Akik nem nyertek
Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 18 / 174 oldal |
Úgy szeretnék egy fül/fejhallgatót a fuzeteával, de ezek nem akarnak összejönni. 30/0 De nem adom fel...
Coop bicajt én is szerettem volna de sokból semmi..Régóta hajtok én is biciklire..
Coop-Theodora 15/0 " alt="">
Pöttyet el vagyok kámficsorodva...évek óta játszom bicajért,de semmi...Mindig elképzelem,h szombat reggel azzal megyek bevásárolni... Pedig úgy tetszenek ezek a fonottkosarasok,bár nem tudom mi férne bele " alt="">
Majd egyszer...talán...a következő életembe...
Pöttyet el vagyok kámficsorodva...évek óta játszom bicajért,de semmi...Mindig elképzelem,h szombat reggel azzal megyek bevásárolni... Pedig úgy tetszenek ezek a fonottkosarasok,bár nem tudom mi férne bele " alt="">
Majd egyszer...talán...a következő életembe...
Magnum 4/0 , Baba 5/0 , Soproni 15/0 ,henkelt és magyar terméket meg sem számolom...nescaferól nem is beszélve,az esélytelen kategoria nálam,ezért idén csak egy 28as csomit töltögetek.
Eddig 3 /0
Nekem is 2/0
3 domestost vettem és egy se hozott semmit. :/ Többet nem is veszek domestost. Áttérek a brefre. 😃
Írtam privit.
Bocsánat! goldwoman !
goldwomen : ÓÓÓÓ , az nagyszerű lenne!! " alt=""> Mit kérsz érte?
Sok blokkot töltöttem fel a versenyre, de a szerencse nem állt mellénk.
Sok blokkot töltöttem fel a versenyre, de a szerencse nem állt mellénk.
nagy-i
Szívesen átadom a fiadnak a sprint nevezésemet. " alt="">
Szívesen átadom a fiadnak a sprint nevezésemet. " alt="">
Nagyon sajnálom, hogy a Spartan Eplény Trifecta hétvégére nem sikerült nevezést nyernünk! Pegig a fiam hetek óta erre edz, mert hátha sikerült volna..... " alt="">
Sorsolás-cunami volt a héten és sikerült nulláznom.
Szomorú vagyok. Nem kicsit. Nagyon.
Szomorú vagyok. Nem kicsit. Nagyon.
pappocs! Nalam is ugyan az a helyzet " alt="">
ezek az "apró" dolgok nekem se sikerülnek sose..Se egy Kinder hátiszák, se egy Ipanema...De nem panaszkodom amúgy..:-) Elmúlt évben Kinder fődíj sikerült..Csak most én például örültem volna a hátizsáknak, mert nagyon jól néz ki..
A kinderrel én örülnék a kicsinek is... Sosem nyerek velük. Max a 10. pótnyertes vagyok.. ahogy a signal bringa sem jött össze, pedig min. 2 évre elegendő fogkrémem lett...🤔
Én 2 Aldi-Kinder blokkot töltöttem fel napokkal ezelőtt, viszont nem kaptam értesítést arról, hogy nyertem volna. Ezek szerint bejött az elképzelésem arról, hogy miként tudom elkerülni a napi nyereményt. Persze ez még nem jelenti azt, hogy bármit is nyerni fogok ezen a játékon.
Tök mindegy, hol vásárolsz: Coop-ban vagy Aldiban, az 1.000 Ft itt is, ott is ezer Ft, mindegyik egyformán veszélyezteti a gatyádat.
Az más kérdés, h a Coop vigyáz az alakodra: ezer forintért kevesebb kalóriát ad.
Az más kérdés, h a Coop vigyáz az alakodra: ezer forintért kevesebb kalóriát ad.
DerDieDas Kinder lehetne annyira nagyvonalú, hogy a napi ajándékok ne torpedózzák meg a Fődíjat. (Eurofamily/Aldi). Szerencsére a Tesco esetében már nem ez van. Meg az is szerencse, hogy nem a Coop-ban van játék, mert arra a gatyám rámenne... Monnyuk nekem max (Verstappen) 3-4 páHázatom van bótonként, nem több.
maja0819!
20/1
de esély a fődíjra " alt="">
20/1
de esély a fődíjra " alt="">