Reacska 2018-01-17 :: 15:29
Normális játékszabály tartalmazza azt hogy mit takar az utazás mi van benne és mi nincs. Még olyan játékszabályt nem láttam ahol a repülőtérre való oda/vissza utazást, biztosítást is tartalmazta volna.
De meggyőzhető vagyok, mutass olyant.

" alt="

">
A költőpénzt írtam, hogy előfordul, én is nyertem olyant ez extra nagyvonalúság, de nem ez a jellemző.
Valószínű ez embere válogatja, de engem nem zavar, ha fizetni kell a biztosításért. Sokkal jobban zavar az amikor végigutazza az ember a fél világot azt 7 nap csak utazással együtt. Ilyenkor szoktam hosszabítani, de olyan is volt már, hogy az utazási iroda nem egyezett bele a hosszabításba, még saját költségen sem.
xia 2018-01-17 :: 15:17
Kedves Utastársak! Eszembe jutott még: Róma - azóta megszünt olasz kuglóffal, Dominika - azóta megszünt Cora-val, Milánó - Niveaval, Velence - Vágó I. műsorával. Kinek milyen volt?
xia 2018-01-17 :: 14:16
Irjanak olyanok, ahol többen is voltunk /Apentával Norvégiában, tamponnal Romantikus körúton, Jeger-rel Berlin-London, tusfürdővel Párizs,stb./, és akkor meglátjuk, ugyanaz az út kinél milyen élményekkel járt?! /Nyereményút-élmények/
xia 2018-01-17 :: 13:52
Reacska! Miért kell durvulni? Ha Te nem tudsz valamiről, attól még az volt!!!Teljes panzió: legutóbb decemberben voltunk ilyen nyeremény-hotelben, amellett én is fölöslegesnek tartom, mert nem kell annyit enni, de VAN! Sőt egy kis szigeten kifekvős 5csillagos is teljes panziós volt.
Biztosítás: több nyereményút is biztosított volt, sok nem, de az osztrák síutak csaknem valamennyi.
Költőpénz: nézz vissza több játékszabályt, hogy volt, én csak egyet írok le: Coca-C. - mikor a Brodway-n elfoglaltuk az 5csillagos hotelt, kezünkbe nyomtak még egy borítékot 500 dollárral...
Reacska 2018-01-17 :: 12:32
Egyeseknek még seggnyalás is kéne a nyereményút mellé.

" alt="

">
Biztos én nyertem olyan utakat, de soha nem volt teljes panzió. Félpanzió, ami bőven elég is. Költőpénz régebben is ritkán fordult elő, az igazán nagyvonalúságra vall. Biztosítás meg soha de soha nem volt semmilyen nyereményútban.
Vista profi, Nechermann profi de drága. Az Ibusz meg megragadt a szoci érában, marha macerásak és kekecek voltak.
dodi54 2018-01-17 :: 11:22
Sada Te kiforgatod a dolgokat. Soha nem azt mondtam,hogy Pl 2db RioMareval -ami,igaz,hogy nem olcsó de finom- nem örülnék egy Fiat 500 nak-de hogy nem. Viszont az árában semmi esetre sem választanám. Most például a Netpincéren nyerhető Toyota Yaris Hybrid minden szempontból a kategóriája legjobbika. Tudod Én mindenért megdolgoztam-az első Pobeda karórámért és az első SR26 félversenybiciglimért -és mndenért. Ezért becsülöm az értéket és ez várnám el egyes marketingesektől is. Azt meg h hol v hol ne játsszak ne Te dönts már el. Egyébként -kösz,mert hála Neked megint nyertem volna -ha fogadást kötök,hogy valamit beszólsz. Viszont,hogy a barátság megmaradjon,tudatom Veled,hogy a Henkel játékon Én is nyertem egy mágnesfelíró vackerájt. ha megjön a kód szívesen átadom és a Miskolci Stopshop udvaron átveheted.