,és a guta üt meg,ha tényleg csak sima balaton lesz,mert kéne még kód!
Szia Mindenkinek!
Lehet, elmeorvosságra szorulok? Segítsen valaki ezt tisztázni! A gyerekhülyítô halas bögrét a postázások indítása elôtt nem 1200 kreditre lajstromozták?
További kérdések: tegnapelôtt, zárás elôtt nem sokkal, egy olyan abc-ben, ahol a madár sem jár kartonszám állt a nyerô szelet, másnap nyitásra eltûnt szôrén szálán. Nem adom fel elven a környéket bejárva tapasztaltam, az összes többi helyrôl ugyanígy eltûnt a nyerô csomagolású. Létezik, valaki az üzletek zárása után, többszázezret beleáldozva kivásárolta volna a készleteket? Vagy a Bermuda-háromszög hozzánk költözött?
NYCMB:
Érdeklődj a 0640441144-es tel.számon nekem is ott segítettek!
Nem egészen, mert a hűtő mágnes és a kulcstartó most nem szerepel a kínálatban.
Ugyanaz a 12 ajándék van a webshop-ban, mint ami szeptemberben volt?
Nekem az előző játékban nem jött visszaigazolás, és reklamálás nélkül megkaptam a karton balatonszeletet.
Azért legközelebb mentsd le az oldalt!
Balatonnál beváltottam múlt hónap közepén 1 boxert, de akkor semmi vissza jelzés nem jött(ott volt, h. október elején postáznak)! Nah most vagyis tegnap beváltottam 1 passztartót arra ma jött a mail, hogy postázzák. Valaki nyugtassaon + hogy már volt vele ilyen és lesz boxerem:-D:-D Van még beváltottam T-Online zeneáruház kuponra, de azt nem lehet felhasználni. Az a fizetési mód nincs a zeneáruházben h Balaton kuponnal és így 600pontom elszállt. Már többször(2X) írtam panasz levelet és semmi válasz, ami külön idegesítő!! :S
Szeretnék még 5 Balaton kódot kérni holnapig. Sajnos krysztasz e-mailje még nem ért át, így ennyi hiányzik a beváltáshoz. Holnap megadnám

Nincs véletlenül valakinek holnapig kölcsönbe 7 "felesleges" Balaton kódja? Ennyi kellene a kártyaolvasóhoz, és most azon rettegek, hogy megint lemaradok róla. Délelőtt megyek boltba, megadnám utána.
én is így jártam, de gyorsan összeharácsoltam egy bögrényit, meg még egy kell, mivel két gyerekem van.................... ezért nem szülök 3.-at, mert sokkal többet kéne, hogy ne legyen belőle vita

Szomorú is vagyok, hiszen megrendeltem a bugyit, mert nem tudtam, hogy lesznek újak

mi az az sd kártyaolvasó? Nem tudom...

Tele van a shop.

Nem hiszem el

Örülök és sírok is
"Kidobtam" 4200 kreditet egy bugyir és most látom, hogy lesz még újra más is.
Sebaj, indul a Balatonszelet evés újra

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások