" alt="
">
Úgyhogy én megüzentem a vezetőségnek (de tisztába vannak vele, ha Pitynek vmi baja esne bármi, nincs az a kártérítés...)
Mert minden balesetnél telefon, és stb, mindig viccelődnek vajon engem ki hívna fel.
" alt="
">
(Jelen esetben meg nem bizonyítható ki hol kapja el.)
De egyébként simán lehetne itt is köztes megoldás 2hét helyett 1 hét nyitvatartás, a nem létező légkondi bekapcsolása, ajtók, ablakok kinyitása,egy bizonyos légtérbe nem az összes vásárló beengedése és stb.
A törvényeket, szabályokat általában férfiak hozzák. (Mert több a férfi politikus.)
Nagyon sok férfi nő gyűlölő, és lenézi a nőket, (főleg gyárakban divat ez) és jön a női logikával.
Hát kérdezem én biztos csak a női logikával van gond???
Mert a bevétel a lényeg, ami szombaton 220% volt.
Na de sebaj az eltöröld pizza napot most visszahozták.
Meg van gyümölcsnap.
Egyen a rabszolga addig is csendben van.
(Mindig mondják nekem de jó van neked ez a Pisti gyerek, bizony, ha nem lenne 2 variáció lenne, vagy temető, vagy börtön, vagy felkötöttem volna magam, vagy vkit megfojtottam volna.)
Most éppen azon gondolkozom ki legyen majd az.
Ezért volt jó huszonévesnek lenni, akkor is tele volt minden szemét mocskossággal, de az ember annyira naiv, és pozitív volt, és reménnyel teli gondolta biztos jobb lesz.
De hát hogy maradjunk a szlogennél, minden élet számít, jelenleg 2ért izgulunk most közvetlen.
Vannak területek ahol az emberek kezét már elengedték.
Éjjel nyertem 3 milka párnát, és rengeteg burn, monster pályázatot írtam.
Gondolom Petőfitől meg ismeritek:
Kedvenc versszakom belőle:
Szívüknek minden porcikája rossz,
Már anyja méhéből gazságot hoz,
Vétek, gyalázat teljes élete,
Szemétől a levegő fekete,
S megromlik a föld, melyben elrohad -
Akasszátok föl a királyokat!
Megyek szabad levegőre, hiszen ott egyedül sportolni szabad...
Az én sportom, sportszelettel a kezembe gyaloglás.
" alt="
">
" alt="
" alt="
" alt="
" alt="